Τρομακτικό βίντεο: Το ένα παιδί κρέμεται από το παράθυρο, το άλλο βγάζει το κεφάλι του από την ηλιοροφή αυτοκινήτου

Τρομακτικό βίντεο όπου καταγράφονται δύο παιδιά να έχουν «κρεμαστεί» από το ανοιχτό παράθυρο και την ηλιοροφή του αυτοκινήτου του πατέρα τους έρχεται στο φως της δημοσιότητας και προκαλεί οργή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚόσμος | 08.05.2024 17:11Αίγυπτος: Μυστηριώδης δολοφονία Ισραηλινοκαναδού επιχειρηματία – Ληστεία ή τρομοκρατική επίθεση;

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA, φαίνεται το ένα παιδί να κάθεται στο ανοιχτό παράθυρο εκτός του αυτοκινήτου και το άλλο να έχει βγάλει το κεφάλι του από την ηλιοροφή του οχήματος που κινείτο στην Πέτρου Ράλλη.

Τι είπε ο αδερφός του οδηγού και ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο

Μιλώντας στο MEGA, ο αδερφός του οδηγού ισχυρίστηκε: «Επειδή τους αγαπάει πολύ, για ένα δευτερόλεπτο, μπορεί να βγήκαν τα παιδιά στο παράθυρο και για να μην τους χαλάσει χατίρι μπορεί να τους άφησε για ένα δευτερόλεπτο και να τα ξανά έβαλε μέσα. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι, να τους αφήσει επικίνδυνα για να σκοτωθούν».

«Είναι και πολύ προσεκτικός με τα παιδιά και τα αγαπάει υπερβολικά. Εντάξει, για ένα δευτερόλεπτο  αν βγήκαν στο παράθυρο και δεν μπορούσε να χαλάσει το χατίρι στα παιδιά. Εντάξει, δεν έγινε και φόνος. Δεν το σκότωσε το παιδάκι, ούτε το κακοποίησε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το άτομο που τράβηξε το βίντεο, υποστήριξε πως δεν ήταν για λίγο αλλά για τουλάχιστον 10 λεπτά: «Να το ακολουθούσαμε κανένα 10 λεπτό με το αυτοκίνητο; Είχαμε τρελαθεί με αυτό που βλέπαμε γιατί περνούσαν και μηχανάκια δεξιά- αριστερά. Το ένα (παιδί) από τη μια και το άλλο από την άλλη μπαινόβγαινε. Την περισσότερη ώρα ήταν έξω, άπλωνε χέρια, έβγαζε το κεφάλι απέξω εντελώς. Έτσι κυκλοφορούσε».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Δυστοπικό μέλλον λόγω... κλιματικής αλλαγής: Αύξηση θερμοκρασίας και προβλήματα στην παραγωγή τροφίμων προβλέπουν οι επιστήμονες

03f97aaf-6c17-4f42-996d-4f4f05f570a7.jpg

Νίκος Μιχαλολιάκος: Ασκήθηκε έφεση κατά του βουλεύματος που τον αποφυλάκισε

2d19d5f3-b5b1-4204-b1fe-63316557b6f4.jpg

Ράμα στην Αθήνα: Αντιδράσεις για την προεκλογική φιέστα - Η πρόθεση της κυβέρνησης

b39b003f-b5dc-41bb-bb86-db7dace430a4.jpg

«Ακυρώστε την απογείωση»: Η ανατριχιαστική στιγμή που κυβερνήτης ειδοποιείται για την απειλή βόμβας στο αεροσκάφος

7a371ef9-d63b-450b-a81d-d577132c0bcd.jpg