Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί»

Σε μια συγκινητική και εκ βαθέων συνέντευξη προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η ίδια περιέγραψε την ψυχολογική της κατάσταση, το διάστημα πριν και μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα, τον Μάιο του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 02.05.2024 20:11Κρήτη: Θλίψη για την 26χρονη που σκοτώθηκε στον ΒΟΑΚ

«Σε στιγμές μεγάλου πόνου έχω θυμώσει, βρίσει...»

Όταν ρωτήθηκε πώς κατάφερε να αποβάλει το συναίσθημα του θυμού και της εκδίκησης, η ίδια απάντησε στο «Στούντιο 4» ότι: «Όταν υπάρχει απειλή στο θέμα της υγείας και της ζωής σου, δεν έχεις την πολυτέλεια να αναλωθείς σε τέτοια συναισθήματα».

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε: «Το έχω φιλοσοφήσει και το έχω συζητήσει με ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Πιστεύω όταν έχεις φτάσει πραγματικά στο σημείο μηδέν και ίσως και υπό του μηδενός, δεν έχεις την πολυτέλεια να αφήσεις αυτά τα συναισθήματα να σε κυριεύσουν, γιατί ξέρεις ότι αυτά θα σε κρατήσουν πίσω. Όταν υπάρχει ειδικά απειλή στο θέμα της υγείας, δεν έχεις την πολυτέλεια να αναλωθείς σε συναισθήματα θυμού, μίσους εκδίκησης».

Και πρόσθεσε: «Στις στιγμές του μεγάλου πόνου αυτό που έχει συμβεί και είναι φυσιολογικό πιστεύω, έχω θυμώσει, έχω βρίσει και φωνάξει, αλλά είναι αυτό το ένα ή πέντε λεπτά, όχι κάτι μόνιμο».

Για τη γυναίκα που της επιτέθηκε ανέφερε: «Δεν λέω ότι αυτής της γυναίκας δεν αξίζει να της θυμώσω ή να είναι εκεί που είναι. Εγώ δεν το επιδιώκω, δεν το σκέφτομαι. Η συγχώρηση έχει να κάνει με μας. Αν σκέφτομαι μέρα νύχτα ότι θέλω να της συμβεί αυτό, χάνεις χρόνο, φεύγεις από τον στόχο σου, καταναλώνεις ενέργεια».

«Δεν έχω αυτί»

Τέλος, αναφέρθηκε στις νέες επεμβάσεις που πρέπει, σημειώνοντας ότι «δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και έχω αναζητήσει λύση στο εξωτερικό για να βάλω ένα πρόσθετο μέλος. Εδώ στην Ελλάδα έχουν την τεχνογνωσία σε τέτοια θέματα αλλά όχι την εμπειρία».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων: Ουρές πολλών χιλιομέτρων στην Αθηνών – Κορίνθου

768c3ae9-a4fb-48f4-b6dc-a60e813be7fc.jpg

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Πειραιώς: Τι κατέθεσε ο 26χρονος που παρέσυρε 5 άτομα

3aeafa7b-3db2-4bc4-b664-53b73d05eaa9.jpg

Φρίκη στην Κρήτη: Ασέλγησε και σε άλλα παιδιά ο 51χρονος που τον κατήγγειλε το βαφτιστήρι του

214bc3c7-2fe0-4a13-b43b-a32dadda85fc.jpg

Σοκ στο ελληνικό βόλεϊ: Ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο η Πέννυ Ρόγκα - «Η μάχη μόλις ξεκίνησε»

1f3ace5b-bdd5-4f39-9075-79d07003b165.jpg