Χανιά - Τελευταία νέα και ειδήσεις

Χανιά: Η Μαρέβα στο Ενετικό λιμάνι – Χαλάρωση και ευχές σε γαλάζια στελέχη

Στα Χανιά η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα. Ήπιε καφέ στο Ενετικό λιμάνι…

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στα Χανιά

«Εξόριστε ποιητή στον αιώνα σου, λέγε, τι βλέπεις;»

Το Νεώριο Μόρο, ο χώρος πολιτισμού του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, γέμισε από στίχους, νότες και τραγούδια, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019. Γέμισε από τους φίλους της ποίησης, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Εκδόσεων Ραδάμανθυς, του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής & Αυτογνωσίας, και του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη.

Η σπηλιά της Αρκούδας ή της Παναγίας Αρκουδιώτισσας στα Χανιά (pics)

Bρίσκεται στο Ακρωτήρι Χανίων, κοντά στη Μονή Γουβερνέτου και το λένε Αρκουδόσπηλιο ή η Σπηλιά της…

Γιατί πρέπει να γελάμε με τους χάρτες της …”τουρκικής Κρήτης”!

Ένας πρώην γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας της Τουρκίας που ονομάζεται Σαγί Οζτούρκ, δημοσίευσε σε τουρκική εφημερίδα βαθυστόχαστο άρθρο ,το οποίο συνοδεύει με έναν χάρτη που δείχνει σχεδόν όλη την Κρήτη …τουρκική. Μόνο τα Χανιά μας…παραχωρεί ο γραφικός αρθρογράφος.

Επειδή οι Τούρκοι έχουν βαλθεί όχι μόνο να μας τρελάνουν, αλλά και να μας εκνευρίσουν με τέτοιου είδους γελοιότητες, νομίζουμε ότι δεν πρέπει να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία απ΄ότι αξίζει πραγματικά.

Η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στα Χανιά, με τη συνεργασία 32 δημιουργών σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου

«Εξόριστε ποιητή, στον αιώνα σου, λέγε τι βλέπεις;»
Τα Χανιά της Τέχνης και του Πολιτισμού υποδέχονται την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης με μια μεγάλη εκδήλωση.
32 δημιουργοί (Μουσικοί – Ερμηνευτές – Ποιητές – Λογοτέχνες – Καλλιτέχνες – Ηθοποιοί) ανταμώνουν και παρουσιάζουν με νότες, στίχους και θεατρικά δρώμενα, τα Χανιά της Ποίησης. 

Μαθητικό φεστιβάλ για το προσφυγικό την Πέμπτη 21 Μαρτίου στα Χανιά

Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ «Κι αν ήσουν εσύ;» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων από τις 10.30 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ. με αφορμή την ημέρα ποίησης ενώ αύριο οργανώνονται στα Χανιά διάφορες εκδηλώσεις.

Μουσική-ποιητική συνομιλία αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου στα Χανιά

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς, το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και Αυτογνωσίας, και το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη διοργανώνουν μία μεγάλη εκδήλωση, μία μουσική-ποιητική συνομιλία αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, στις 8 το απόγευμα, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων, στο Νεώριο Μόρο. 

Σελίδες