Νέα και ειδήσεις Χερσονήσου

Ρύθμιση οφειλών στον δήμο Χερσονήσου

Με το άρθρο 110 του Ν.4611/2019 δίνεται η δυνατότητα ρύθμισης οφειλών προς το Δήμο και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου που έχουν βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν έως και δύο (2) μήνες από την έναρξη ισχύος του Νόμου δηλ. έως τις 17/07/2019. Στη παρούσα ρύθμιση υπάγεται το σύνολο των βεβαιωμένων οφειλών με απαλλαγή, των κατά ποσοστό από τις κατά Κ.Ε.Δ.Ε. τόκων και προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και των προστίμων λόγω εκπρόθεσμης καταβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους, ως εξής:

Ορκίστηκε νέος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας του Δήμου Χερσονήσου, o Μανόλης Τσαγκαράκης

Ορκίστηκε σήμερα στο δημαρχείο στις Γούρνες ο νέος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας του Δήμου Χερσονήσου, Μανόλης Τσαγκαράκης. Ο κ. Τσαγκαράκης αναλαμβάνει τη θέση του Απόστολου Λουλουδάκη, με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών του 2014. Ο κ. Λουλουδάκης, παραιτήθηκε προκειμένου να κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Νέο κατάστημα των SYN.KA Super Markets στην Χερσόνησο

Ένα νέο σύγχρονο κατάστημα έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των σούπερ Μάρκετ SYN.KA στο νομό Ηρακλείου, στην Χερσόνησο , συνεχίζοντας έτσι την ανάπτυξη του δικτύου της.

Η μουσική ένωσε Νότια και Βόρεια Κορέα: Κονσέρτο για την ειρήνη στην κορεατική χερσόνησο

Ένας βιολιστής από τη Νότια Κορέα και μια σοπράνο από τη Βόρεια Κορέα ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια σπάνια εμφάνιση στη Σαγκάη με στόχο την ειρήνη στην κορεατική χερσόνησο - Μετ' εμποδίων η συνεργασία καλλιτεχνών από τις δύο γειτονικές χώρες

Παρουσιάζονται οι θέσεις και οι υποψήφιου του Συνδυασμού "Όλοι Μαζί - Νέα Πορεία" για το Δήμο Χερσονήσου, αύριο Κυριακή 12 Μαϊου

Σας καλούμε να παρεβρεθείτε στην παρουσίαση θέσεων και υποψηφίων, του Συνδυασμού μας, "Όλοι Μαζί - Νέα Πορεία" για το Δήμο Χερσονήσου, αύριο Κυριακή 12 Μαϊου στο ξενοδοχείο Lyttos Beach στην Ανάληψη Χερσονήσου, στις 19:30.


Με καινοτόμες πρακτικές και υπηρεσίες ο τουρισμός μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω στη Κρήτη και στο Δήμο Χερσονήσου τόνισε ο Γιώργος Αλεξάκης

Την Ημέρα της Ευρώπης επέλεξε ο Γιώργος Αλεξάκης για να ανοίξει ένα διάλογο με τους πολίτες στα Μάλια. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κατάστημα της περιοχής αναφέρθηκε στην αμφίδρομη σχέση μεταξύ Κρήτης και Ευρώπης, απαριθμώντας όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους η Κρήτη πρέπει να έχει ισχυρή παρουσία στα ευρωπαϊκά όργανα.

Σελίδες