Πολιτική Οικονομία Ελλάδα Κόσμος Αθλητισμός Ψυχαγωγία Food & Drink Travel Viral Videos ειδήσεις τώρα Θεσσαλονίκη πυροβολισμός αστυνομικός

Θεσσαλονίκη 39χρονος επιχείρησε πυροβόλησε 37χρονο με καραμπίνα - Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς

Θεσσαλονίκη  39χρονος επιχείρησε πυροβόλησε 37χρονο με καραμπίνα - Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς

Να δολοφονήσει έναν 37χρονο άνδρα με καραμπίνα αποπειράθηκε 39χρονος στην περιοχή του Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη, ενώ αντιστάθηκε και στη σύλληψή του από τις Αρχές. 

Συγκεκριμένα, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον του 37χρονου άνδρα χωρίς όμως να τον τραυματίσει, ενώ, στην προσπάθεια διαφυγής του θύματος, ο δράστης προκάλεσε φθορές κατά του αυτοκινήτου του 37χρονου. 

Οι Αρχές ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα και έπειτα από αναζητήσεις, ο 39χρονος, βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ, στον Λαγκαδά. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, στη θέα των αστυνομικών απομακρύνθηκε, πυροβολώντας για εκφοβισμό στον αέρα, ενώ στη συνέχεια μπήκε σε προαύλιο χώρο Ιερού Ναού. Εκεί οι Αρχές τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του άνδρα σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κατασχέθηκε επίσης το όπλο του, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους και όπως διαπιστώθηκε, έφερε στους δύο θαλάμους φυσίγγια έτοιμα προς χρήση, καθώς επίσης μία κυνηγετική ζώνη-εξάρτηση που φορούσε ο δράστης, γεμάτη με φυσίγγια διαφόρων ειδών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη