Νέα και ειδήσεις Χερσονήσου

Χάος από την κίνηση στο δρόμο από Χερσόνησο προς Γούβες

Μεγάλη ταλαιπωρία αργά το απόγευμα της Κυριακής στο δρόμο από Χερσόνησο προς Γούβες για τους διερχόμενους οδηγούς. Σύμφωνα με πληροφορίες η ουρά των αυτοκινήτων, που κινούνται σημειωτόν, ξεπερνά τα επτά χιλιόμετρα. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορούν να κινηθούν οι οδηγοί, όπως μας αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν ξεπερνά τα 20 χιλιόμετρα, γι’ αυτό και οι διερχόμενοι οδηγοί από το σημείο πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, έως ότου ρυθμιστεί η κυκλοφορία και αποσυμφορηθεί το σημείο.

“3οι Παραθαλάσσιοι Αγώνες Δρόμου Χερσονήσου – 3rd Hersonissos Seaside Run στις 12 Μαρτίου

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, θα διοργανωθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά οι “3οι Παραθαλάσσιοι Αγώνες Δρόμου Χερσονήσου – 3rd Hersonissos Seaside Run” με διοργανωτή τον Δήμο Χερσονήσου. Ο αγώνας για ακόμη μία χρονιά απευθύνεται σε όλους τους φίλους του αθλητισμού και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Ο φετινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Κοινότητα Μαλίων σε μία εξαιρετικά όμορφη διαδρομή όπου θα είναι 100% επίπεδη.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η γιορτή του σκακιού στην Χερσόνησο

Μια ακόμα όμορφη σκακιστική γιορτή ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην έδρα του Δήμου Χερσονήσου, στις Γούρνες στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο μετά από την ευγενική παραχώρησή του, αποδεικνύοντας ότι μπορούμε επάξια να φιλοξενήσουμε όχι μόνο διοργανώσεις τοπικού

Επιτυχημένη η σκακιστική γιορτή στη Χερσόνησο

Μια ακόμα όμορφη σκακιστική γιορτή ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην έδρα του Δήμου Χερσονήσου, στις Γούρνες στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο μετά από την ευγενική παραχώρηση του από το Δήμο Χερσονήσου και την Κοινωφελή Επιχείρηση του.

Η Γιορτή του... σκακιού στη Χερσόνησο

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη σχολική σκακιστική γιορτή του έτους που θα διοργανωθεί και φέτος μετά από ευγενική παραχώρηση στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούρνες του Δήμου Χερσονήσου το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου με διοργανωτές τη Σκακιστ

Φιλικό με την Χερσόνησο για την Κ19 του ΟΦΗ

Συνάντηση παρουσία του προπονητή της ομάδας Βασίλη Πλεσίτη, είχε η επιτροπή φίλων του ΟΦΗ, που έχει συσταθεί, για την καλύτερη λειτουργία των υποδομών του ΟΦΗ και ειδικότερα της Κ19, η οποία μετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football league. Στη συνάντηση συζητήθηκε η πολύ καλή πορεία που κάνει η Κ19 του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και γενικότερα η δουλειά που γίνεται, για την οποία υπάρχει ικανοποίηση από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η Γιορτή του...σκακιού στη Χερσόνησο

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη σχολική σκακιστική γιορτή του έτους που θα διοργανωθεί και φέτος μετά από ευγενική παραχώρηση στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούρνες του Δήμου Χερσονήσου το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου με διοργανωτές τη Σκακι

Σχολική σκακιστική γιορτή στον δήμο Χερσονήσου στις 18 και 19 Φεβρουαρίου

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη σχολική σκακιστική γιορτή του έτους που θα διοργανωθεί και φέτος μετά από ευγενική παραχώρηση στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούρνες του Δήμου Χερσονήσου το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου με διοργανωτές τη Σκακιστική Ακαδημία Χερσονήσου, τη Κοινωφελή Επιχείρηση Δ. Χερσονήσου, τo Europe Direct Κρήτης, το Ηράκλειο ΟΑΑ και το ΣΟ Ηρακλείου.

Σελίδες