Νέα και ειδήσεις Κισσάμου

Οι εντυπωσιακοί πυραμιδωτοί κομόλιθοι στην Κίσσαμο | Βίντεο

3

Κι όμως το βίντεο που βλέπετε γυρίστηκε στην Κρήτη!

Είναι οι Κομόλιθοι, οι παράξενοι και άκρως εντυπωσιακοί πυραμιδοειδείς σχηματισμοί στην Κίσσαμο Χανίων. Αποτελούνται σχεδόν εξολοκλήρου από μαλακό άργιλο που o χρόνος και οι δυνάμεις της φύσης ''σμίλεψαν'' και τους χάρισαν την σημερινή τους μορφή.

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΤΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ


Tο χωριό Ποταμίδα, βρίσκεται 3.5 κμ, από το Καστέλι Κισσάμου, και 40 κμ, από τά Χανιά, στον δρόμο πρός Καλουδιανά, Ποταμίδα Τοπόλια και έχει 238 κατοίκους.
Το χωριό είναι κτισμένο, κοντά στόν ποταμό «τυφλό», σέ ένα υπέροχο μέρος γεμάτο βλάστηση.

Φιλανθρωπικός αγώνας "ΣτηρίΖΩ" στην Κίσσαμο

Ένας ξεχωριστός φιλικός αγώνας με φιλανθρωπικό σκοπό έγινε το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου. Το "ΣτηρίΖΩ" διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά, από τον Δήμο Κισσάμου, τη Νεολαία Κισάμου (ΝΕ.ΚΙ.), την Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ., με την υποστήριξη του συλλόγου φίλων Εθνικής Ελλάδος "Γαλανόλευκος Φάρος". Η διοργάνωση, όπως κάθε χρόνο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδά της διατέθηκαν στο Ειδικό Σχολείο Γραμβούσας Κισάμου.

"Βαφτίσια" δρόμων στην Κίσσαμο

Στην ονοματοθεσία οδών και κοινόχρηστων χώρων, με στόχο να γίνει η περιοχή περισσότερο λειτουργική για δημότες και επισκέπτες, προχωρά ο Δήμος Κισσάμου.

Σύγκρουση για τη δακοκτονία στον Δήμο Κισσάμου με ανταλλαγή επιστολών

elia

Την έντονη ανησυχία του είχε εκφράσει ο γεωπόνος Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης για το θέμα που αφορά την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς στις τοπικές κοινότητες του δήμου Κισσάμου.

Tραγωδία στην Κίσσαμο: Ντελαπάρισε απορριμματοφόρο -1 νεκρός

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το πρωί στην εθνική οδό Χανίων-Κισάμου, στο ύψος της περιοχής Σταλός.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη όταν, για άγνωστους έως τώρα λόγους, απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου Πλατανιά εξετράπη της πορείας του και στην συνέχεια ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό δύο ατόμων που επέβαιναν σε αυτό.

Πέμπτος θάνατος στους δρόμους των Χανίων σε λίγες ημέρες – Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου σε ατύχημα στην Ε.Ο. Κισσάμου – Χανίων

troxaio2

Σχεδόν καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει τα θανατηφόρα ατυχήματα στα Χανιά.

Σήμερα το πρωί, λίγο πριν 10, είχαμε άλλο ένα θάνατο από τροχαίο ατύχημα, τον πέμπτο μέσα σε λίγες ημέρες, αυτή τη φορά στην εθνική οδό Χανίων Κισσάμου.

Σελίδες