Νέα και ειδήσεις Τυμπακίου

Θλίψη για τον 28χρονο Νίκο από το Τυμπάκι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 28χρονος Νίκος Ταβερναράκης που τα τελευταία χρόνια πάλευε με τον καρκίνο...

«Σημαντικές ελλείψεις και κενά στο Γυμνάσιο Τυμπακίου»

Στις σημαντικές ελλείψεις εκπαιδευτικών και στα προβλήματα σε κτιριακές υποδομές στο Γυμνάσιο Τυμπακίου αναφέρεται ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ-Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκε

Αυγενάκης: «Σημαντικές ελλείψεις και κενά στο Γυμνάσιο Τυμπακίου»

Στις σημαντικές ελλείψεις εκπαιδευτικών και στα προβλήματα σε κτιριακές υποδομές στο Γυμνάσιο Τυμπακίου αναφέρεται ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ-Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κων/νο Γαβρόγλου. Στην Ερώτηση επισημαίνεται ότι: «Τραγικές ελλείψεις, σημαντικά κενά και απόλυτη αδιαφορία για τα σχολεία της περιφέρειας, η πολιτική της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας. Πριν δύο μήνες ο κ.

Ζητούν την δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου στο Τυμπάκι

Επιστολή στον Περιφερειάρχη Κρήτης και στον Δήμαρχο Φαιστού απέστειλαν, ο Σύλλογος Καθηγητών και ο Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου Τυμπακίου, προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή γυμναστηρίου αλλά και η παράδοση δύο προκάτ αιθουσών διδασκαλίας.

Επιστημονική Διημερίδα για τα φυτοφάρμακα στο Τυμπάκι

Η 3η Επιστημονική Διημερίδα για τα φυτοφάρμακα διοργανώνεται το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18.00 - 21.00, και τη Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11.00 - 14.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των νηπιαγωγείων στο Τυμπάκι.

Προφυλακιστέος ο 32χρονος Πακιστανός για το φονικό στο Τυμπάκι

Το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκε στα δικαστήρια για να απολογηθεί ο 32χρονος Πακιστανός για το φρικτό φονικό στο Τυμπάκι.

Σελίδες