ΚΡΗΤΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΟΖ... ΧΘΕΣ! Τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου νότια της Κρήτης - Δέκα περιοχές «στοχοποιούν» οι επιστήμονες


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Διαμαρτυρία για τις διαδικασίας ενεργοποίησης ενιαίας ενίσχυσης

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/opekepe_160412_070917.jpg?mtime=20160412070913"Ο "Κωδικός εξουσιοδότησης" παράγεται από το σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ και δεν έχει καμία σχέση με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet. "

Κρήτη: Απειλεί & σήμερα ο αμίαντος, τα κτήρια που είναι ...γεμάτα

ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΣ ΑΜΙΑΝΤΟΣ

Μπορεί στα Χανιά να μαίνεται ο ξεσηκωμός με φόντο τον αμίαντο στο κτήριο της τοπικής ΔΟΥ, αυτό δε σημαίνει πως ανάλογα προβλήματα δεν υπήρχαν ή δεν υπάρχουν ακόμα και στην υπόλοιπη Κρήτη.

Συμμετοχή του Δήμου Σητείας στην έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές γεύσεις Ελλάδας» - Πρόσκληση

Ο Δήμος Σητείας με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, θα συμμετάσχει στην 7η  έκθεση "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές γεύσεις Ελλάδας" που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στην Αθήνα, από τις 6 έως τις 9 Μαΐου 2017.

Ο Χάτσικο της Κρήτης στο ίδιο μέρος για το αφεντικό του (Video)

ΧΑΤΣΙΚΟΗ αληθινή ιστορία με τον πιο πιστό σκύλο του κόσμου, τον Χάτσικο, ο οποίος πήγαινε επί 10 χρόνια κάθε βράδυ στο σταθμό του τρένου, περιμένοντας το αφεντικό του, που όμως είχε πεθάνει, ξαναζωντανεύει στο Ηράκλειο.

Το ψάρι που στην Κρήτη ... δε θέλουμε και στην Κύπρο "μοσχοπουλιέται"

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/170321_Agriosalpa.jpg?mtime=20170321230414Πρόκειται για τον Γερμανό ή Αγριόσαλπα, ένα ξενικό είδος ψαριού που ψαρεύεται σε μεγάλες ποσότητες στα Χανιά, αλλά και σε όλη την Κρήτη, αλλά δεν πωλείται γιατί δεν υπάρχει ζήτηση

Υψηλός ανταγωνισμός στον 2ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου- Τα προϊόντα που διακρίθηκαν

Υψηλός ανταγωνισμός στον 2ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου- Τα προϊόντα που διακρίθηκαν (pics)

Οδικά έργα προϋπολογισμού 550.000 ευρώ στους δήμους Αποκορώνου και Αμαρίου

Συμβάσεις για την κατασκευή οδικών έργων συνολικού προϋπολογισμού 550.000 ευρώ υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ικανοποίηση στη Μονή Τοπλού για το Προεδρικό Διάταγμα για την επένδυση

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε ο πανοσιολογιότατος ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τοπλού κ. Φιλόθεος Σπανουδάκης την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος για την υλοποίηση της επένδυσης στην περιοχή Τοπλού.

Ποια είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνονται για τους πρόσφυγες

Σε ανακοίνωσή του το Συντονιστικό Κρήτης για τους πρόσφυγες αναφέρει:

"Για άλλη μια φορά η Κρήτη ενώνει τις δυνάμεις της και απαντά μ ένα χέρι αλληλεγγύης σε κρίσιμα αλλά και δραματικά ερωτήματα:

«Ο ρόλος της Κρήτης στο προσφυγικό»- Τι είπαν οι Δήμαρχοι με τον Γιάννη Μουζάλα

Η Κρήτη στο άμεσο μέλλον είναι πιθανό να εμπλακεί ενεργά στο προσφυγικό ζήτημα, αποτελώντας ως νησί χώρο υποδοχής και φιλοξενίας των προσφύγων.

Χωριό της Κρήτης ρίχνει «γροθιά» στην ανεργία και πλουτίζει: Δείτε τι κάνουν το βράδυ και βγάζουν έως και 80 ευρώ!


Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - ΚΡΗΤΗ