Χανιά - Τελευταία νέα και ειδήσεις

Πρωτοβουλία Αντίστασης: Διαδήλωση την Παρασκευή μετά και τον δεύτερο νεκρό ντελιβερά

Μετά και τον δεύτερο νεκρό διανομέα στα Χανιά η Πρωτοβουλία Αντίστασης καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 18 Γενάρη στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Το μήνυμα του Περιφερειάρχης Κρήτης - Αν είχαμε την αρμοδιότητα θα είχαμε προχωρήσει τον ΒΟΑΚ

Το μήνυμα του Περιφερειάρχης Κρήτης που ζήτησε Αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και πόρων, από τη συνάντηση για την “Περιφερειακή Πολιτική της Ελλάδας μετά το 2020”. 

Παρουσία εμπειρογνωμόνων του ΟΟΣΑ και παραγόντων του Υπουργείου Οικονομικών η δεύτερη μέρα της συνάντησης εργασίας για τις νησιωτικές περιφέρειες στο Ηράκλειο. 

Ο Ψαθόγιαννος στον δήμο Πλατανιά

Ο Ψαθογιάννος (Τοπική Κοινότητα Ψαθογιάννου - Δημοτική Ενότητα ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ), ανήκει στον δήμο ΠΛΑΤΑΝΙΑ της Περιφερειακής Ενότητας ΧΑΝΙΩΝ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Κρήτης, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης

ΕΛΜΕ Χανίων: Νέο συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών στα Χανιά την Τρίτη

Σε νέο συλλαλητήριο προχωρούν οι εκπαιδευτικοί και στα Χανιά. Με ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Χανίων καλεί σε διαδήλωση στις 12.30 το μεσημέρι στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Παρουσιάζεται το βιβλίο της Χαρίκλειας Ντερμανάκη, με τίτλο «Ιστορίες που δεν ήθελαν να μεγαλώσουν». στις 28 Ιανουαρίου στα Χανιά

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς και το ιστορικό καφέ «ΚΗΠΟΣ» παρουσιάζουν την πρώτη συλλογή διηγημάτων της Χαρίκλειας Ντερμανάκη, με τίτλο «Ιστορίες που δεν ήθελαν να μεγαλώσουν».

Σελίδες