Χριστούγεννα

Ανακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο καταστημάτων στον Άγιο Νικόλαο

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου ανακοινώνει το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνουν οι σύλλογοι γονέων των 6ου και 44ου δημοτικού σχολείων Ηρακλείου την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνουν οι σύλλογοι γονέων των 6ου και 44ου δημοτικού σχολείων Ηρακλείου την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.
Στο παζάρι θα βρείτε  χειροποίητα είδη φτιαγμένα 

από παιδιά και γονείς με 
έμπνευση και αγάπη...  
κοσμήματα,παιχνίδια, βιβλία, 

Ο πολιτιστικός σύλλογος Ανω Βιάννου φωταγωγεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

Ο πολιτιστικός σύλλογος Ανω Βιάννου σας προσκαλεί την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου,στις 6:00 το απογευμα , στην Πλατεία Μιχαήλ Αρχαγγέλου, στην Άνω Βιάννο, στο άναμα του χριστουγεννίατικου δέντρου . Μετά την φωταγωγηση θα είναι κοντά μας το συγκρότημα του Μάνου Παπαδάκη ( Η ΓΥΡΑ) να μας διασκεδάσει με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια. 

Φωταγωγείται την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική πλατεία του Γαζίου

Όλα είναι έτοιμα στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη του Γαζίου, για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πρωτεύουσα του Μαλεβιζίου. Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο, με το πρόγραμμα της εκδήλωσης να περιλαμβάνει:

Με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Δειλινό

Με μεγάλη επιτυχία, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου και του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου, η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο της Ενορίας Αγίου Στυλιανού, στο Δειλινό.

Η Φιλαρμονική Δήμου Ηρακλείου στην ενδοχώρα, σε Γόρτυνα και Νεάπολη με νότες και ευχές

Ευχές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες στην ενδοχώρα του Δήμου Ηρακλείου και όχι μόνο, πρόκειται να σκορπίσει τις ημέρες των εορτών η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου.

Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου

Στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού είναι αφιερωμένη η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου. Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος Ανακουφιστικής Φροντίδας Κρήτης «Ζαχαρίας Κ. Μπαντουβάς» - Cretan Palliative Care διοργανώνει εκδήλωση με την αιγίδα του Αυστριακού Προξενείου Κρήτης, την συμμέτοχη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που θα ξεκινήσει στις 18:30 το απόγευμα με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες:

Ευχητήρια τραγούδια που ψάλλονται ψάλλονται Χριστούγεννα, της Πρωτοχρονιά, και Φώτα

ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ που ανήκουν στην παραδοσιακή μας μουσική και 
ψάλλονται την παραμονή των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς, των Φώτων, του 
Λαζάρου αλλά και την 1η του Μάρτη (χελιδονίσματα) και την Μ. Παρασκευή.

Μουσικοποιητική βραδιά στον Θεατρικό Σταθμό Ηράκλειου - Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου

Με μία μουσικοποιητική βραδιά ξεκινούν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου. Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 21:00 στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου ο Βαγγέλης Σαμαράκης και η «Μουσική Συντροφιά» του προσκαλούν τους Ηρακλειώτες σε μια μουσικοποιητική βραδιά με τίτλο: «Μάλια, Μίλατος και Σίσι…».

Τα Χριστούγεννα “ήρθαν” στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς των Χανίων

Τα Χριστούγεννα “ήρθαν” στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς των Χανίων, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου από τον Δήμο Χανίων.

Από νωρίς η Πλατεία “γέμισε” από τραγούδια παιδικής χορωδίας για να ακολουθήσει η φιλαρμονική του Δήμου Χανίων και να συνεχιστεί το μουσικό πρόγραμμα με το συγκρότημα της Ρένα Μόρφη.

Τα παιδιά του ΚΗΦΑΑΜΕΑ Χανίων στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τράπεζας

Με παιδικές φωνές γέμισε την Τετάρτη το κεντρικό κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, καθώς ο φετινός στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου πραγματοποιήθηκε με την συμβολή παιδιών από το ΚΗΦΑΑΜΕΑ Χανίων.
Τα παιδιά ένωσαν τις δυνάμεις τους και χάρισαν χαμόγελα σε όλους. Ο στολισμός έγινε στο πλαίσιο μιας μικρής γιορτής με μουσική και γιορτινά εδέσματα, ενώ στο τέλος, δόθηκαν συμβολικά δώρα στα παιδιά.

Παρουσιάστηκε το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της Σητείας για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών». Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου είναι:
Μουσική επιμέλεια musicclub105,8 fm.

Χριστουγεννιάτικες Αφηγήσεις για Παιδιά: Ο Μέγας ΜελοΜακάρων σήμερα Σάββατο στο Ηράκλειο

Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε

Χριστούγεννα είναι μοίρασμα και μοίρασμα είναι αγάπη.

Απόψε το βράδυ της Παρασκευής η φωταγώγηση του δέντρου στα Χανιά

Ο Δήμος Χανίων βάζει τα γιορτινά του και η μεγάλη γιορτή φωτοδότησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου απόψε, θα σημάνει την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων για τα φετινά Χριστούγεννα.
Απόψε στην πλατεία της Αγοράς, όπου, από τις 20:30 η Φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Χανίων και η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Περιβολίων θα τραγουδήσουν τα κάλαντα.

Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων του δήμου Ηρακλείου

Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων του δήμου Ηρακλείου ξεκινά την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την 1η Ιανουαρίου 2019

Καλικάντζαροι στο χωριό το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου Ρουσσοσπιτίου, «Ο Βρύσινας», διοργανώνει στις 8 και 9 Δεκεμβρίου διήμερο χαράς, δημιουργίας και αλληλεγγύης με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου

Πλούσιες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις περιλαμβάνει το εορταστικό πρόγραμμα στα Κέντρα Κοινοτικής Φροντίδας- Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ) του Δήμου Ηρακλείου.
Η κεντρική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής για τα μέλη τους θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 10:30 το πρωί στο Καφέ ΜΑΡΙΝΑ.

«Ο Αη Βασίλης στη φυλακή» από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου

Το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Ο Αη Βασίλης στη φυλακή» του Ευγένιου Τριβιζά, σε σκηνοθεσία Δομίνικου Ταβερναράκη, παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών». Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου είναι:
Μουσική επιμέλεια kiss fm 96,1.

Τα πιο παράξενα έθιμα Χριστουγέννων στον κόσμο

Κάθε λαός, έχει διαφορετικές χριστουγεννιάτικες συνήθειες , που είτε τηρούν γιατί το επιτάσσει η παράδοση, είτε γιατί προσδίδει μία πιο χιουμοριστική διάθεση στην αναμονή των γιορτών.
 Ελβετία. - Klausjagan (ή "Κυνηγώντας τον Άγιο Βασίλη") κυνηγούν τον Άγιο Βασίλη σε όλη την πόλη για δύο ώρες, κρατώντας αυτά τα τεράστια πράγματα πάνω από το κεφάλι τους.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Χριστούγεννα