Νέα και ειδήσεις Κισσάμου

Το έργο ‘’LIFE Natura2000 Value Crete’’ διοργανώνει ημερίδες στους Δήμους Πλατανιά, Κισσάμου και Καντάνου – Σελίνου

Natura_2000.svg

Στις 25, 27 και 28 Ιουλίου 2017 αντίστοιχα

Στο πλαίσιο των δράσεων επικοινωνίας του έργου ‘’LIFE Natura2000Value Crete’’, το Πανεπιστήμιο Κρήτης - Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (ΜΦΙΚ) σε συνεργασία με τους Δήμους Πλατανιά, Κισσάμου και Καντάνου - Σελίνου, οργανώνουν ημερίδες με θέμα «Περιοχές NATURA 2000: Ευκαιρία ή εμπόδιο για την ανάπτυξη;».

Δήμος Κισσάμου: Στις 12 Αυγούστου ο “Λαφονήσιος Δρόμος”

ΛΑΦΟΝΗΣΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Την Κυριακή 12 Αυγούστου (με ώρα έναρξης 18:00) θα πραγματοποιηθεί ο Ιστορικός αγώνας δρόμου με την επωνυμία, "Λαφονήσιος Δρόμος". Εκ των διοργανωτών είναι ο Δήμος Κισσάμου και ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πλοκαμιανών.

Αντιδράσεις για τη γραμμή Κισσαμος-Κύθηρα-Πελοπόννησος

Αντιδράσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση ,στις τοπικές κοινωνίες και κυρίως στους τουριστικούς επιχειρηματίες των περιοχών που θίγονται προκαλεί η μη εξυπηρέτηση της ακτοπλοϊκής γραμμής Κίσσαμος – Κύθηρα – Πελοπόννησος μετά και την κήρυξη της ΛΑΝΕ Α.Ε. ως έκπτωτης από το Υπουργείο Ναυτιλίας εξ αιτίας της ακινητοποίησης του πλοίου «Βιτσέντζος Κορνάρος» από τις 16 Ιουνίου.

Έξω από τα σχέδια αναβάθμισης του ΒΟΑΚ το οδικό δίκτυο Χανιά – Κίσσαμος

boak

Περίπου 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ κατά μέσο όρο, θα χρειαστούν για την ανακατασκευή του βόρειου οδικού άξονα, εφόσον το κράτος αποφασίσει να προχωρήσει στην αναβάθμισή του.

Πέθανε ο πρώην Δήμαρχος Καστελίου – Κισσάμου Νίκος Κατζουράκης

Katzourakis

Σύμφωνα με το sadentrepese.blogspot.gr πέθανε σήμερα το απόγευμα ο πρώην δήμαρχος Κισάμου, ιατρός και αγαπητός φίλος, Νίκος Κατζουράκης. Ο γιατρός διετέλεσε δήμαρχος Καστελίου Κισάμου το 1990 και το 1998, το 2011 ήταν αντιδήμαρχος στον Καλλικρατικό δήμο της Κισάμου, επί δημαρχίας Μυλωνάκη.

Σύσταση και λειτουργία Γραφείου Γεωργικής Ανάπτυξης Δήμου Κισσάμου

agroths

Προς πρόεδρο ΔΣ Δήμου Κισσάμου
Κοινοπ: Δήμαρχος
Δημοτικοί- Τοπικοί Σύμβουλοι
Συνεταιρισμοί-Ομάδες Παραγωγών

Θέμα: Σύσταση Γραφείου Γεωργικής Ανάπτυξης

Σελίδες