Πολιτική Οικονομία Ελλάδα Κόσμος Αθλητισμός Ψυχαγωγία Food & Drink Travel Viral Videos ΙΣΡΑΗΛ Παλαιστίνη Χαμάς Λωρίδα της Γάζας Πόλεμος στο Ισραήλ Χεζμπολάχ

Πόλεμος στο Ισραήλ - Αποστολή του OPEN «Πρωτοφανής ανάπτυξη δυνάμεων - Η χώρα προετοιμάζεται για κατάσταση που μπορεί να κρατήσει και μήνες»

Πόλεμος στο Ισραήλ - Αποστολή του OPEN  «Πρωτοφανής ανάπτυξη δυνάμεων - Η χώρα προετοιμάζεται για κατάσταση που μπορεί να κρατήσει και μήνες»

«Στο Ισραήλ βρίσκεται σε εξέλιξη μια πρωτοφανής ανάπτυξη δυνάμεων σε διάφορες περιοχές κοντά στη Λωρίδα της Γάζας», μεταδίδει ο πολεμικός ανταποκριτής του Open Σωτήρης Δανέζης, από το Τελ Αβίβ.

«Το Ισραήλ δίνει την εικόνα μιας χώρας που οδεύει ταχύτατα προς τον πόλεμο. Υπάρχει πληροφορίες για συμπλοκές του στρατού με ομάδας της Χαμάς που έχουν κάνει την εμφάνιση το Νότο. Κανείς δεν ξέρει πόσοι κρύβονται και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή δημιουργώντας ''τρομοκρατικά'' πλήγματα τις επόμενες ημέρες» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Δανέζης.

Και σημειώνει:

«Οικονομικοί αναλυτές υπολογίζουν ότι ο πόλεμος αυτός δεν θα κοστίσει λιγότερο από σχεδόν 7 δισ. δολάρια. Η χώρα υπολειτουργεί καθώς 300.000 έφεδροι έχουν καλεστεί. Δεν θα είναι μια σύγκρουση σαν αυτή που έχουμε δει στο παρελθόν. Ο πόλεμος μπορεί να κρατήσεις και 2-3 μήνες ίσως και περισσότερο. Κανείς δεν ξέρει πώς θα ξεκινήσουν οι χερσαίες επιχειρήσεις. Κάποιοι λένε ότι δεν θα αρχίσει τίποτα εάν δεν ολοκληρωθούν οι παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη