Νέα και ειδήσεις Χερσονήσου

Με επιτυχία η πρώτη ενημερωτική συνάντηση για το "Κέντρο Κοινότητας Δήμου Χερσονήσου"

Με θέρμη αγκάλιασαν οι δημοτικοί εκπρόσωποι Χερσονήσου τη νέα κοινωνική δομή υποστήριξης των πολιτών, το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Χερσονήσου»  στην επίσημη πρώτη παρουσίασή του χθες το απόγευμα στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας  Χερσονήσου. Όπως φάνηκε με το πέρας της συνάντησης, το Κέντρο Κοινότητας μπορεί να εξυπηρετήσει και να διασυνδέσει τους πολίτες με όλα τα κοινωνικά προγράμματα σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Εγκαινιάζεται το Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Χερσονήσου «ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΑΝΘΟΥΔΙΔΗΣ» την Κυριακή 29 Οκτωβρίου

Εγκαινιάζεται το Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό  Πανεπιστήμιο Χερσονήσου «ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΑΝΘΟΥΔΙΔΗΣ» την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στο δημοτικό κατάστημα Μαλίων.

Γ.Μαστοράκης: Ανακούφιση για το έργο “Γούρνες-Χερσόνησος”  

Αποφεύγονται τα χειρότερα για το έργο “Γούρνες-Χερσόνησος”  καθώς το ΚΑΣ με βάση τουλάχιστον την προφορική άτυπη ενημέρωση που έγινε στη λήξη της χθεσινής συνεδρίασης προς την πλευρά του ΟΑΚ, φαίνεται πως αντιλήφθηκε τον κίνδυνο να τιναχτεί στον “αέρα” αν είχαμε επαναχάραξη του δρόμου στην περιοχή του Αποσελέμη.

Ενημερωτική εκδήλωση γαι αιρετούς με θέμα: «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Χερσονήσου. Μια νέα κοινωνική δομή στην υπηρεσία του πολίτη» σήμερα Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στην Χερσόνησο

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Χερσονήσου. Μια νέα κοινωνική δομή στην υπηρεσία του πολίτη», θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 17:00 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Χερσονήσου. Η εκδήλωση, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε αιρετούς – προέδρους και μέλη συμβουλίων Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων – στοχεύει στην ενδελεχή ενημέρωση των δημοτικών εκπροσώπων για τη δράση της νεοσύστατης αυτής κοινωνικής δομής.

Τι αποφάσισαν για το οδικό έργο «Γούρνες-Χερσόνησος»;

Οι σπηλαιώσεις στο βάθος της κοιλάδας του Αποσελέμη έχουν καλυφθεί με πέτρινα τοιχώματα που κατασκεύασαν κτηνοτρόφοι για τα κοπάδια τους

Ενημερωτική εκδήλωση γαι αιρετούς με θέμα: «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Χερσονήσου. Μια νέα κοινωνική δομή στην υπηρεσία του πολίτη» αύριο, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στην Χερσόνησο

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Χερσονήσου. Μια νέα κοινωνική δομή στην υπηρεσία του πολίτη», θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 17:00 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Χερσονήσου. Η εκδήλωση, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε αιρετούς – προέδρους και μέλη συμβουλίων Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων – στοχεύει στην ενδελεχή ενημέρωση των δημοτικών εκπροσώπων για τη δράση της νεοσύστατης αυτής κοινωνικής δομής.

Σπηλαιώσεις "τινάζουν" στον αέρα το δρόμο Γούρνες-Χερσόνησος

Ειδικοί ζητούν να διασωθούν σπηλαιώσεις...αρχαιολογικού ενδιαφέροντος με κίνδυνο να χαθεί έργο 4 εκτατ. ευρώ

Σελίδες