Νέα και ειδήσεις Αρχανών

Ο Πολιτιστικός – Φυσιολατρικός & Εκδρομικός Σύλλογος Αρχανών «Η ΧΑΡΑΥΓΗ» κόβει την πίτα του σήμερα Σάββατο 6 Ιανουαρίου

Ο Πολιτιστικός – Φυσιολατρικός & Εκδρομικός Σύλλογος Αρχανών «Η ΧΑΡΑΥΓΗ» προσκαλεί στην πρώτη για το 2018 εκδήλωσή του με την ευκαιρία της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 21.00 μμ στο Κέντρο Αναδρομές live στις Αρχάνες.

Κάλαντα και μαντολίνο στον Δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων

Τα... έψαλλαν στον Δήμαρχο Μανώλη Κοκοσάλη, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Επιτροπάκη, και στη Δημοτική Αρχή Αρχανών-Αστερουσίων οι μαθητές του Λυκείου Μελεσών συνοδευόμενοι από τον Δ/ντή του σχολείου, κ. Δρακάκη Νικόλαο και τους καθηγητές τους. Ο Δήμαρχος, τους καλωσόρισε με το μαντολίνο και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και επιτυχία στις εξετάσεις.

Ο μικρός οικισμός Αμύγδαλος στον δήμο Αρχανών Αστερουσίων


Οικισμός του δημοτικού διαμερίσματος Παρανύμφων του Δήμου Αστερουσίων, βρίσκεται σε υψόμετρο 560 μ. , απέχει 10χλμ από τον Πύργο και 56 χλμ από το Ηράκλειο. 

Η Καλλονή ή Σκιλλούς του δήμου Αρχανών Αστερουσίων

Η Καλλονή ή Σκιλλούς είναι χωριό της επαρχίας Πεδιάδας στο Νομό Ηρακλείου με 278 κατοίκους κατά την απογραφή πληθυσμού του 2001. 
Επίσης, είναι ένα από τα χωριά (με τον νόμο Καποδίστρια δημοτικό διαμέρισμα) του Δήμου Νίκου Καζαντζάκη στον Νομό Ηρακλείου της Κρήτης. 

Σελίδες