Νέα και ειδήσεις Κισσάμου

ΒΟΑΚ απο Κίσσαμο έως Σητεία το όραμα της κυβέρνησης αλλά έως Αγιο Νικόλαο η ώριμη μελέτη σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα

Ομιλία με την οποία έκλεισε τις εργασίες του 3ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης πραγματοποίησε απόψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο κινηματοθέατρο Αστόρια.
Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι σήμερα η κυβέρνηση είναι σε θέση να παρουσιάσει το σχέδιό της που θα καταλήξει στην έναρξη των εργασιών για τον Βόρειο Οδικό 'Αξονα Κρήτης, πριν ολοκληρωθεί η τρέχουσα θητεία της κυβέρνησης.
 

Ο καθηγητής για τα απολιθωμένα ίχνη της Κισσάμου: Δεν τα έκλεψα, τα πήρα για να διακοσμήσω το σπίτι μου

faeef-anekshghta

Μια ... διαφορετική εκδοχή δίνει ο Χανιώτης εκπαιδευτικών ο οποίος κατηγορείται ότι έκλεψε τα απολιθώματα βάδισης προγόνου του ανθρώπου ηλικίας 5,7 εκατομμυρίων ετών από την Κίσσαμο.

ΕΠΑΛ Κισσάμου: Δεν είναι καθηγητής του σχολείου ο καθηγητής που εμπλέκεται στην υπόθεση της κλοπής των αποτυπωμάτων

kasteli_170915_132718

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ. Κισσάμου διαψεύδει ότι ο εκπαιδευτικός που συνελλήφθη για την υπόθεση αρχαιοκαπηλίας σχετικά με την κλοπή των αποτυπωμάτων στην Κίσσαμο διδάσκει στο σχολείο.

Αναφέρεται συγκεκριμένα:

Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης: Κύκλωμα κυνηγών απολιθωμάτων με έδρα το Λονδίνο πίσω από την κλοπή των απολιθωμάτων από το Καστέλι Κισσάμου

237848-grgrgethyhtyjhty

Με κείμενό της οι αστυνομικοί της "Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης" υποστηρίζουν ότι πίσω από την κλοπή των απολιθωμάτων ηλικίας 5,7 εκ. ετών από το Καστέλι Κισσάμου βρίσκεται διεθνής σπείρα με έδρα το Λονδύνο. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα κυκλώματα αυτά έχουν πλοκάμια σε πολλές χώρες ενώ στην Κρήτη παρακολουθούν τις περιοχές στους πρόποδες του Ψηλορείτη, στην Κνωσό και στα Χανιά.

Στη... Θεσσαλονίκη βρήκαν τα απολιθώματα που εκλάπησαν από την Κίσσαμο!

Στη Θεσσαλονίκη κατάφεραν τα στελέχη της Ασφάλειας Χανίων να εντοπίσουν τα απολιθώματα βάδισης προγόνου του ανθρώπου, ηλικίας 5,7 εκατομμυρίων ετών, που εκλάπησαν από το Καστέλι Κισσάμου, στα Χανιά.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής των αποτυπωμάτων από αρχαιολογικό χώρο στην Κίσσαμο Χανίων- Τι αναφερει η ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, υπόθεση κλοπής από αρχαιολογικό χώρο στην Κίσσαμο Χανίων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 55χρονου, για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της π

Καθηγητής ΕΠΑΛ ο εκ των κλεφτών των πρώτων βημάτων του ανθρώπου στην Κίσσαμο

237848-grgrgethyhtyjhty

Στη ... Θεσσαλονίκη κατάφεραν τα στελέχη της Ασφάλειας Χανίων να εντοπίσουν τα απολιθώματα βάδισης προγόνου του ανθρώπου, ηλικίας 5,7 εκατομμυρίων ετών, που εκλήθησαν από το Καστέλι Κισσάμου, στα Χανιά.

Σελίδες