ΚΡΗΤΗ

Έγινε η νύχτα μέρα από "φλας" των ραντάρ,γράφουν αδιακρίτως

Κάμερα ραντάρ εθνικήΜεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στους διερχόμενους οδηγούς, στο μεγαλύτερο μέρος του ΒΟΑΚ, από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο, βλάβη σε κάμερες ραντάρ που ελέχουν το όριο ταχύτητας.

Κρήτη: Πόσα σπίτια & σε ποιά μέρη νοικιάζονται σε τουρίστες;

ΒΙΛΑΟλοένα και περισσότεροι Κρητικοί νοικιάζουν τα σπίτια τους σε τουρίστες με άδεια από τον ΕΟΤ για έξτρα εισόδημα, το οποίο κυμαίνεται από 500 έως 1.000 ευρώ τη βδομάδα.

Υλοτομία, λαθροθηρία, αυθαιρεσία ανθούν σε περιοχές NATURA στην Κρήτη

http://cdn.cretalive.gr/_750xAUTO_fit_center-center_86/getimage.jpg?mtime=20170423190332Σωρεία εγκλημάτων περιβάλλοντος αποκαλύπτουν τα στοιχεία έρευνας των Δικηγορικών Συλλόγων

Οι τιμές ελαιολάδου από τον ΣΕΔΗΚ (τελευταία ενημέρωση 18/04/2017)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΙΜΩΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ 18-4-17
Στην Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία  σε διαγωνισμούς  και  Ιδιωτικη αγορά

Ζευγάρι Νορβηγών ευχαριστεί την Κρήτη με αυτόν τον τρόπο


"Η Κρήτη μου έχει χαρίσει τόσα πολλά, θέλω και εγώ κάτι να της χαρίσω" λέει το ζευγάρι χαρακτηριστικά

Στον "αέρα" ο διαγωνισμός για τη δακοκτονία στην Κρήτη - 13,6 εκατ. ο προϋπολογισμός για το νησί !

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/dakokto.jpg?mtime=20170217074216Προθεσμία μέχρι 28 Απριλίου για την κατάθεση των προσφορών 

Τι "εμποδίζει" τα υδροπλάνα να προσγειωθούν στην Κρήτη;

ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ

Μα πόσα καλοκαίρια θα πάνε χαμένα; Ιδού η εύλογη απορία για τα πολυσυζητημένα υδροπλάνα, που όπως όλα δείχνουν δε θα "απογειωθούν" ούτε στη φετινή καλοκαιρινή σεζόν!

Μεγάλη Δευτέρα: Τι γιορτάζουμε σήμερα Μ. Δευτέρα

Μεγάλη Δευτέρα σήμερα. Από τη σημερινή μέρα ξεκινούν τα άγια Πάθη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Σήμερα επιτελούμε την ανάμνηση του πάγκαλου Ιωσήφ και το γεγονός της άκαρπης συκιάς που ξεράθηκε, όταν ο Κύριος την καταράστηκε.

Δραματική η μείωση της ποσότητας ελαιολάδου στην Κρήτη

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/elaiolado_161118_182008.jpg?mtime=20161118182007Δραματικά μειωμένη εμφανίζεται η φετινή παραγωγή ελαιολάδου στην Κρήτη, με δεδομένες τις καιρικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν και επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό τις καλλιέργειες.

Πρόσκληση στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση ΠΕ και ΔΕ Κρήτης την Τετάρτη 5 Απριλίου και ώρα 12.00 μ.μ

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - ΚΡΗΤΗ