Νέα και ειδήσεις Αρχανών

Το παραδοσιακό χωριό Χουδέτσι στο δήμο Αρχανών Αστερουσίων


Το Χουδέτσι είναι χτισμένο στο κέντρο του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων. Συνορεύει επίσης με τον Άγιο Βασίλειο, την Καλλονή, τις Μελέσες και το Μεταξοχώρι.

Σε Αρχάνες, Αγιές Παρασκιές και Μυρτιά ο Γιώργος Αλεξάκης

Σε Αρχάνες, Αγιές Παρασκιές και Μυρτιά ο Γιώργος Αλεξάκης

Συνάντησε πολίτες, συζητώντας τα ζητήματα της υπαίθρου.

Εορτάζει το μικρό εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής που βρίσκεται στις Πατσίδες του δήμου Αρχανών Αστερουσίων

Εορτάζει το μικρό εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής που βρίσκεται στις Πατσίδες του δήμου Αρχανών Αστερουσίων στον νομό Ηρακλείου.
Πλήθος πιστών κατοίκων της περιοχής αλλά και περαστικών και φέτος θα  σταματήσουν για να ανάψουν ένα κεράκι και να παρακολουθήσουν την εσπερινή λειτουργία .

Συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με τον Δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων Μανώλη Κοκοσάλη

Ζητήματα της ολοκληρωμένης διαχείρισης των υδατικών πόρων και ειδικά θέματα που αφορούν στην περιοχή του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων τέθηκαν κατά την τελευταία συνάντηση του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ηγουμενίδη με τον δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων κ.Μανώλη Κοκοσάλη.

Eκπαιδευτική ημερίδα με θέμα Εκπαίδευση για την αειφόρο ανάπτυξη σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου στις Αρχάνες

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου διοργανώνει εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ MAB /UNESCO» σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου, στις 6μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού της Παλιάς Ηλεκτρικής Αρχανών.

Σελίδες