Νέα και ειδήσεις Κισσάμου

Αποκριάτικοι ρυθμοί σε Κίσσαμο και Καλύβες

Στους ρυθμούς της Αποκριάς χόρεψαν σήμερα τα Χανιά με χιλιάδες πολίτες να συμμετέχουν στα καρναβάλια της Κισσάμου και των Καλυβών. Το καρναβάλι της Κισσάμου πραγματοποιήθηκε στην κεντρική οδό Σκαλίδη με 14 ομάδες και περίπου 1500 καρναβαλιστές που έδωσαν και τον τόνο της γιορτής. Το καρναβάλι των Καλυβών πραγματοποιήθηκε στον κεντρικό δρόμο της περιοχής με την θεματολογία του να αφορά την πολιτική , οικονομική και τοπική επικαιρότητα και τους συμμετέχοντες να υπολογίζονται στα 1500 άτομα.

Χανιά: Αυτοκτόνησε κρατούμενος στο μέσα στο Αστυνομικό τμήμα Κισσάμου

Τέλος στη ζωή του, μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα στο οποίο ήταν κρατούμενος έδωσε τη νύχτα ένας 54χρονος από την Αλβανία...

Τι συμβαίνει με τους θανάτους σε κρατητήρια και φυλακές – Νέα αυτοκτονία, αυτή τη φορά στα κρατητήρια Α.Τ. Κισσάμου

nekros-xeri-thanatos-autoktonia

Άλλος ένας νεκρός στις φυλακές. 50χρονος από την Αλβανία αυτοκτόνησε μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμμου.

Ο 50χρονος δεν είχε κάνει κάποια έγκλημα αλλά βρισκόταν στη φυλακή προκειμένου να απελαθεί αφού είχε λήξει η άδεια παραμονής του στη χώρα.

Ο Δήμος Κισσάμου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Panorama World Festival 2018 στην Στοκχόλμη της Σουηδίας

photo1

Ο Δήμος Κισσάμου πρόκειται να συμμετάσχει στην διεθνή έκθεση τουρισμού Panorama World Festival 2018 που θα πραγματοποιηθεί στην Στοκχόλμη της Σουηδίας από 16 έως 18 Φεβρουαρίου 2018. Η συγκεκριμένη έκθεση συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες Σκανδιναβούς επισκέπτες, την εποχή μάλιστα που οργανώνουν τις διακοπές τους.

SOS εξέπεμψε πλοίο ανοιχτά της Κισσάμου

Επείγουσα βοήθεια χρειάστηκε το βράδυ του Σαββάτου πλοίο το οποίο έπλεε ανοιχτά της Κισσάμου. Οι Λιμενικές Αρχές Χανίων και Κισσάμου ενημερώθηκαν από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για περιστατικό μηχανικής βλάβης του Φ/Γ πλοίου “SKYLARK” σημαίας PALAU, με 07 αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Κισσάμου. Στην περιοχή έσπευσε το Ρ/Κ «ΧΡΗΣΤΟΣ XXV» Ν.Π.

Πλατεία Ειρηναίου Γαλανάκη στην Κίσσαμο

DSC_01462

Πλατεία Ειρηναίου Γαλανακη θα δημιουργηθεί στην Κίσσαμο.

Αυτό τουλάχιστον προέκυψε κατά την παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου Κισσάμου.

Η ειδησεογραφική σελίδα της Κισσάμου sadentrepese.blogspot.com γράφει σχετικά:

Σελίδες