Γιάννης Ξανθόπουλος: «Από το πρωί κλαίω», λέει ο πατέρας του τραγουδιστή για το τροχαίο

Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, κατά το οποίο ένας 19χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής δήλωσε ότι δεν έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πως του πετάχτηκε ένα όχημα στο αντίθετο ρεύμα και στην προσπάθειά του να αποφύγει το εν λόγω αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με το ΙΧ των δύο νεαρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣLifestyle | 13.03.2024 10:38 Προμηθέας Αλειφερόπουλος: «Τρώγαμε "βρώμικα" με τον Άραγκορν του Lord of the Rings»

Οι Αρχές πάντως σε μία πρώτη εικόνα από το πώς έγινε το δυστύχημα, έχουν στοιχεία στη διάθεσή τους που δείχνουν ότι ο τραγουδιστής έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη λεωφόρο Δεκελείας και στην προσπάθειά του να αποφύγει το άλλο όχημα, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το ΙΧ στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος που έχασε τη ζωή του και το δεύτερο άτομο που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

«Λυπάμαι για το παιδί»

«Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω», είπε ο πατέρας του στον ΑΝΤ1 εμφανώς σοκαρισμένος.

«Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ, σώθηκε. Καλά είναι. Αύριο μπορεί να έρθει σπίτι. Τα παιδιά είναι όλα εκεί, και η γυναίκα μου. Δεν φταίει σε τίποτα, δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλο που παραβίασε το STOP. Το έμαθα από το πρωί… Εδώ κλάματα, τρελάθηκα!», είπε ο πατέρας του τραγουδιστή.

«Το έμαθα από τον γιο μου τον μεγάλο. Ήταν να πάει για δουλειά στις 7.15 και έφυγε 5.30 και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα να τον ρωτήσω γιατί τόσο νωρίς και μου είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο γιατί ο Γιαννάκης τράκαρε. Πήγαμε μετά στο νοσοκομείο με τη γυναίκα μου. Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ ο γιος μου είναι καλά αλλά δεν μου τα λένε όλα. Θα έρθουν στο σπίτι και θα μου τα πούνε. Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος με αυτό που έπαθε… άστο! Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές ψάχνουν να βρουν τον οδηγό που παραβίασε το STOP, καθώς το δικό του όχημα προσπάθησε να αποφύγει ο Γιάννης Ξανθόπουλος και συγκρούστηκε με το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος και ακόμη ένα άτομο, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Μάχη για την εισιτηριοδιαφυγή που ακόμα δεν μπορεί να υπολογιστεί: Τι αλλάζει για τους επιβάτες χωρίς εισιτήριο

018faa42-c8b7-4433-ac8e-b0221798059f.jpg

Δώρο Πάσχα 2024: Πότε πληρώνεται φέτος στους εργαζομένους - Και πώς υπολογίζεται

8b886a99-60d2-4dde-8a14-fbce508e7c79.jpg

Άγρια γυναικοκτονία στη Νέα Ορλεάνη: Πάτησε την μητέρα του παιδιού του με το αυτοκίνητο μετά από καβγά

503e8472-e3ad-4f94-bfd9-1f2d3345bdad.jpg

Καθηλωτικό βίντεο: Πύραυλος της Space One εξερράγη δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του

6281bc79-41f6-4f16-9fca-8aa1be6e79e4.jpg