BINTEO | Συνελήφθη στο Ηράκλειο ο αρχαιοφύλακας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου στη Νίσυρο

BINTEO | Συνελήφθη στο Ηράκλειο ο αρχαιοφύλακας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου στη Νίσυρο

Στην περιοχή των Καμινίων, στοΗράκλειο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, από κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας οαρχαιοφύλακαςπου κατηγορείται ότικακοποίησεσεξουαλικά ανήλικο παιδί στηνΝίσυρο. Υπενθυμίζεται ότι εχθές Παρασκευήείχε εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας, που έχει συγγενείς στην Κρήτη, αναζητήθηκε μετά την έκδοση του σχετικού εντάλματος, εντοπίστηκε δε σε άλλη διεύθυνση από αυτή των συγγενών του. Κρατείται στην Ασφάλεια Ηρακλείου μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την μεταφορά του στην αρμόδια Εισαγγελική αρχή.

Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία πατέρα δεκάχρονου παιδιού, πρόσφυγα κατοίκου του νησιού, ο οποίος μάλιστα κινδύνευσε να απελαθεί λόγω έλλειψης εγγράφων. Έπειτα ακολούθησαν ακόμη δέκα καταγγελίες οι οποίες αφορούν σε περιστατικά προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας που σημειώθηκαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Μετά τις καταγγελίες, ο φερόμενος δράστης, που διετέλεσε και ως παράγοντας σε παιδική ποδοσφαιρική ομάδα, παύθηκε από τα καθήκοντα του, ενώ δόθηκε εντολή για τη διενέργεια διοικητικής έρευνας σε βάρος του.

Τι δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στο Live News την Παρασκευή. «Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου, στα παιδιά της ομάδας», είπε.

«Αν δηλώσουν κάτι κακό τα παιδιά θα καταλάβω, θα πω: “κοίταξε να δεις”, όμως δεν νομίζω να δηλώσουν τα παιδιά και με αγαπούσαν και τα αγαπώ τα παιδιά και τα μεγάλα και τα μικρά και το Δ.Σ. δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Εγώ είμαι πικραμένος γενικά με τους ανθρώπους, υπάρχουν αυτά, τι να κάνουμε; Δεν πειράζει. Θέλω να ηρεμήσω στα αδέλφια μου, που είναι ότι αγαπημένο έχω και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Όλα θα πάνε καλά», τόνισε.