Νέα και ειδήσεις από Νεάπολη Λασιθίου

Αυλοί και Άσκαυλοι στη Νεάπολη

«Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια για να «στήσουμε» το 1ο Φεστιβάλ Πλατείας πριν από τρία χρόνια (πως περνάει ο καιρός), θέσαμε στους εαυτούς μας -ως απαράβατο- έναν και μοναδικό όρο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Πλατείας στη Νεάπολη. Όλη η ανακοίνωση: «Καμιά έκπτωση στην ποιότητα».

Το Γενάρη η δίκη για την υπεξαίρεση "μαμούθ" στο Δήμο Νεάπολης

Σε περίπου επτά μήνες από σήμερα θα εκδικαστεί τελικά σε δεύτερο βαθμό η πολύκροτη υπόθεση της υπεξαίρεσης χρηματικού ποσού ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ από τα ταμεία του πρώην Δήμου Νεάπολης, στο Λασίθι. Η δίκη στην οποία είναι κατηγορούμενη η επί χρόνια ειδική ταμίας του πρώην καποδιστριακού Δήμου, επρόκειτο να ξεκινήσει την Τετάρτη (7/6) από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης.

Ξανά στο εδώλιο για την υπεξαίρεση "μαμούθ" στο Δ. Νεάπολης

Στο προσκήνιο επανέρχεται την Τετάρτη (7/6) η υπόθεση της υπεξαίρεσης χρηματικού ποσού ύψους περίπου 1 εκατομμυρίου ευρώ από τα ταμεία του πρώην Δήμου Νεάπολης, στο Λασίθι. Στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο, αναμένεται να καθίσει η επί χρόνια ειδική ταμίας του πρώην καποδιστριακού Δήμου, η οποία πριν από περίπου δυόμιση χρόνια είχε καταδικαστεί από το πρωτοβάθμιο Δικαστήριο σε ποινή κάθειρξης 18 ετών.

Φυλακές Νεάπολης : Ξυπνούν μνήμες από το μακελειό με νεκρούς

Οι 2 δραπέτες μαζί με έναν 3ο συγκρατούμενό τους έπεσαν πάνω στους αστυνομικούς Κοκολάκη και Σακκά, τους οποίους πυροβόλησαν θανάσιμα.

Επίσκεψη Τομεάρχη Δικαιοσύνης Ν.Δ. στις Φυλακές Αλικαρνασσού και Νεάπολης

Ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – Βουλευτής Καβάλας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017, τα Καταστήματα Φυλακών Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο και Νεάπολης στο Λασίθι και συναντήθηκε με τους Διευθυντές

Επίσκεψη του τομεάρχη Δικαιοσύνης της ΝΔ στη Νεάπολη και τον Άγιο Νικόλαο

Σημερα θα επισκεφτεί το νομό Λασιθίου ο τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Σελίδες