Νέα και ειδήσεις από Μοίρες Ηρακλείου

Στις Μοίρες ο Μηνάς Μελισσείδης

Στις Μοίρες, στο εκλογικό κέντρο στο παράρτημα του Επιμελητηρίου Μεσσαράς, βρέθηκε σήμερα ο επικεφαλής του Συνδυασμού ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Μηνάς Μελισσείδης, μαζί με υποψηφίους που κατάγονται από την περιοχή. Όπως δήλωσε ο Μηνάς σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο έχουμε διατυπώσει ξεκάθαρα τη βούλησή μας να δούμε τις επιχειρήσεις της Ενδοχώρας να προοδεύουν. Να γίνεται το Επιμελητήριο αποτελεσματικότερο κυρίως για το συμφέρον των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων μελών του.

Διέφυγε τον κίνδυνο ο νεαρός που τραυματίστηκε σε τροχαίο στις Μοίρες

Διέφυγε όπως όλα δείχνουν τον κίνδυνο ο νεαρός που τραυματίστηκε την Κυριακή πρωί στο τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο έξω από τις Μοίρες στο ύψος του κινέζικου πολυκαταστήματος.

Μοίρες: «Κάθε παιδί αξίζει μια οικογένεια» λέμε τη Δευτέρα

Τα παιδιά έχουν την ανάγκη να μεγαλώσουν μέσα στη θαλπωρή μίας οικογένειας που θα του προσφέρει όλα όσα έχει ανάγκη: αγάπη, ζεστασιά, αγκαλιές, φιλιά. Γι’ αυτό το λόγο, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Αναδοχή: Κάθε παιδί αξίζει μια οικογένεια» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις Μοίρες.

Ανοικτό το Επιμελητήριο Ηρακλείου αύριο Σάββατο & τη Δευτέρα σε Ηράκλειο & Μοίρες

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου ενημερώνει τους επιχειρηματίες - μέλη του ότι θα παραμείνει ανοικτό αύριο Σάββατο 21/10/2017 από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι και τη Δευτέρα 23/10/2017 από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 7.00 το απόγευμα για την τακτο

Σελίδες