Δυναμικό και ελπιδοφόρο το ψηφοδέλτιο Φαρμάκη στην Αιτωλοακαρνανία

Σε εκδήλωση που ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά στο κατάμεστο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης παρουσίασε 22 υποψήφιους συμβούλους του στην Αιτωλοακαρνανία.
Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο δυναμικό και ελπιδοφόρο στο οποίο συμμετέχουν εκλεκτά μέλη των τοπικών κοινωνιών της Αιτωλοακαρνανίας.
Ο κ. Φαρμάκης έκανε λόγο για «στελέχη που θα βάλουν πλάτη για να… ξεσκουριάσουν και να γυρίσουν τα γρανάζια της περιφερειακής διοίκησης, που από γραφειοκρατικός μηχανισμός, σ θα γίνει μία πραγματική τοπική κυβέρνηση», αλλά και για «πραγματικές φίλες και πραγματικούς φίλους, ανθρώπους που έχουν μάθει να αγωνίζονται και να νικούν».
Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Π.Ε.Αιτωλοακαρνανίας που παρουσιάζονται στην εκδήλωση που είναι σε εξέλιξη είναι οι: Αμαλία Βούλγαρη, Περικλής Γερμανός, Μιχάλης Γούδας, Παναγιώτα Δακαλάκη, Λάμπρος Δημητρογιάννης, Χαράλαμπος Καραπάνος, Γιώργος Κοντογιάννης, Βασίλειος Κώτσης, Σταύρος Λαϊνάς, Αθανάσιος Μαυρομάτης, Γρηγόρης Ιωάννης Μπόνης, Αργύρης Νταλιάνης, Θεοδώρα Ντζούρβα, Νικόλαος Παπαγεωργίου, Όλα Προύντζου, Φώτιος Σκληρός, Άγγελος Σταυρόπουλος, Κώστας Σύρρος, Ιωάννης Σύψας, Δημοσθένης Ταμπακέλης, Παρασκευή Τσεκούρα, Αγγελική Χαλιμούδρα.

Αμαλία Βούλγαρη:Βιοχημικός. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Αγρίνιο. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Περιβάλλοντος Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται ως Βιοχημικός στο αντίστοιχο τμήμα του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Περικλής Γερμανός:Φαρμακοποιός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Υπήρξε παράγοντας του ερασιτέχνη Παναιτωλικού και του Α.Ο. Αγρινίου.

Μιχάλης Γούδας:Γεωπόνος και επιχειρηματίας. Γεννήθηκε στη Βόνιτσα. Σπούδασε στο ΑΤΕΙ Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής στην Άρτα. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με την εισαγωγή καφέ και από το 2004 διατηρεί επιχείρηση γεωργικών εφοδίων στη γενέτειρα του την Βόνιτσα ενώ παράλληλα είναι και παραγωγός  ελαιόλαδου. Υπήρξε  πρόεδρος τη ποδοσφαιρικής  ομάδας ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας. Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας και Γραμματέας της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Παναγιώτα Δακαλάκη: Υπάλληλος Οικονομικού – Διοικητικού στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Μεσολόγγι.  Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» των Πανεπιστημίων Πελοποννήσου, Δημοκρίτειου, Αριστοτέλειου και Πειραιώς. Έχει ασκήσει το επάγγελμα της καθηγήτριας σε σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας. Υπήρξε νομαρχιακή σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας και Αντινομάρχης Υγείας, Πρόνοιας, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Διετέλεσε, επίσης, εκλεγμένη Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Αιτωλοακαρνανίας. Είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Π.Ε. Αιτωλ/νίας καθώς και εκλεγμένο Μέλος της Ομοσπονδίας τους και του Ν. Τ. της ΑΔΕΔΥ.

Λάμπρος Δημητρογιάννης: Ψυχολόγος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Σπούδασε Ψυχολογία, Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές. Διετέλεσε Διοικητής των Νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας και Αργολίδας.

Χαράλαμπος Καραπάνος: Δικηγόρος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακός φοιτητής Οικονομικών. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου και του Δικηγορικού Συλλόγου Σλέσβιχ-Χόλσταϊν της Γερμανίας.

Γιώργος Κοντογιάννης: Γεωπόνος. Γεννήθηκε στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, μεγάλωσε στο Θέρμο και έλαβε πτυχίο από την Ανώτατη Γεωπονική Σχολή του Πανεπιστημίου Plovdiv. Εργάζεται στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Αιτωλοακαρνανίας (Μεσολόγγι). Είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων (Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ.), αλλά και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Θέρμου.

Βασίλειος Κώτσης:Ιδιοκτήτης Τουριστικής Επιχείρησης. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Μεσολόγγι. Σπούδασε Διοίκηση και Οικονομία στο ΑΤΕΙ Πειραιά και έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος Σωματείου Τουριστικών Επιχειρήσεων Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας.

Σταύρος ΛαϊνάςΒιολόγος – Ιχθυολόγος.  Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Είναι πτυχιούχος Ιχθυολόγος του  ΤΕΙ  Μεσολογγίου και  πτυχιούχος  Βιολόγος  με  κατεύθυνση  το  περιβάλλον  και  την  οικολογία  του  Πανεπιστημίου  Πατρών. Διατηρεί γραφείο περιβαλλοντικών και αλιευτικών μελετών στο Αγρίνιο. Έχει διατελέσει Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία ΙΧΘΥΚΑ Α.Ε. του Υπουργείου Ανάπτυξης, Είναι μέλος του μητρώου Στελεχών της ΝΔ.

Αθανάσιος Μαυρομάτης:Τεχνολόγος Γεωπόνος και Επιχειρηματίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χρυσοβέργι. Αποφοίτησε από το ΑΤΕΙ Ηρακλείου και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Διατέλεσε Διευθυντής του Διοικητή του ΟΓΑ, Ξενοφώντα Βεργίνη κατά την περίοδο 2013-2015. Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας και τα τελευταία δυο χρόνια έχοντας ως έδρα το Μεσολόγγι ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία ελιάς. Έχει διατελέσει Γραμματέας ΔΑΠ ΝΦΚ Ηρακλείου και πρόεδρος  ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας  ενώ έχει εκλεγεί επί δυο συναπτές θητείες μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. Είναι Αναπληρωτής Γραμματέας Αγροτικού της Ν.Δ.

Γρηγόρης Ιωάννης Μπόνης:Γεννήθηκε στον Αστακό, όπου και κατοικεί. Έχει εργαστεί στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, όπου έχει διατέλεσει Πρόεδρος αλλά και Γενικός Γραμματέας του Σωματείου των Εργαζομένων της.  Είναι εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και Τομεάρχης Νομού Φωκίδας.

Αργύρης Νταλιάνης:Οικονομολόγος. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε και ζει στο Αγρίνιο. Είναι κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τίτλου Μεταπτυχιακών σπουδών στη «Διοίκηση & Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων». Έχει υπάρξει διακεκριμένος αθλητής σφυροβολίας.

Θεοδώρα Ντζούρβα: Επιχειρηματίας. Σπούδασε οικονομία και διοίκηση. Διατηρεί δική της εξαγωγική εταιρεία στο Παναιτώλιο, ενώ επί πολλά χρόνια έχει εργαστεί ως ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα των εξαγωγών, συνεργαζόμενη με τις μγαλύτερες επιχειρήσεις του εμπορίου ελαιών σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία.

Νικόλαος Παπαγεωργίου:Επιχειρηματίας. Καθηγητής Μαθηματικών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νεοχώρι Οινιάδων. Αποφοίτησε από το Τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διατηρεί τον εκπαιδευτικό οργανισμό «ΦΑΣΜΑ» και έχει διατελέσει Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Εκπαιδευτικών ιδιωτικής Εκπαίδευσης. Υπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Μαθηματικού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου.

Όλα Προύντζου:Καθηγήτρια Φιλόλογος. Γεννήθηκε και ζει στο Αγρίνιο. Αποφοίτησε από το Τμήμα Κλασικής Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως καθηγήτρια στο Γενικό Λύκειο Θέρμου.

Φώτιος Σκληρός:Καθηγητής Φυσικός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιθώρι. Είναι πτυχιούχος Φυσικός  με  μεταπτυχιακό στις Φυσικές  Επιστήμες, κατάρτιση  στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών  καθώς και  στη Διοίκηση Ολικής  Ποιότητας. Είναι διευθυντής στο Γυμνάσιο Νεοχωρίου Αιτωλοακαρνανίας. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, εκπρόσωπος σε συνέδρια της ΟΛΜΕ και πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Χάλκειας της Ν.Δ. Μέλος του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων  και του Τομέα Παιδείας.

Άγγελος Σταυρόπουλος:Οικονομολόγος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου και ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στο Τμήμα Πληροφορικής σε θέματα Οικονομίας και Διοίκησης. Εργάζεται σε Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης με αντικείμενο το συντονισμό και τη διαχείριση Ευρωπαϊκών Συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων σε Περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο. Υπήρξε εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ καθώς και εκλεγμένο μέλος στη Διοικούσα Επιτροπή του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

Κώστας Σύρρος:Υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ. Γεννήθηκε στο Αγρίνιο και κατοικεί στο Μεσολόγγι. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης & Οργάνωσης Επιχειρήσεων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος στον Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και σύμβουλος στο Γενικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Επίσης, έχει υπάρξει μέλος του τομέα κοινοβουλευτικού ελέγχου του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Υπήρξε πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Ιωάννης Σύψας:Καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Γεννήθηκε στη Ναύπακτο. Υπηρέτησε ως καθηγητής στο Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών και σε άλλα δημόσια σχολεία της χώρας. Υπήρξε μέλος της ΔΑΚΕ εκπαιδευτικών, είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας και έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, ενώ σήμερα κατέχει τη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών, Ανάπτυξης, Αθλητισμού και Τουρισμού.

Δημοσθένης Ταμπακέλης:Αστυνομικός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Είναι απόφοιτος της Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Υπηρετεί στο Α/Τ Αγρινίου. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Είναι μέλος της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου και του τμήματος εκδηλώσεων του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ. Έχει υπάρξει μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ειδικών φρουρών Αττικής.

Παρασκευή Τσεκούρα:Πολιτικός Μηχανικός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμφιλοχία. Έλαβε πτυχίο από το Πολυτεχνείο του Cluz Ρουμανίας και από το 2003 ασκεί ελεύθερο επάγγελμα, ενώ διατηρεί και εμπορική επιχείρηση στο Αγρίνιο.

Αγγελική Χαλιμουδρα:Αστυνομικός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας. Έχει υπάρξει δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, ενώ έχει υπάρξει εκλεγμένο μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και αντιπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

http://www.nafpaktianews.gr/%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%ba%c...">Δυναμικό και ελπιδοφόρο το ψηφοδέλτιο Φαρμάκη στην Αιτωλοακαρνανία appeared first on ">Nafpaktia News.

Κατηγορίες: 

Άφησε το σχόλιο σου:

Τελευταία νέα Κρήτης

Επικίνδυνα πίσω το πρόγραμμα ελέγχου μελιταίου πυρετού στην Κρήτη
Νέα παράταση υποβολής δηλώσεων στο Εθνικό Κτηματολόγιο
Ενισχύσεις 2019: Άλλα υπόσχεται ο υπουργός, άλλα λέει ο ΟΠΕΚΕΠΕ!
"Απαρατήρητοι θάνατοι - Θα συνεχίσουμε να κλείνουμε τα μάτια;"
Πως θα πετύχουμε θέρμανση με… λιόκλαδα;
Συνεχίζεται το Bazaar από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Σητεία
Καιρός: Με αφρικανική σκόνη ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα
Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης: 400.000,00 € στον Δήμο Σητείας για την αντιμετώπιση ζημιών που προκλήθηκαν από θεομηνίες
Διεθνές Ινστιτούτο Ελαιολάδου ιδρύεται στις ΗΠΑ
Αναπληρώνονται τα δρομολόγια της γραμμής που εξυπηρετεί το "Πρέβελης"
Ο κρητικός που τα έβαλε με τους ισχυρούς Αμερικάνους!
Κρήτη - Νέα απάτη: «Σήκωσα το τηλέφωνο και μου κόπηκαν τα πόδια»
Συνταξιούχος Κρητικός βρέθηκε να "χρωστά" στην εφορία...3 δισ. ευρώ!
«Βόμβα» τα ληγμένα φυτοφάρμακα - Η βροχή τα μεταφέρει παντού
Υπ. Ναυτιλίας: Θα διασφαλιστούν τα δρομολόγια του «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»
4.700.000 ευρώ για την ανέγερση νέου Δημαρχείου στη Σητεία
Κρήτη - Οργή για την απίστευτα κακοποιημένη προβατίνα
Πασχαλινό bazaar από «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»!
Η Κρήτη "θεραπεύει" - Συμφωνία για την αποκατάσταση Ρώσων κοσμοναυτών σε κέντρα ευεξίας στην Κρήτη!
«Πρόσκληση στρατευσίμων 2019 Β΄ΕΣΣΟ»
Έκαναν... φτερά 74 αρνιά - Εξιχνιάστηκε η 1η μεγάλη φετινή ζωοκλοπή
Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια του Πρέβελης
Τα κουνούπια στην Κρήτη «οργιάζουν» - Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι
Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη με αντιπροσωπεία των πληγέντων από την υπερχείλιση των ποταμιών Παντέλη και Σκλαβεδιάκου
Οδύνη για την 20χρονη που έφυγε πρόωρα
Απελευθερώνεται η εμπορία αποσταγμάτων μικρών παραγωγών
Θρίλερ με την τιμή του ελαιολάδου
Έρχονται… ξένα λάδια στην Κρήτη
Εκπαιδευτές από όλη την Κρήτη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Σητεία(βιντεο-φωτο)
Από 6 έως 20 Μαΐου οι εγγραφές μαθητών στα δημοτικά
Ο Γιώργος Καμίνης στο Λασίθι - Αναλυτικά το πρόγραμμα
«Ωριμάζει» η ένταξη της Μονάδας Διαχείρισης Απορριμμάτων Σητείας
Ακρωτηριασμοί σκύλων: Μια βάρβαρη… «συνήθεια» η οποία πρέπει να σταματήσει!
Σκόνη και 23 βαθμοί Κελσίου σήμερα στην Κρήτη
Mέχρι και την... Κρήτη διεκδικεί η Τουρκία - Νέο προκλητικό έγγραφο
Εξαιρετικό παράδειγμα από Κρήτη: Κράνη σε ειδικά ράφια, μέσα στις σχολικές τάξεις!!!
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευαγγ. Αποστολακης θα επισκεφθεί τη Σητεία
Από Δευτέρα η υποβολή αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης
Σαρωτικοί έλεγχοι στην αγορά λόγω Πάσχα
«Eισβολή» αφρικανικής σκόνης στην Κρήτη
Στη Σητεία για μια μοναδική πεζοπορία ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου
«ΦιλόΔημος»: «Ενίσχυση» σε Σητεία και Ανώγεια για αθλητικά έργα
Τις πλημμυρισμένες περιοχές στη Σητεία επισκέφτηκαν Ι. Πλακιωτάκης, Αλ. Μαρκογιαννάκης
Από 1 εκατ. Ιεράπετρα και Σητεία για τις καταστροφές [βίντεο]
Επίσκεψη στις πληγήσες περιοχές
Νικητής ο Γιάννης Ζερβάκης στα 10χλμ. με ρεκόρ!
ΔΗΛΩΣΗ υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη
Επιδοτήσεις με σκοπό τη… μείωση της παραγωγής
Μ.Θραψανιώτης: Επιτέλους το Λασίθι «μπαίνει στο κάδρο» της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Κρήτη
«Φωτιά» τα καύσιμα στην Κρήτη
Ιεράπετρα & Σητεία μετρούν πληγές από την κακοκαιρία - Τραγική η επόμενη μέρα
Τμήμα Φυσικοθεραπείας στην Ιεράπετρα και Φυσικής Αγωγής στον Αγ. Νικόλαο στο νέο «Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης»
Εικόνες αποκάλυψης: “Πνίγηκε” η Κρήτη από τη σφοδρή κακοκαιρία – Κινδύνεψαν άνθρωποι, πνίγηκαν ζώα, εκτεταμένες καταστροφές (vids, pics)
Εικόνες αποκάλυψης: “Πνίγηκε” η Κρήτη από τη σφοδρή κακοκαιρία – Κινδύνεψαν άνθρωποι, πνίγηκαν ζώα, εκτεταμένες καταστροφές (vids, pics)
Με προσοχή πρέπει να γίνεται η κίνηση στους δρόμους της Σητείας, ανοιχτοί είναι οι δρόμοι
Κατολισθήσεις και κλειστοί δρόμοι στην Κρήτη λόγω κακοκαιρίας
Μύρτος: Γέφυρα 100 ετών «απειλείται» - Το ποτάμι «θέριεψε» - Εικόνες σοκ
Πασχαλινό παζάρι από το Χαμόγελο του Παιδιού στη Σητεία – Συγκέντρωση ειδών για παιδιά του Λασιθίου
Οργή αγροτών: «Πληρώνουμε τον ΕΛΓΑ αλλά δεν μας αποζημιώνει»
Βροχές στα νότια της Κρήτης και μεταφορά αφρικανικής σκόνης
Ο καιρός έχει θρέψει τους «εχθρούς» της ελιάς - Ψεκάστε με χαλκό
Ξεσηκωμός στο Λασίθι για τον ΒΟΑΚ
Καταψηφίστηκε η τροπολογία για τη μείωση των αγροτικών επιδοτήσεων
Ο Παναγιώτης από τη Σητεία μόλις 1,5 ετών συγκλονίζει το Πανελλήνιο
Εγκύκλιος για τις εκλογικές δαπάνες και την προβολή των συνδυασμών και των υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές
Ανοιχτή πρόσκληση σε δήμους για δωρεάν wifi
Αντιδράσεων συνέχεια για το ΒΟΑΚ: "Το Λασίθι ... δεν είναι Κρήτη"
Πράσινο φως 95 εκατ. ευρώ για το «μικρό» καλώδιο της Κρήτης
Συμμετοχή του Γεωπάρκου Σητείας στην 43η Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Δικτύου Γεωπάρκων UNESCO στο Άαλεν της Γερμανίας
ΒΟΑΚ: Αυτά είναι τα πλέον επικίνδυνα σημεία
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Εθνική
Δόθηκε παράταση για τις απλήρωτες εισφορές – Τι σημαίνει αυτό για τους παραγωγούς
Ευμένιος Ξηρουδάκης -Ο δυναμικός Μητροπολίτης που κοντραρίστηκε με τον Ελευθέριο Βενιζέλο
Τρεις ισχυρές κακοκαιρίες μέσα σε 45 ημέρες στην Κρήτη!
Ενεργειακή τράπεζα με το βλέμμα στην… Κρήτη
Eπιδοτήσεις: Τροπολογία «φέρνει» τα πάνω - κάτω
Συγκλονιστικό βίντεο – “Ήρωας” καπετάνιος: Το Blue Horizon προσπαθεί να δέσει στο λιμάνι του Ηρακλείου για τουλάχιστον 1.5 ώρα
ΒΟΑΚ: Λασίθι, ο φτωχός συγγενής
Επίσκεψη στο Γεωπάρκο Σητείας στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Europe in My Region 2019»
Ο Γιώργος Ζερβάκης για τον ΒΟΑΚ
Νικόλαος Πλάτων -Μια σπουδαία μορφή της αρχαιολογίας
Ακόμα δεν έχει πληρωθεί κανένας λογαριασμός για τα έργα στη γέφυρα Χαμεζίου
Μεγάλους όγκους νερού θα δεχτεί πάλι η Κρήτη, λόγω της νέας κακοκαιρίας
H Κρήτη στους 4 κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως
1.4 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΑΞΙΑΣ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Ανοίγει ο δρόμος για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στην Κρήτη.
Ολοκαίνουριος ΒΟΑΚ χωρίς διόδια για τους… μόνιμους κάτοικους της Κρήτης