ΚΡΗΤΗ

Η Μάχη της Κρήτης: Μια σπάνια μαρτυρία ενός Γερμανού Αξιωματικού των Αλεξιπτωτιστών!


Εμπρός! Στα αεροπλάνα…Μια σπάνια μαρτυρία !

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 'ΓΕΙΩΣΕΙΣ – ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΕΙΩΣΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΛΟΤ HD 384'

Το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «ΓΕΙΩΣΕΙΣ – ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΕΙΩΣΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΛΟΤ HD 384» το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες ηλεκτρολόγους [βοηθούς, τεχνίτες, αρχιτεχνίτες, εγκαταστάτες], σε υπεύθυνους συντήρησης βιομηχανικών κτιρίων και εγκαταστάσεων, σε εργολάβους και κατασκευαστές συστημάτων γείωσης, σε τεχνικούς ασφαλείας κλπ., του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.

Travel bloggers που ταξίδεψαν από την Ιταλία με σκοπό την προβολή της κρητικής ομορφιάς

Travel bloggers που ταξίδεψαν από την Ιταλία με σκοπό την προβολή της κρητικής ομορφιάς και της φιλοξενίας στο πλαίσιο του τριημέρου ταξιδιού τους στην Κρήτη, επισκέφθηκαν το Δήμο Χερσονήσου.

Το ταξίδι εξοικείωσης στην Κρήτη με την ονομασία «GRETASEGRETA» οργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας, ενώ η Aegean Airlines χορήγησε τα εισιτήρια του ταξιδιού τους.

Προγράμμα τουριστικής προβολής και προώθησης της Κρήτης στο αυστριακό τουριστικό κοινό

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν από τον Άγιο Νικόλαο η αποστολή των δημοσιογράφων και Τουριστικών πρακτόρων από την Αυστρία που επισκέφθηκαν το νησί μας, προσκεκλημένοι από την Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος της τουριστικής προβολής και προώθησης της Κρήτης στο αυστριακό τουριστικό κοινό.

Υπογραφή σύμβασης 95.000 ευρώ για την κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Κρούστα» Αγ. Νικολάου

Την σύμβαση ύψους 95.000 ευρώ για το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ "ΚΡΟΥΣΤΑ" ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» συνυπέγραψαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εργοληπτικής εταιρείας «ERGO ΚΑΛΟΥΔΑΚΗΣ Α.Ε.» Μανόλης Καλουδάκης.

H Περιφέρεια Κρήτης βάζει τις βάσεις για την ανάπτυξη του καταδυτικού τουρισμού-Σύσκεψη φορέων στην Περιφέρεια

Οι προοπτικές-δυνατότητες για την ανάπτυξη για πρώτη φορά του καταδυτικού τουρισμού σε θαλάσσιες περιοχές της Κρήτης συζητήθηκαν σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Χωροταξίας Περιβάλλοντος Νίκος Καλογερής και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Μιχάλης Βαμιεδάκης.

'ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ' Ξεκίνησε το Πρώτο Πανευρωπαϊκό Διήμερο Συνέδριο στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον και τη συμμετοχή ειδικών επιστημόνων ξεκίνησε το πρωί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου το Πρώτο Πανευρωπαϊκό Διήμερο Συνέδριο με θέμα την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, το οποίο διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας Δικτύων και Πληροφοριών ENISA σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πόλη μας τη Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 για τον εορτασμό της 74ης Επετείου της Μάχης της Κρήτης

Πρόσκληση

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πόλη μας τη Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 για τον εορτασμό της 74ης Επετείου της Μάχης της Κρήτης.

O Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου

Ευριπίδης Κουκιαδάκη

Πρόγραμμα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 74Ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΙΟΥ 2015

I.ΓΕΝΙΚΑ

Συμμετοχή του Ενεργειακού Κέντρου της Περιφέρειας Κρήτης σε σεμινάριο για την 'Γαλάζια Ενέργεια στη Μεσόγειο'

Στη Νάπολη της Ιταλίας, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας της Επιστημονικής Επιτροπής και το τελικό σεμινάριο του προγράμματος εδαφικής συνεργασίας MED «Οι Γαλάζια Ενέργεια στην Μεσόγειο - BLUENE» .

Η «Γαλάζια Ενέργεια» αποτελεί συστατικό στοιχείο της «Γαλάζιας Ανάπτυξης» η οποία αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020 και για την Περιφέρεια Κρήτης.

Ημέρας Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Σας στέλνουμε το πρόγραμμα των Επίσημων Εκδηλώσεων της 24ης Μαΐου για την Ημέρα Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, για να λάβετε γνώση με την παράκληση όπως τιμήσετε, με την παρουσία σας, την ημέρα μνήμης της μεγάλης τραγωδίας του Ελληνισμού.

H Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

Πελαγία Πετράκη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τις προτεραιότητες για την ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα στην Κρήτη έθεσε ο Περιφερειάρχης στον Αναπ. Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης

Εποικοδομητική χαρακτήρισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου την συνάντηση που είχε σήμερα στην Περιφέρεια με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και την Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης για θέματα πρωτογενή τομέα Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη. 

Αλλάζει άρδην ο καιρός με καταιγίδες και βροχές

ΒΡΟΧΗ ΟΜΠΡΕΛΑ

Μετά τα πρώτα μπάνια στις θάλασσες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και τη θερμοκρασία να χτυπάει «κόκκινο» στην Κρήτη, τώρα έρχονται… βροχές και καταιγίδες.

Για ποιο λόγο η Telegraph θεωρεί την Κρήτη ένα από τα καλύτερα Ελληνικά νησιά; Δείτε τις ταξιδιωτικές προτάσεις των συντακτών της βρετανικής εφημερίδας

Ημέρα Μαγείας Φυτών

Η Σχολή Γεωπονίας & Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Κρήτης, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μαγείας των Φυτών τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015, διοργανώνοντας Ημερίδα με θέμα: «Ημέρα της Μαγείας των Φυτών – Η συμβολή της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας & Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Κρήτης»

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΩΝ

Ενημερώνουμε όλους τους φίλους του βιβλίου στην πόλη μας, αλλά και ευρύτερα πως το Παζάρι που διοργανώνει ο Σύλλογος μας στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης, στο κέντρο του Ηρακλείου, και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί την Κυριακή 17/05/2015 θα παρατείνει την λειτουργία του ως την Κυριακή 24/05/2015. 

NEO ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Το Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου διοργανώνει το 2ο για το έτος 2015 από μια σειρά τριών σεμιναρίων 30 ωρών, Σεμινάριο για την εκμάθηση της Κινεζικής Γλώσσας.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν ν’ αποκτήσουν μια βασική κατανόηση της κινεζικής γλώσσας, ώστε να μπορούν ν’ ανταποκρίνονται σε καθημερινούς διαλόγους και να εκφράζουν απλές ανάγκες και επιθυμίες, σε επαγγελματικές συζητήσεις και σε γραπτά κείμενα.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - ΚΡΗΤΗ