Νέα και ειδήσεις Κισσάμου

Πριν ξεκινήσει το κυνήγι των γκραφιτάδων του δημοτικού πάρκινγκ Χανίων, “αγανακτισμένος πολίτης” κυνηγούσε τους γκραφιτάδες της Κισσάμου που προωθούν τη “Νέα Εποχή”

image

Συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις η υπόθεση με τη δίωξη 15 νεαρών Χανιωτών για γκράφιτι που δημιούργησαν στο δημοτικό πάρκινγκ της Περίδου μετά από πρόσκληση του Δήμου Χανίων.

Η υπόθεση κινήθηκε από "αγανακτισμένο πολίτη" ο οποίος διέγνωσε έγκλημα στις ζωγραφιές γκράφιτι σε χώρους της πόλης.

Περισσότεροι από 300 δρομείς στον «1ο δρόμο Κισσάμου»

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Καστέλι Κισσάμου την περασμένη Κυριακή ο "1ος δρόμος Κισσάμου" με διοργανωτές τον Δήμο Κισσάμου, τον Α.Ο.Κισσάμου, την Αντιπεριφέρεια Χανίων και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αφού προσέγγισαν τις 300, ενώ οι καιρικές συνθήκες ευνόησαν ώστε να πραγματοποιηθούν εξαιρετικοί και συνάμα, ανταγωνιστικοί αγώνες.

Δρόμος Κισσάμου 2017 αύριο Κυριακή 15 Ιανουαρίου

Στο τελικό στάδιο προετοιμασίας βρίσκονται οι διοργανωτές για τον "Δρόμο Κισσάμου 2017" που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στην πόλη της Κισσάμου (Καστέλι), με ώρα έναρξης, 11 το πρωί.

Δρόμος Κισσάμου 2017αύριο Σάββατο 15 Ιανουαρίου

Στο τελικό στάδιο προετοιμασίας βρίσκονται οι διοργανωτές για τον "Δρόμο Κισσάμου 2017" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στην πόλη της Κισσάμου (Καστέλι), με ώρα έναρξης, 11 το πρωί.

Δρόμος Κισσάμου 2017 στις 15 Ιανουαρίου

Στο τελικό στάδιο προετοιμασίας βρίσκονται οι διοργανωτές για τον "Δρόμο Κισσάμου 2017" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στην πόλη της Κισσάμου (Καστέλι), με ώρα έναρξης, 11 το πρωί.

Τεράστιοι βράχοι έπεσαν σε δρόμο στην Κίσσαμο [photos]

Νέα κατάπτωση βράχων (εξαιτίας των συνεχών βροχοπτώσεων) προκλήθηκε στον δρόμο Πλατάνου-Σφηναρίου του Δήμου Κισσάμου σήμερα το απόγευμα...

Το πρόγραμμα για τα Θεοφάνια της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου

Tο πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών Θεοφανείων Ενοριών Καστελλίου Κισσάμου, της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου:

Σήμερα στις 7 “η Νύχτα των Ευρών” στην Κίσσαμο

izSF6ur

Σήμερα στις 19:00 στην παραλία τελωνείου στην Κίσσαμο θα πραγματοποιηθεί ''Η Νύχτα των ευχών''.

Η "Νύχτα των Ευχών" δίνει κάθε χρόνο την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να στείλουν τις ευχές τους στον ουρανό, βοηθώντας παράλληλα συνανθρώπους μας, κρατώντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Σε σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Κισσάμου αναφέρονται τα εξής:

«Αυτές οι μέρες αποτελούν αφορμή να επιστρέφουμε στις ρίζες μας»: Ο Θεοδωράκης στο Αννουσάκειο ίδρυμα στην Κισσαμο

Την ανάγκη να στραφούμε στις δυνάμεις του τόπου που μπορούν να παράγουν και να προσφέρουν τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Αννουσάκειο ίδρυμα στο Καστέλι Κισσάμου, επισημαίνοντας ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να

Γνωστός σε πολλούς στην Κίσσαμο έμεινε άστεγος και η εκκλησία των φιλοξενεί στο Αννουσάκειο Ίδρυμα

astegos

 Γνωστός στην κοινωνία της Κισσάμου είναι ο 52χρονος που έμεινε άστεγος, μετά και την έξοδό του από το Νοσοκομείο Χανίων, και ο οποίος διαβιούσε σε εγκατελλειμμένη οικία στην Κίσαμο, δίχως νερό, ρεύμα και θέρμανση.

Η Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου πήρε την πρωτοβουλία και έδωσε λύση φιλοξενώντας τον άνθρωπο στις εγκαταστάσεις της στο Αννουσάκειο Ίδρυμα.

Σελίδες