Νέα και ειδήσεις από Νεάπολη Λασιθίου

Χειροπέδες σε πατέρα και γιο για ζωοκλοπή στη Νεάπολη

Οικογενειακή υπόθεση πατέρα και γιού στο Πατσόπουλο Νεάπολης, ήταν η κλοπή 55 προβάτων, από περιφραγμένο χώρο ιδιοκτησίας άλλου συναδέλφου τους κτηνοτρόφου, από το Νικηθιανό του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Το 1869 το πρώτο αλληλοδιδακτικό σχολείο στη Νεάπολη Λασιθίου

Η Περιοχή της ΝΕΑΠΟΛΗΣ φημίζεται για την πρόοδο και τη φιλομάθεια των κατοίκων της. Εκδηλώνεται δε από τον αριθμό των εγγραμμάτων και την εξέλιξη των εκπαιδευτηρίων της, η οποία όχι μόνο παρακολούθησε τις γενικές κατευθύνσεις, αλλά πολλάκις προηγήθηκε με πρωτοβουλίες εκπαιδευτικών και αρχόντων.

Βουλή – Υπόθεση Novartis: Ξέσπασε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την μικρή Μελίνα από τη Νεάπολη!

Στον άδικο χαμό της τετράχρονης Μελίνας, στην Κρήτη, αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την ομιλία του στη Βουλή για την υπόθεση Novartis, στην οποία παρουσιάζεται ως εμπλεκόμενος.

Τσικνοπέμπτη στην κεντρική πλατεία της Νεάπολης.

Τσικνοπέμπτη στην κεντρική πλατεία της Νεάπολης.
Αποκριάτικο ξεφάντωμα με παραδοσιακούς μεζέδες και πολύ τσίκνα όπως προβλέπει η ημέρα

Ιωνικός-Προοδευτική: Αντικείμενα και προσωρινή διακοπή στη Νεάπολη!

Ένταση και διακοπή στο ντέρμπι του Πειραιά ανάμεσα σε Ιωνικό και Προοδευτική με μπουκάλι να πετυχαίνει τον διαιτητή, ενώ έσκασαν κροτίδες κι έφυγε μια φωτοβολίδα στη φυσούνα από τους φίλους των γηπεδούχων - Μετά από διακοπή αρκετών λεπτών ο αγώνας συνεχίζεται

Ιωνικός-Προοδευτική: Αντικείμενα και διακοπή στη Νεάπολη!

Ένταση και διακοπή στο ντέρμπι του Πειραιά ανάμεσα σε Ιωνικό και Προοδευτική με μπουκάλι να πετυχαίνει τον διαιτητή, ενώ έσκασαν κροτίδες κι έφυγε μια φωτοβολίδα στη φυσούνα από τους φίλους των γηπεδούχων. Όλα ανοιχτά για την τύχη του ματς

Σελίδες