Νέα και ειδήσεις Αρκαλοχωρίου

Συναυλία της Μποφίλιου στο Αρκαλοχώρι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου σας προσκαλεί στη μεγάλη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου στις 21:30 ( Ώρα προσέλευσης 20:00 ).

H Nατασα Μποφίλιου στο Αρκαλοχώρι

Η ΒΑΒΕΛ 2 - βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο - ανανεώνει τον ήχο και το ύφος της και μετά τις συνεχόμενες sold out παραστάσεις του χειμώνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ταξιδεύ

Ανανέωσε τη θητεία της η διευθύντρια Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη- Πλάκα που κατάγεται από το Αρκαλοχώρι

Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδίας Κονιόρδου ανανεώνεται η θητεία της Διευθύντριας της Εθνικής Πινακοθήκης και Μουσείο Αλέξανδρου Σούτζου, Μαρίνας Λαμπράκη –Πλάκα.

Στο Αρκαλοχώρι λείψανα του Αγίου Ανδρέα Κρήτης

Εορτασμός Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτη στο Αρκαλοχώρι στις 3 και 4 Ιουλίου 2017.

Η Μποφίλιου στο Αρκαλοχώρι

Η ΒΑΒΕΛ 2 - βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο - ανανεώνει τον ήχο και το ύφος της και μετά τις συνεχόμενες sold out παραστάσεις του χειμώνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ταξιδεύ

Ετοιμάζουν το 2ο φιλικό παλαίμαχων στο Αρκαλοχώρι! (pics)

O Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου σε συνεργασία με τον Α.Σ.Α. Αναγέννηση διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ των παλαιμάχων παικτών της Αναγέννησης.

Γιορτή σπόρων στο Αρκαλοχώρι σήμερα Κυριακή 18 Ιουνίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου και το Πελίτι σας προσκαλούν στη Γιορτή Σπόρων που θα γίνει στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ Αρκαλοχωρίου την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 από τις 5:30μμ – 10:00 μμ
Η γιορτή περιλαμβάνει, διανομή και ανταλλαγή παραδοσιακών σπόρων, ομιλίες για τη συλλογή και διατήρηση των παραδοσιακών ποικιλιών, εργαστήρια υφαντικής, κεραμικής, οικιακής οικονομίας κ.α., εκθέσεις όπως «το αγροτικό σπίτι της Κρήτης» κ.α. , μουσική.

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στο Κίεβο (ΦΩΤΟ)

kievo 6

Γράφει ο Αθανάσιος Θανόπουλος για την Romfea.gr

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μπορισπόλ κ. Αντώνιο είχε την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Κίεβο, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, Πρόεδρος της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας της Κρήτης.

Γιορτή Σπόρων στο Αρκαλοχώρι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου και το Πελίτι σας προσκαλούν στη Γιορτή Σπόρων που θα γίνει στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ Αρκαλοχωρίου αύριο Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 από τις 5:30μμ – 10:00 μμ

Σελίδες