Νέα και ειδήσεις από Σούδα Χανίων

Στο λιμάνι της Σούδας το πλοίο με τα εκρηκτικά

Στο λιμάνι της Σούδας στη Κρήτη αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι της Πέμπτης το φορτηγό πλοίο «MEKONG SPIRIT» σημαίας Μάλτας, το οποίο εντοπίστηκε κοντά στην Κω και είχε αποπλεύσει από λιμένα της Τουρκίας με προορισμό το Σουδάν.

Φορτηγό πλοίο με εκρηκτικές ύλες και προορισμό το Σουδάν ακινητοποίησε το Λιμενικό κοντά στην Κω

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η αρμόδια Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, από την οποία εκδόθηκε σχετική διάταξη για διενέργε

Φορτηγό πλοίο με εκρηκτικές ύλες και προορισμό το Σουδάν εντόπισε το λιμενικό

Εκρηκτικές ύλες, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χρησιμοποιούνται σε εξορύξεις σε λατομεία, εντοπίστηκαν έπειτα από επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος σε φορτηγό πλοίο που είχε αποπλεύσει από την Τουρκία με προορισμό το Σουδάν. Πρόκειται για το φορτηγό πλοίο «MEKONG SPIRIT» σημαίας Μάλτας, που έφερε φορτίο εμπορευματοκιβωτίων με εκρηκτικές ύλες, κατά παράβαση σχετικών αποφάσεων του ΟΗΕ και της ΕΕ αναφορικά με τα περιοριστικά μέτρα λόγω της κατάστασης στο Σουδάν.

Ξεκινούν και από το Ηράκλειο για την παγκρήτια κινητοποίηση στη Βάση της Σούδας

Souda 3

Με ανακοίνωσή της η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ καλεί σωματεία και τους εργαζόμενους να οργανώσουν τη συμμετοχή τους στην Παγκρήτια Κινητοποίηση στην ΑμερικανοΝΑΤΟική Βάση της Σούδας την Κυριακή 28 Μαΐου. Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή 28/5 από το άγαλμα το Βενιζέλου, στις 8.00 π.μ.

Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ - ΕΕ

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

Παγκρήτια Κινητοποίηση στη Βάση της Σούδας την Κυριακή 28 Μαΐου

Η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ καλεί σωματεία και τους εργαζόμενους να οργανώσουν τη συμμετοχή τους στην

Σελίδες