Πόμπια Ηρακλείου - Νέα και Ειδήσεις

Απολαμβάνοντας το 39ο Καρναβάλι Πόμπιας Μεσσαράς- Ξεφάντωμα και χορός! (pics)

Όταν στη θέση του φόβου υπάρχει το γέλιο, όταν στην θέση της αγωνίας υπάρχει η προσμονή, όταν στη θέση της απογοήτευσης υπάρχει η χαρμοσύνη κι ο χορός, το γλέντι και το ξεφάντωμα της ψυχής, τότε ο φόβος αδυνατεί να εισχωρήσει στην ψυχή του ανθρώπου και τ

Στη ΜΕΘ νεαρός δικυκλιστής μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην επαρχιακή οδό Πόμπιας-Πετροκεφαλίου

Τη δική του μάχη για να αντιμετωπίσει τα τραύματα του και να ξεπεράσει την περιπέτεια του, δίνει ένας 35χρονος άνδρας, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα...

Συλλόγου Πόμπιας- Εκδήλωση του ξυλόφουρνου με την αγάπη και την προσέλευση του κόσμου (pics)

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενη χρόνια η προσέλευση του κόσμου στην αυλή του πολιτιστικού Συλλόγου Πόμπιας εχθές στην εκδήλωση του ξυλόφουρνου.

Ξεκινάει σήμερα η '' Γιορτή του ξυλόφουρνου '' στην Πόμπια

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων 2016 του συλλόγου Πόμπιας διοργανώνεται για ακόμα μια φορά η'' Γιορτή του ξυλόφουρνου '' στον προαύλιο χώρο του συλλόγου με διημερες λαογραφικές δράσεις.

Έτοιμοι να ανάψουν τους ξυλόφουρνους στη Πόμπια!

Όλα είναι έτοιμα και φέτος στο ιστορικό χωριό της Μεσαράς και του Δήμου Φαιστού, για να μάθουν οι μεγαλύτεροι στους νεότερους πως είναι πραγματικά το ζύμωμα και το ψήσιμο του παραδοσιακού ψωμιού αλλά και του φαγητού. Από την Παρασκευή 8 Ιουλίου αναμένεται να αρχίσουν οι εκδηλώσεις και θα κορυφωθούν το Σάββατο 9 με το συγκρότημα του Νίκου Μανιουδάκη, που θα διασκεδάσει όσους βρεθούν στην φιλόξενη "αγκαλιά" των Πομπιανών.