Πρωτοσέλιδο

Η μισή Ελλάδα χρωστάει στην εφορία και δε μπορεί να πληρώσει ούτε 500 ευρώ χρέος

Πάνω από τέσσερα εκατομμύρια είναι οι φορολογούμενοι, φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που χρωστούν στην εφορία.

“Οι κομμουνιστές δεν τρομοκρατούνται”: Φασιστοειδή έγραψαν σύνθημα έξω από το σπίτι Χανιώτη μαθητή της ΚΝΕ με σκοπό τον εκφοβισμό του

Σε όλη την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι υπάρχει μια στοχοποίηση φασιστών ενάντια στο ΚΚΕ. Τα Χανιά δεν αποτελούν εξαίρεση.

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζητά ο Στουρνάρας: «Ιστορικά πρωτοφανές. Θεσμική εκτροπή με ποινικές ευθύνες» – Απάντηση Πολάκη: Δεν ηχογράφησα ποτέ τον Γιάννη Στουρνάρα

κ. υποψήφιοι Δήμαρχοι, θα εφαρμόσετε τον αντικαπνιστικό νόμο; – Οι αντικαπνιστές έτοιμοι και για καταλήψεις πολιτικών γραφείων υποψήφιων

Ανδρ. Ξανθός: Ξεκινάει από 1η Μαρτίου η διαγνωστική λειτουργία για την αντιμετώπιση του καρκίνου από το Εθνικό Δίκτυο Ιατρικής Ακριβείας

Στο πόδι όλος ο μηχανισμός της Αστυνομίας στο Ηράκλειο για να βρουν τους εμπλεκόμενους του Αμερικάνου των βάσεων

Οι 40 πρώτοι υποψήφιοι για τη δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος»

Η δημοτική κίνηση Πρωτοβουλία Πολιτών - Πρώτα ο Άνθρωπος υποδέχθηκε το 2019 κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, σήμερα Κυριακή, στις 7μμ, στο χώρο «Πολυτεχνείο», στην Χατζημιχάλη Νταλιάνη.

Παραβρέθηκαν δεκάδες φίλες και φίλοι της κίνησης οι οποίοι συζήτησαν για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και διασκέδασαν.

Πανέμορφο το Παλιό Λιμάνι μέσα στην κακοκαιρία | Φωτός

Μπορεί η κακοκαιρία να προκάλεσε σοβαρές ζημιές και στο Παλιό Λιμάνι όμως ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες είναι πανέμορφο.

Μοναδική στην Ελλάδα Μεσογειακή βιοκλιματική τράπεζα σπόρων δημιουργεί το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων

Ντ. Μπακογιάννη από Χανιά: “Η Νέα Δημοκρατία βγήκε πρώτη στα Χανιά το 89′ επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και θα ξανακερδίσει το 2019 επί Κυριάκου Μητσοτάκη”

Σημαντικές ζημιές και στο Παλιό Λιμάνι από την κακοκαιρία αλλά και… όμορφες εικόνες | Φωτός

Σημαντικές ζημιές αλλά και όμορφες εικόνες προσέφερε η κακοκαιρία στο Παλιό Λιμάνι.

Ντ. Μπακογιάννη: Τα τελευταία χρόνια είναι ίσως η μόνη περίοδος στην οποία έχω ζήσει χωρίς “εθνική γραμμή” – Ν. Ξυδάκης: “Η Ελλάδα δεν πάσχει στην εξωτερική πολιτική, αλλά πάσχει λίγο το πολιτικό σύστημα”

“Βιβλικές καταστροφές στα Χανιά”: Πολλές δεκάδες εκατομμύρια οι ζημιές, το συμπέρασμα ευρύτατης σύσκεψης παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης

Με τη στήριξη Περιφέρειας Κρήτης και Δήμου Ηρακλείου η παρουσίαση του βιβλίου του Karl – Heinz Roth: “Στα 190 δις ευρώ οι οφειλές-επανορθώσεις της Γερμανίας στην Ελλάδα από την ναζιστική κατοχή”

“Σολωμός”: Το ντοκιμαντέρ για τον άστεγο από τα Χανιά που προβάλλεται σε διεθνή φεστιβάλ σε Ελλάδα και ΗΠΑ | Βίντεο

Σε δυο Διεθνή Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ συμμετέχει το νέο ντοκιμαντέρ Solomos της Βίκης Αρβελάκη.

ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: Αποδίδεται το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου στο Δήμο Χανίων – Ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα

Με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι ξεκινά η διαδικασία μετεγκατάστασης του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου και απόδοσής του στους πολίτες των Χανίων.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Πρωτοσέλιδο