Νέα και ειδήσεις Χερσονήσου

Καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις στον δήμο Χερσονήσου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου σε συνεργασία με το ΚΟΙ.ΠΟ.ΔΙ. 

και Πολιτιστικούς Συλλόγους, υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου, 

διοργανώνουν σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο για 

καλοκαιρινές, ξεχωριστές βραδιές τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και 

Αφιέρωμα στις δημοτικές ενότητες του δήμου Χερσονήσου

Ο Δήμος Χερσονήσου είναι δήμος της περιφέρειας Κρήτης που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Γουβών, Χερσονήσου, Επισκοπής και Δήμος Μαλίων. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 271,58 τ.χλμ και ο πληθυσμός του 25.003 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του νέου δήμου ορίστηκαν οι Γούρνες.

Υπεγράφη η σύμβαση για την συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου νηπιαγωγείου στο Λ. Χερσονήσου

Ένας νέος, ελκυστικός χώρος παιχνιδιού θα «συντροφεύει» τη σχολική ζωή των μικρών μαθητών του 1ου και του 2ου νηπιαγωγείου Λιμ. Χερσονήσου από την επόμενη σχολική χρονιά. Χθες ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Χωροταξικού Σχεδιασμού και ΄Αρδευσης, Γιώργος Μεραμβελιωτάκης υπόγραψε με τον ανάδοχο εργολάβο, Κωνσταντίνο Νιολάκη τη σύμβαση για το έργο «συντήρηση περιβάλλοντος χώρου νηπιαγωγείου Λιμ. Χερσονήσου», συνολικού προϋπολογισμού 66.300 ευρώ και από σήμερα ξεκινούν οι εργασίες που θα ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους πέντε μήνες.

Ο Υπουργός Οικονομίας, Τουρισμού, Εργασίας και Υγείας του ομόσπονδου γερμανικού κρατιδίου Μεκλεμβούργου Δυτικής Πομερανίας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χερσονήσου

Με τον Υπουργό Οικονομίας, Τουρισμού, Εργασίας και Υγείας του ομόσπονδου γερμανικού κρατιδίου Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας, Χάρυ Γκλάβε, συναντήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης στο δημαρχείο στις Γούρνες.

Έπιασαν αλλοδαπούς με κοκαΐνη και χασίς στη Χερσόνησο

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κοκαΐνης και άλλη μια με 22,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν

Σελίδες