Όλα τα νέα σε 1 σελίδα

Η Μπέσυ Αργυράκη και ο σύζυγός της μιλούν για τη σχέση τους

«Ήμουν έγκυος όταν παντρευτήκαμε. Ήθελε να δοκιμάσει πρώτα αν κάνω παιδί γιατί είναι και γυναικολόγος», είπε η τραγουδίστρια

Αποκάλυψη: Πού οδήγησε η μη «αναχαίτιση» των τουρκικών NAVTEX στο Αιγαίο – Τα Διεθνή Χωρικά Υδατα έγιναν… τουρκικά!

Με φαινομενικά «αθώες» ΝAVTEX η Τουρκία έχει ξεκινήσει να ροκανίζει τη διεθνή θάλασσα του Αιγαίου με δόλιο στόχο να την μετατρέψει σε τουρκική κυριαρχία και επικράτεια, βασιζόμενη στην πλήρη απραξία της ελληνικής κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, με τις NAVTEX 902, 903 και 908/2018, η Τουρκία εκτελεί στρατιωτικές ασκήσεις με πυρά και ασκήσεις Έρευνας και Διάσωσης καθ΄ όλη την περίοδο Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου 2018 σε περιοχή μεταξύ Ρόδου- Καστελόριζου.

Τρίτη δύναμη με ανοδικές τάσεις η Χρυσή Αυγή και σε δημοσκόπηση της Alco

Πάση δυνάμει προσπαθεί το σύστημα να παρουσιάσει το κλεφτοΠαΣοΚ ως τρίτο κόμμα, όμως τα στοιχεία δεν βγαίνουν όσο κι αν το παρατραβήξει κάποιος, γεγονός που φάνηκε και στην χθεσινή δημοσκόπηση της Pulse, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα και στην σημερινή δημοσκόπηση της Alco για την εφημερίδα “Kontra”.

Προς γεωπολιτική «καταιγίδα» στη Μεσόγειο: Αμερικανικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο ανατολικά της Πελοποννήσου – Έντονη αντίδραση από τη Μόσχα

Περιπλέκεται πολύ επικίνδυνα η κατάσταση στην Α.Μεσόγειο μετά την είδηση της παρουσίας του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Harry Truman μαζί με ομάδα μάχης του από αντιτορπιλικά και υποβρύχια με πυραύλους Cruise.

Το Μπαλί παίρνει μέτρα για τις τουρίστριες που φωτογραφίζονται με... μπικίνι σε ναούς

Νέους κανόνες για τις επισκέψεις τουριστών υιοθετεί το Μπαλί που κάνει λόγο για υποβάθμιση της ποιότητάς τους – Τουρίστες φορούν μπικίνι και επισκέπτονται θρησκευτικούς χώρους

Οι δύο τολμηρές μεταρρυθμίσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

του Μανώλη Γραφάκου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ, έκανε ένα ακόμα βήμα εμπρός, παρουσιάζοντας δύο εξαιρετικά σημαντικές μεταρρυθμιστικές προτάσεις από το πρόγραμμα – σχέδιο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Τόλμησε για πρώτη φορά για αρχηγό κόμματος εξουσίας, να προτείνει ελεύθερη επιλογή ασφαλιστικού ταμείου για τις συντάξεις από τους πολίτες και τερματισμό της κρατικής χρηματοδότησης (άρα και παρέμβασης) του κράτους στους Δήμους. Είναι δύο μεγάλες τομές, που αλλάζουν σημαντικές πτυχές της ζωής των πολιτών.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ & ΜΑΖΙ Μ’ΑΥΤΗ ΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ & ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ!!!

Πολιτικά και οικονομικά βαμπίρ, Έλληνες και “σύμμαχοι” σε κοινό μέτωπο να πιουν και την τελευταία σταγόνα του αίματος μας! Προδότες οι δικοί μας, επικυρίαρχοι της χώρας και εκτελεστές μας οι δεύτεροι, όλοι μαζί πέσαν να κατασπαράξουν τα σωθικά μας, διαλύοντας ένα Έθνος που τους μετάλλαξε σε ανθρώπους για να ζουν και να υπάρχουν σήμερα σε οργανωμένες κοινωνίες!!!

Ωστόσο, αυτοί έκαναν αυτό που ήθελαν, εμείς ως λαός τι κάνουμε;