00032 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Γιάννης Φακουκάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ένας ακόμα δραστήριος και αποτελεσματικός άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία της την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Στο Τσαλικάκι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι

Στο Τσαλικάκι, τον ραγδαία αναπτυσσόμενο οικισμό δίπλα στην πόλη, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Κώστας Μαμουλάκης με στελέχη της Δημοτικής Αρχής και μέλη της παράταξης «Νέοι Δρόμοι».

Η Μαρία Πρατικάκη - Κουντάκη υποψήφια σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Μια ακόμα δραστήρια και ιδιαίτερα αξιόλογη υποψήφια, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία της την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Εντυπωσιακή υποδοχή και στον Κρουσώνα για τον Κώστα Μαμουλάκη και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι

Με αγκαλιές, χαμογέλα, φιλιά, ρακές και μαντινάδες υποδέχτηκαν οι κάτοικοι του Κρουσώνα τον Κώστα Μαμουλάκη και τους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης «Νέοι Δρόμοι».

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 3 Απριλίου τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του υποψηφίου δημάρχου Σητείας κυρίου Νίκου Καραμανωλάκη

Κώστας Μαμουλάκης Μας ενώνουν πολλά άλλωστε κι έχουμε έναν κοινό παρονομαστή: Την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.

Μας ενώνουν πολλά άλλωστε κι έχουμε έναν κοινό παρονομαστή: Την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Έναν τόπο ευλογημένο, στον οποίο από το 2011 ξεκινήσαμε να υλοποιούμε ένα ρεαλιστικά φιλόδοξο σχέδιο ανάτασης. Ένα πλάνο που περιλάμβανε πολλά έργα υποδομών που έλειπαν από τον τόπο, έργα βελτίωσης της καθημερινότητας και ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας.

Εντυπωσιακή υποδοχή στην Τύλισο για τον Κώστα Μαμουλάκη και τα με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι

Πολύ μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα του ΚΑΠΗ για να χωρέσει τους κατοίκους της Τυλίσου που ήθελαν να υποδεχτούν, να δείξουν τη στήριξή τους και να συζητήσουν με τον Κώστα Μαμουλάκη.

Στον Μασταμπά βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου Λιάνα Σταρίδα

Με κατοίκους του Μασταμπά συναντήθηκε η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Λιάνα Σταρίδα, συνεχίζοντας τις επισκέψεις της στις γειτονιές της πόλης.

Στην πλατεία Σινάνη η Λιάνα Σταρίδα

Την πλατεία Σινάνη επισκέφθηκε η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Λιάνα Σταρίδα, συνεχίζοντας τις συναντήσεις της με δημότες, στις γειτονιές της πόλης.

Γιατί η ΛΑ.Ε. στο Δήμο Ηρακλείου δεν στηρίζει καμιά παράταξη

Οι ερχόμενες δημοτικές εκλογές βρίσκουν τη χώρα μας στον ένατο χρόνο επιβολής των σκληρών νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται από όλες τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, υλοποιώντας τις αποφάσεις της ευρωπαϊκής και διεθνούς επιτροπείας.
Η Αυτοδιοίκηση, ένας θεσμός που επηρεάζει τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών, αποτελεί και αυτή θύμα της οκταετίας των μνημονιακών πολιτικών οι όποιες προβλέπεται να συνεχιστούν μέχρι το 2060.

Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

Τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του “Δημοτική Προοδευτική Κίνηση-Ανώγεια μπροστά” ανακοινώνει ο νυν δήμαρχος Ανωγείων και υποψήφιος στις εκλογές, της 26ης Μαϊου, Εμμανουήλ Καλλέργης.
“Διεκδικούμε για τα Ανώγεια, γιατί είναι χρέος μας να παραδώσουμε στα παιδιά μας τη σκυτάλη ενός καλύτερου τόπου από αυτόν που βρήκαμε…” σημειώνει  χαρακτηριστικά ο κ. Καλλέργης ο οποίος διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στον Δήμο Ανωγείων για την τετραετία 2019-23.

Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα

Συζήτηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης για το πλαίσιο λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης στο κέντρο του Ηρακλείου, είχε η υποψήφια δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Λιάνα Σταρίδα.

Στο ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Τάλως, στα Καμίνια, η Λιάνα Σταρίδα

Με ηλικιωμένους – μέλη του ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Τάλως, στα Καμίνια, συναντήθηκε η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Λιάνα Σταρίδα.

Στην εκδήλωση για τον τουρισμό, στο «ΑΤΛΑΝΤΙΣ», η Λιάνα Σταρίδα

Η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Λιάνα Σταρίδα, παραβρέθηκε στην εκδήλωση για το έργο του υπουργείου Τουρισμού και της περιφέρειας Κρήτης και για την επόμενη ημέρα του τουρισμού στην Κρήτη, στο ξενοδοχείο «ΑΤΛΑΝΤΙΣ».

Στο Ατσαλένιο, με κατοίκους της περιοχής, η Λιάνα Σταρίδα

Στην πλατεία Αναξαγόρα, στο Ατσαλένιο, βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Λιάνα Σταρίδα, προκειμένου να συνομιλήσει με κατοίκους και να ενημερωθεί για τα προβλήματα της γειτονιάς.

Στα εγκαίνια του πάρκου Γκαγκάριν η Λιάνα Σταρίδα

Στα εγκαίνια του πάρκου Γκαγκάριν, στον Καράβολα, παραβρέθηκε το πρωί της Κυριακής η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Λιάνα Σταρίδα.

Στη Μονή ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι

Στην πανέμορφη Μονή βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με νέους υποψήφιους συμβούλους της παράταξης «Νέοι δρόμοι» και στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και στη Δύναμη Πολιτών η Μαρία Τζιράκη - Παττακού

Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και στη Δύναμη Πολιτών η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Η Μαρία Τζιράκη - Παττακού γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1973 στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι κόρη του Ελευθέριου Τζιράκη (εκπαιδευτικού) και της Φωτεινής Λαυρεντάκη, παντρεμένη με τον Μανώλη Παττακό (Πολ. Μηχανικό) και μητέρα δύο παιδιών, του Νικόλα 15 ετών και της Νεκταρίας 11 ετών.

Κατσαμάς – Τριαλώνη στο πλευρό Μποκέα για το τοπικό Γαζίου

Ο Γιάννης  Κατσαμάς και η Ελένη Τριαλώνη – Χαλκιαδάκη είναι δύο ακόμη νέες υποψηφιότητες δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα. Οι δυο τους ενισχύουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Το Μαλεβίζι Μπορεί» στο τοπικό συμβούλιο Γαζίου.

Πολυχρονάκης - Μαράκης υποψήφιοι με τον Μ. Μποκέα

Στο πλευρό του Μενέλαου Μποκέα τάσσονται δύο ακόμη νέοι άνθρωποι από τις γειτονιές του Γαζίου. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Πολυχρονάκη και Γιώργο Μαράκη, που ενισχύουν τη δυναμική ομάδα του συνδυασμού «Το Μαλεβίζι Μπορεί», ως υποψήφιοι για το τοπικό συμβούλιο Γαζίου.

Λιάνα Σταρίδα: «Απαράδεκτο να μην υπάρχουν ΚΑΠΗ και ΤΟΜΥ στην Αγία Αικατερίνη»

Με μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης συναντήθηκε η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Λιάνα Σταρίδα, που ενημερώθηκε για τα προβλήματα της συνοικίας και παρουσίασε τις βασικές θέσεις της για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Η Μαρίζα Χριστάκη υποψήφια σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Μια ακόμα δραστήρια και ιδιαίτερα αγαπητή υποψήφια, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία της την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Ο Γιώργος Φιλιππίδης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ένας ακόμα αξιόλογος υποψήφιος, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία του την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Ο Γιώργος Χατζάκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ένας ακόμα νέος και αξιόλογος υποψήφιος, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία του την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Ο Αντώνης Βασιλάκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ένας ακόμα δραστήριος, εργατικός και αποτελεσματικός υποψήφιος, συνεχίζει να ενισχύει με την παρουσία του την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Η Μαρία Αγιομυργιαννάκη υποψήφια σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Μια ακόμα δραστήρια και ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία υποψήφια, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία της την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Ο Γιάννης Πατραμάνης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ένας ακόμα νέος, εργατικός και ιδιαίτερα αξιόλογος υποψήφιος συνεχίζει να ενισχύει την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - 00032 - ΕΚΛΟΓΕΣ