Νέα και ειδήσεις από Νεάπολη Λασιθίου

Ραντεβού στη Νεάπολη για τον μικρό Γιώργο!

Λένε πως στο ποδόσφαιρο κάνεις φίλους! Και ειδικά πως στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αυτό είναι και το μεγαλύτερο κέρδος! Σήμερα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νεάπολη Λασιθίου. Και δεν είναι μόνο... ποδοσφαιρικοί αυτοί οι δρόμοι αλλά δρόμοι καρδιάς, φιλίας και ανθρωπιάς! Ποδοσφαιρικά αστέρια του παρελθόντος θα δώσουν το "παρών" στο φιλικό με σκοπό την στήριξη του μικρού Γιώργου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ενα ακόμη τροχαίο στην Κρήτη- Στις φλόγες όχημα 25χρονου στη Νεάπολη

Ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Κρήτη, αυτή τη φορά στην περιοχή της Νεάπολης.

Αυτοκίνητο βρέθηκε πάνω σε ελιά στη Νεάπολη

22χρονος μεταφέρθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου που τραυματίστηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε ελαιόδεντρο στην επαρχιακή οδό Νεάπολης – Λατσίδας. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και νωρίς το πρωί λόγω έλλειψης ειδικοτήτων γιατρών σε αυτό, ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο. (φωτογραφία αρχείου)

Κουβάδες & υγρασία σε χώρους με ιστορικά αρχεία στη Νεάπολη

Ο χώρος που φιλοξενούνται τα Ιστορικά αρχεία του νομού, ο χώρος όπου οι θησαυροί της τοπικής μας πολιτιστικής μας ταυτότητας φυλάσσονται, ο χώρος όπου κανείς βρίσκει τα πιο παλιά έγγραφα του νομού και των υπηρεσιών του, ο χώρος αυτός είναι έτοιμος να κατεδαφιστεί.

Ξεκίνησαν τα Σχολικά Γεύματα σε δημοτικά σχολεία στη Νεάπολη και τη Βόλβη

Από τέσσερα σχολεία σε περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης, που αποτελούν θύλακες φτώχειας και ανεργίας, ξεκίνησε σήμερα -και θα επεκταθεί σε περισσότερες σχολικές μονάδες...

Σελίδες