Νέα και ειδήσεις Τυμπακίου

Ενας υδροβιότοπος στην «καρδιά» της Μεσαράς- Ενα οικοσύστημα στην καταλυκή Τυμπακίου (pics)

Η Καταλυκή είναι ένα υφάλμυρο παράκτιο έλος που δημιουργείται με τις βροχές του χειμώνα διατηρώντας επαφή με το θαλασσινό νερό.

Ο πρώτος των πρώτων από το Τυμπάκι

Πρωτιά για το Λύκειο Τυμπακίου, αφού από όλα τα Λύκεια του Νομού Ηρακλείου, τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων συγκέντρωσε μαθητής, επιβεβαιώνοντας την άριστη δουλειά που γίνεται στο συγκεκριμένο σχολείο. Ειδικότερα, τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων σε επίπεδο νομού συγκέντρωσε ο Νίκος Αστρινάκης από το Λύκειο Τυμπακίου με 19467 μόρια, του οποίου οι προσπάθειες δικαιώθηκαν όπως είπε στο mesaralive.gr. «Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και με κούρασε πολύ, όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά.

Κατέληξε o 78χρονος που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο θερμοκήπιο στο Τυμπάκι

Την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, άφησε νωρίς σήμερα το πρωί, ο 78χρονος άνδρας, ο οποίος βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση μέσα σε θερμοκήπιο στο Τυμπάκι.

Η ΕΠΣΗ στηρίζει φιλανθρωπικό αγώνα στο Τυμπάκι

Ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι που ασφαλώς έχει ιερό σκοπό γίνεται σήμερα στο Τυμπάκι... Η ΕΠΣΗ στηρίζει και αυτή την προσπάθεια και η ανακοίνωση της αναλυτικά αναφέρει: "Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου στηρίζει τον φιλανθρωπικό αγώνα που γίνεται την Κυριακή 11 Ιουνίου στο γήπεδο Τυμπακίου.

Ένταση και επεισόδια στο Τυμπάκι – Ματ και ντομάτες για τον Υπουργό! (pics vids)

«Θερμή» η υποδοχή που επεφύλαξαν αγρότες της Μεσαράς, στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι την ΒΙΑΝΑΜΕ στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού.

Μπλόκα, ματ, ένταση και επεισόδια με ντομάτες για τον Υπουργό Γιάννη Τσιρώνη στο Τυμπάκι

18672910_10154585014267322_3360436644507391298_o

Ένταση, μπλόκα και ... ντομάτες "διάνθισαν" την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη στο Τυμπάκι στο πλαίσιο της τετραήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

Σελίδες