Νέα και ειδήσεις από Σούδα Χανίων

Συνάντηση Πατριάρχη Αλεξανδρείας με τον Αντιπρόεδρο του Σουδάν (ΦΩΤΟ)

soudan 4

Τήν Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου ε.ε, η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄ συναντήθηκε, απουσιάζοντος του Προέδρου, με τον Αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως του Σουδάν Εξοχώτατο κ. HASSABO MOHAMED AHMED, στο Προεδρικό Μέγαρο στο Χαρτούμ συνοδευόμενος από τον Υπουργό Προσανατολισμού, Εθνικών Κληροδοτημάτων και Θρησκευμάτων κ. ABUBAHR OSMAN.

Την Κυριακή καίνε τον Βασιλιά Καρνάβαλο της Σούδας

800pxcea4c-760x504

Η καρναβαλική επιτροπή καλεί μικρούς και μεγάλους στην τελετή λήξης των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Χανιώτικου Καρναβαλιού 2018 την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου!

Η μεγάλη γιορτή θα αρχίσει στις 17:30μμ με πάρτυ στην Πλατεία Σουδας, Dj και βόλτα με το αποκριάτικο τρενάκι για μικρούς και μεγάλους.

Στις 19:30μμ θα γίνει η καύση του βασιλιά καρνάβαλου και αποχαιρετισμός με πυροτεχνήματα!

Αφίχθη στο Σουδάν ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β'

soudan papas 6

Αφίχθη το απόγευμα της Τετάρτης, 14 Φεβρουαρίου ε.ε., στο Σουδάν ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β' συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μέμφιδος Νικόδημο.

Θερμή υποδοχή του επιφύλαξε τόσο η Κυβέρνηση του Σουδάν όσο και η Ελληνική Κοινότητα αλλά και οι Εκπρόσωποι άλλων Εκκλησιών.

Γνωριμία των Τοπικών Φορέων με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Χανίων στη Σούδα

Παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερίας Αλιφιεράκη, του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Μιχάλη Βλαχάκη, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Σούδας, Κωνσταντίνου Φωκά, και του τέως Δημάρχου Σούδας, Γιάννη Περάκη, οι τοπικοί Φορείς της Σούδας είχαν την ευκαιρία την Πέμπτη 8/2/2018 να γνωρίσουν το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Χανίων, τις δράσεις και τις Υπηρεσίες, που προσφέρει.

Νότιο Σουδάν: Απελευθερώθηκαν 311 παιδιών στρατιωτών

Αρχείου

Η αποστολή του ΟΗΕ στο Νότιο Σουδάν (UNMISS) ανακοίνωσε σήμερα την απελευθέρωση 311 παιδιών που είχαν στρατολογηθεί στο νότιο τμήμα της χώρας αυτής η οποία σπαράσσεται από έναν εμφύλιο πόλεμο που ξέσπασε τον Δεκέμβριο του 2013.

Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την πώληση όπλων και αμυντικού εξοπλισμού στο Νότιο Σουδάν


Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι απαγορεύουν την εξαγωγή όπλων και αμυντικού εξοπλισμού στο Νότιο Σουδάν, αυξάνοντας την πίεση στον πρόεδρο Σάλβα Κιρ να τερματίσει τον εμφύλιο πόλεμο που διαρκεί τέσσερα χρόνια.

Τζέφρι Πάιατ: Στηρίζουμε τον Μάθιου Νίμιτς για το Σκοπιανό – Η Σούδα είναι περισσότερο δραστήρια από όσο έχει υπάρξει εδώ και πολύ καιρό

pait-1021x576

Για το Σκοπιανό, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το ΝΑΤΟ, τις επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά και την άδεια που χορηγήθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα μίλησε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ.

Σελίδες