Νέα και ειδήσεις Χερσονήσου

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου στο Κέντρο Τουριστ. Πληροφόρησης και Προβολής Δ. Χερσονήσου

Το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης και Προβολής του Δήμου Χερσονήσου επισκέφθηκε χθες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμος συνοδευόμενος από τον πρωτοσύγκελό του, αρχιμανδρίτη κ. Τίτο Ταμπακάκη.

Επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου στο Κέντρο Τουριστ. Πληροφόρησης και Προβολής Δήμου Χερσονήσου

Το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης και Προβολής του Δήμου Χερσονήσου επισκέφθηκε χθες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμος συνοδευόμενος από τον πρωτοσύγκελό του, αρχιμανδρίτη κ. Τίτο Ταμπακάκη.

Αναβάλετε η κοπή της πίτας στο Δήμο Χερσονήσου

H καθιερωμένη εκδήλωση για το κόψιμο της βασιλόπιτας και την υποδοχή του νέου έτους δεν θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Χερσονήσου ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στην Αγία Πελαγία. Η πολύνεκρη τραγωδία που συγκλόνισε όλους μας, βύθισε στο πένθος την οικογένεια του Λάμπρου Στεφανάκη, υπαλλήλου του Δήμου και της Κρυστάλλης Ψαράκη, δημότισσάς μας. Το μέγεθος της άδικης και αναπάντεχης απώλειας επιβάλλει τη ματαίωση της εκδήλωσης.

Οδεύουμε προς συνάντηση κορυφής των δύο ηγετών της κορεατικής χερσονήσου;

O πρόεδρος της Νότιας Κορέας δήλωσε πανέτοιμος να συναντήσει τον ομόλογό του από τον Βορρά, Κιμ Γιονγκ Ουν, σε μια ακόμα...

Ξεκινούν τα μαθήματα στο Δημοτικό Πανεπιστήμιο Χερσονήσου

Νέος κύκλος διαλέξεων ξεκινά στο Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Χερσονήσου. Η Έναρξη έχει οριστεί για το Σάββατο 13 Ιανουαρίου. Η διάρκεια κάθε κύκλου έχει  οριστεί στους τρείς μήνες, όσοι δε παρακολουθούν τα μαθήματα λαμβάνουν βεβαίωση σπουδών. Ήδη από τον 1ο κύκλο διαλέξεων οι συμμετοχές ξεπέρασαν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, λέει στο Ράδιο 98,4 η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δέσποινα Πλευράκη.

Ο διάλογος και οι παγίδες στην κορεατική χερσόνησο

Συζητήσεις σε υψηλό επίπεδο θα έχει η Βόρεια με τη Νότια Κορέα την προσεχή εβδομάδα, με «κυρίως θέμα» την πιθανή συμμετοχή της...

Πολιτική συγκέντρωση της ΚΟΒ Χερσονήσου με ομιλητή τον Μ. Συντυχάκη

Σημερα στις 20:00, η ΚΟΒ Χερσονήσου, διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση στην ταβέρνα «Παραδοσιακό», με ομιλητή τον Μ. Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ και βουλευτή του ΚΚΕ.

Γιορτή των Θεοφανείων, Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 στο Δήμο Χερσονήσου

Το πρόγραμμα εορτασμού των Θεοφανείων στο Δήμο Χερσονήσου διαμορφώνεται ως εξής:

Συλλυπητήρια δημάρχου Χερσονήσου για το θάνατο του Ευγένιου Γκέραρντ.

Με συγκίνηση και θλίψη αποχαιρετούμε το συντοπίτη μας, το σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο, τον Ευγένιο Γκέραρντ. Μια μεγάλη απώλεια, για την οποία δε θρηνεί μόνο ο αθλητικός κόσμος, αλλά ολόκληρη η τοπική κοινωνία.

Ευχές Δημάρχου Χερσόνησου Γιάννη Μαστοράκη για την νέα χρονιά

Στην ανατολή της νέας χρονιάς ας αναδείξουμε τα θετικά στη ζωή μας. Ας συγχαρούμε εκείνους που προσφέρουν το χρόνο, το ταλέντο τους, το υστέρημά τους για να προσφέρουν και να ανακουφίσουν τον συνάνθρωπο, εκείνους που κρατούν άσβεστη την ελπίδα της ανθρωπιάς με τη φλόγα της ανιδιοτελούς προσφοράς τους.

Με συλλογικότητα, αλληλεγγύη, ενότητα και υπευθυνότητα πρέπει να πορευτούμε και ετούτη τη χρονιά για να δώσουμε νόημα στην αέναη κίνηση του χρόνου…

Σελίδες