Νέα και ειδήσεις Αρκαλοχωρίου

«Οι αιωνόβιες ελιές της Κρήτης» του Μ. Τσαντάκη στο Αρκαλοχώρι

Το βιβλίο του φωτογράφου Μανόλη Τσαντάκη, «Οι αιωνόβιες ελιές της Κρήτης», των εκδόσεων Mystis, παρουσιάζεται την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 7 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου. Πρόκειται για ένα αξιέπαινο οδοιπορικό, καλλιτεχνικής φωτογραφίας από όλη την Κρήτη με σχετική θεματολογία, που θα παρουσιάσει ο φιλόλογος Δημοσθένης Καραγιάννης, θα προλογίσει ο γεωπόνος Στέφανος Λιβέρης και θα γίνει ανάγνωση κειμένων από το Βαγγέλη Λαμπράκη. Μια εκδήλωση που διοργανώνεται από το ΠΑ.Δ.ΔΥ.Α.Α.

Στο εκλογικό κέντρο Αρκαλοχωρίου ο Μηνάς Μελισσείδης

Στο εκλογικό κέντρο Αρκαλοχωρίου βρέθηκε σήμερα ο επικεφαλής του Συνδυασμού ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Μηνάς Μελισσείδης , μαζί με υποψηφίους που κατάγονται από την περιοχή .

Εγκαινιάστηκε το Παράρτημα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στο Αρκαλοχώρι (pics)

Παρουσία εκπροσώπων της Εκκλησίας, της αυτοδιοίκησης και της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα το Παράρτημα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στο Αρκαλοχώρι.

Στο Αρκαλοχώρι το νέο παράρτημα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Εγκαινιάστηκε ένα δεύτερο παράρτημα για το Επιμελητήριο το απόγευμα της Πέμπτης, μετά το παράρτημα Μοιρών, με σκοπό διευκόλυνση των επιχειρηματιών και την άμεση εξυπηρέτησή τους, χωρίς ν’ απαιτείται η επίσκεψή τους στα κεντρικά γραφεία του φορέα.

Με λαμπρότητα τα εγκαίνια του Επιμελητηρίου στο Αρκαλοχώρι (pics)

Παρουσία πλήθους κόσμου κι εκπροσώπων των τοπικών αρχών, εγκαινιάστηκε το παράρτημα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στο Αρκαλοχώρι.

Με τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Νίκο Ηγουμενίδη συναντήθηκε σήμερα στο Αρκαλοχώρι ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης.

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Ηγουμενίδη συναντήθηκε σήμερα στο Aρκαλοχώρι ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν υποδομές του  Δήμου  Μινώα Πεδιάδας.

Έργο πνοής στο Αρκαλοχώρι- Εγκαινιάστηκε το Δίκτυο αποχέτευσης παρουσία… όλων (pics)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11.30 π.μ. στο χώρο της Ε.Ε.Λ. Αρκαλοχωρίου, η τελετή εγκαινίων με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου : «Κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης & Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Αρκαλοχωρίου » και τη λε

Σελίδες