Νέα και ειδήσεις Κισσάμου

“Εμείς τον λέμε Κίσσαμος”: H νέα δημιουργία του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη | Βίντεο

58c7fe1ccd3a18573500b8e9

O σκηνοθέτης, Θοδωρής Παπαδουλάκης επιμελήθηκε το νέο διαφημιστικό σποτ της Κισσάμου στο πλαίσιο της προσπάθειας τουριστικής προβολής της περιοχής.

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ

Νοικοκύρης άνθρωπος μ’ έμπνευση και μεράκι ένας ηλικιωμένος αγρότης στο Καστέλι, παλιός επιπλοποιός, περνά ευχάριστα τις ελεύθερες ώρες του ασχολούμενος με γεωργικές εργασίες και διάφορες αυτοσχέδιες επεξεργασίες με ύλη την πέτρα και το ξύλο, στολίζοντας την αυλή του σπιτιού του καθώς και την αγροτική περιουσία του. 

Γνωρίζουμε τον δήμο Κισσάμου

Ο Δήμος Κισσάμου είναι δήμος της περιφέρειας Κρήτης που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Κισσάμου, Ινναχωρίου και Μυθήμνης. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 334.18 τ.χλμ και ο πληθυσμός του 11.820 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του νέου δήμου ορίστηκε ο Κίσσαμος.

Χωρίς καύσιμα κινδυνεύει να μείνει ο δήμος Κισσάμου

Αντιμέτωπος με ένα σημαντικό πρόβλημα βρίσκεται ο δήμος Κισσάμου αφού υπάρχει πιθανότητα να μην είναι εφικτή στο εξής, η προμήθεια του σε καύσιμα.

Προσοχή! Διακινείται ψεύτικη είδηση στο διαδίκτυο με ευνουχισμό παιδεραστή στην Κίσσαμο

DangerInternetHoax650

Πλαστή είναι η είδηση για τον ευνουχισμό ενός άνδρα στην Κίσσαμο Χανίων. Το δημοσίευμα που διακινείται ευρέως στο διαδίκτυο, κυρίως από χρήστες από Κρήτη έχει τίτλο: «Εικόνες φρίκης στην Κρήτη: Τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να βιάζει αvήλικο κoρίτσι και του έκοψαν το μόριο σε κρεοπωλείο!».

Τσικνίσματα στην Κίσσαμο με 2 κινητές ψησταρίες

Μια πρωτότυπη εκδήλωση διοργανώνει ο δήμος Κισσάμου, η Κοινωφελής επιχείρηση του δήμου και η καρναβαλική επιτροπή για τη Τσικνοπέμπτη.
Με αφετηρία το δημαρχείο Κισσάμου, στις 17.30 το απόγευμα, δύο κινητές ψησταριές θα τσικνίζουν την πόλη μέσω της οδού Σκαλίδη και της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.
Η συνάντηση θα γίνει στην πλατεία Ελ.Βενιζέλου με πολλές ... τσικνοαποκριάτικες εκπλήξεις!

Σελίδες