Fixer in Crete: H Χανιώτικη κινηματογραφική εταιρεία που διέσχισε 27 χώρες της Ευρώπης μέσα σε 30 ημέρες για την τουριστική προβολή τους στην αχανή Κίνα | Φωτός

O Θοδωρής Θωμαδάκης είναι ένας πολυτάλαντος άνθρωπος.

Σπούδασε στη Σχολή Κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου και μετά από μία 25ετή πορεία με εμπειρία σε όλα τα στάδια της τηλεοπτικής και κινηματογραφικής παραγωγής στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η συνεργασία με τους σκηνοθέτες Θεόδωρο Αγγελόπουλο στην ταινία "Αιωνιότητα και μία ημέρα", Παντελή Βούλγαρη στις ταινίες "Νύφες" και "Τελευταίο σημείωμα" αλλά και τον Hossein Amini στην ταινία "The Two Faces of January", δημιούργησε την εταιρεία "Fixer in Crete".

Tι δουλειά κάνει ένας fixer; Eξαρτάται ποιον και τι "φτιάχνει".

Στη δημοσιογραφία, λ.χ., ο fixer διαμορφώνει το πρόγραμμα του ξένου δημοσιογράφου, τον ενημερώνει για στοιχεία του ρεπορτάζ και τον φέρνει σε επαφή με προσωπικότητες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επιτυχή ολοκλήρωσή της δουλειάς του γρήγορα και αποτελεσματικά. Μπορεί επίσης να ενημερώνει για ειδήσεις που θα ενδιέφεραν ένα ξένο πρακτορείο.

Στον κινηματογράφο και στις τηλεοπτικές παραγωγές όμως η δουλειά του fixer έχει ένα πολύ μεγαλύτερο εύρος και δεν αφορά μόνο τον επαγγελματία που εργάζεται ως fixer.

Ένας επιτυχημένος fixer μπορεί να συνεισφέρει ώστε να γυριστούν σημαντικές παραγωγές, τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές, εγχώριες ή διεθνείς σε μια τοποθεσία. Τα οφέλη που προκύπτουν πέρα από τον fixer αφορούν και τον τόπο, αφού δημιουργούνται θέσεις εργασίας και διαφημίζεται η περιοχή μέσω των παραγωγών που δημιουργούνται.

Η εταιρεία "Fixer in Crete" έχει ήδη αρκετές επιτυχίες με συμμετοχή σε γυρίσματα βίντεο κλιπ μεγάλων παραγωγών του Bollywood αλλά και σε γυρίσματα διαφημιστικών και άλλων παραγωγών. Η τελευταία της όμως παραγωγή δεν περιορίστηκε στην Κρήτη. Kυριολεκτικά σάρωσε όλη την Ευρώπη.

Ο Θοδωρής Θωμαδάκης με την εταιρεία του συμμετείχαν σε ένα διεθνή διαγωνισμό για το European Travel Commission, ένας Οργανισμός που υπάγεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει ως στόχο την προσέλκυση τουριστών στην Ευρώπη από όλο τον κόσμο.

Το πρότζεκτ αφορούσε τη δημιουργία υλικού με κάμερα 360 μοιρών Virtual Reality (εικονική πραγματικότητα) από τοποθεσίες σε 27 χώρες της Ευρώπης. To μονταρισμένο και μη υλικό που θα προκύψει θα αποσταλεί μετά στην Κίνα, αφού η Κινέζικη κυβέρνηση σκοπεύει να το χρησιμοποίησει για την προώθηση του τουρισμού από την Κίνα στην Ευρώπη.

"Οι Κινέζοι ζητήσανε όλοι την ευρωπαϊκή ένωση, τα locations, και ζητήσανε και κάποια μονταρισμένα βίντεο από συγκεκριμένες χώρες. Άρα θα πάρουν κάποια έτοιμα μονταρισμένα βίντεο τα οποία λογικά θα ανεβάσουν σε social media ή σε αντίστοιχες σελίδες που έχουν στην Κίνα".

Σε οποιαδήποτε περίπτωση:

"Εμείς το τραβήξαμε, εμείς το μοντάρουμε, εμείς το σκηνοθετήσαμε", μας είπε ο κ. Θωμαδάκης.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν εταιρείες από χώρες απ' όλη την Ευρώπη και η Χανιώτικη εταιρεία υπερίσχυσε αφού η πρότασή της θεωρήθηκε η πιο οικονομικά συμφέρουσα και η πιο ενδιαφέρουσα.

Το χρονικό πλαίσιο ασφυκτικό.

Μέσα σε ένα μήνα ο Θοδωρής Θωμαδάκης με την ομάδα του ταξίδεψαν σε 27 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης και συνέλεξαν πανέμορφα πλάνα από σπάνιας ομορφιάς τοποθεσίες.

Άραγε, έδειξε εύνοια στον προορισμό Κρήτη;

"Έδειξα εύνοια, αλλά δεν έγινε με σκοπιμότητα. Εδώ στην Κρήτη είχαμε την πολυτέλεια να πούμε θα περιμένουμε μια πολύ ωραία μέρα, με ωραίο φως για να τραβήξουμε πλάνα. Αυτό δεν είχαμε την πολυτέλεια να το κάνουμε στις υπόλοιπες χώρες", είπε ο κ. Θωμαδάκης.

[caption id="attachment_287063" align="alignnone" width="700"] Ελσίνκι με το όχημα της Fixer in Crete[/caption]

Ξεκίνησαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στις 19 Δεκέμβρη, και σχεδόν κάθε μέρα το συνεργείο της εταιρείας "Fixer in Crete" βρισκόταν και σε μία διαφορετική χώρα.

Στη διαδρομή προέκυψαν απρόοπτα, γνώρισε έστω και αποσπασματικά στοιχεία πολλών διαφορετικών πολιτισμών για να καταλήξει ότι "αυτο που λέμε Ευρώπη είναι μια ιστορία που δεν είναι τόσο εύκολη".

Το ταξίδι έγινε με το όχημα της εταιρείας Fixer in Crete ενώ σε κάποιους μόνο προορισμούς επιλέχθηκε το ταξίδι με αεροπλάνο.

Ήταν ένα μεγάλο road trip γύρω από όλη την Ευρώπη.

"Διασχίσαμε όλη την ανατολική Ευρώπη από Βουλγαρία, Ρουμανία και φτάσαμε μέχρι Σκανδιναβία. Περάσαμε από Εσθονία, Φινλανδία, Σουηδία, Δανία, κατεβήκαμε Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο. Στο Βέλγιο πήραμε αεροπλάνο και πήγαμε Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, ξαναγυρίσαμε και μετά πήγαμε Γαλλία, Λουξεμβούργο, Ιταλία, Μάλτα. Δεν πήγαμε στη Μεγάλη Βρετανία λόγω του Brexit"

Είπε ο κ. Θωμαδάκης:

"Στην Ευρώπη πλέον δεν υπάρχουν σύνορα. Οι μόνες χώρες που κρατάνε τα σύνορα είναι οι Βαλκανικές.

Στα Βαλκάνια θα σταματήσεις, θα δειξεις το διαβατήριό σου, θα κοιτάξουν το αμάξι σου. Και οι Βούλγαροι, και οι Ρουμάνοι, και οι Κροάτες και οι Ούγγροι έλεγχαν στα σύνορα. Από εκεί και πάνω ουδείς ασχολείται.

Τα Βαλκάνια επίσης κρατάνε τα νομίσματά τους. Όλοι οι υπόλοιποι χρησιμοποιούνε το ευρώ".

Μέσα από το ταξίδι ο Θοδωρής Θωμαδάκης και το συνεργείο του ήρθαν σε επαφή με πολλούς ανθρώπους.

Μας είπε ότι "αυτό που λέμε Ευρώπη είναι μια ιστορία που δεν είναι τόσο εύκολη":

"Έχουμε τόσο μεγάλες διαφορές από τη Βόρεια Ευρώπη στο πώς σκεφτόμαστε, πώς κινούμαστε, τι κάνουμε.

Στο ζήτημα λ.χ. της οργάνωσης ενός γυρίσματος βλέπαμε τι διαφορές υπήρχαν στη νομοθεσία αλλά και στις συμπεριφορές κρατικών λειτουργών ξεκινώντας από Ελλάδα μέχρι να φτάσεις Φινλανδία. Η αντιμετώπιση ήταν τελείως διαφορετική".

"Αλλού υπήρχε μια τυπικότητα η οποία ήταν εγκλωβιστική. Στις Βόρειες χώρες υπήρχε μια φοβερή γραφειοκρατία, ζητούσαν τα απίστευτα πράγματα για να κάνεις κάτι και βρέθηκα αρκετές φορές να σκέφτομαι όσα λέμε εδώ για την Ελλάδα, ενώ στην Ελλάδα γίνονται γρήγορα τα πράγματα. Εγώ απηύδησα. Μια τυπικότητα που έφτανε στο όριο της σχιζοφρένειας, στο όριο "σε κοροϊδεύω"."

Όμως εντύπωση προκάλεσαν και διαφορές στις συμπεριφορές. Στο πλούσιο Λουξεμβούργο, μας είπε, δε λένε ούτε καλημέρα.

"Έρχεται ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος, 1 η ώρα τη νύχτα, ξυπνάμε το πρωί, μας βλέπουνε και δε λένε ούτε μία καλημέρα; Έστω από ένα τυπικό ενδιαφέρον να ρωτήσουν τι ώρα φτάσατε, τι έγινε; Έξω χιόνιζε... Το μόνο που μας είπαν είναι: "Δώστε μας την κάρτα να πληρώσετε". Δεν είπαμε άλλη κουβέντα".

Θυμάται επίσης μία άλλη περιπέτειά του στη Γερμανία. Εκεί οδηγούσαν υπό ισχυρή χιονόπτωση και όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο στις 11 το βράδυ δεν υπήρχε άνθρωπος εκεί.

"Κτυπούσαμε τηλέφωνα, κουδούνια, τίποτα κανείς. Πήγαμε πυροσβεστική, καμία βοήθεια και από εκεί. Και έξω 1 μέτρο χιόνι".

Αφού ουδείς δεν ενδιαφέρθηκε να τους βοηθήσει αναγκάστηκαν να φύγουν και να βρουν δωμάτιο σε άλλο προορισμό. Όταν τελικά βρήκαν τον ξενοδόχο και του είπαν ότι στις 11 η ώρα που έφτασαν δε βρήκαν κανένα, αυτός με απόλυτη φυσικότητα τους είπε:

"Μα 11 η ώρα είναι αργά, έκλεισε".

"Μα τι έκλεισε, έχουμε πληρώσει;"

"Α, στη Γερμανία μετά από κάποια ώρα δε λειτουργεί τίποτα".

Αντιθέτως, όπως μας είπε, τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα στις Βαλκανικές χώρες. Οι άνθρωποι ήταν πιο ζεστοί, πιο ομιλητικοί, έδειχναν ειλικρινές ενδιαφέρον.

Με αφορμή το ταξίδι αυτό ο κ. Θωμαδάκης μας εκμυστηρεύτηκε:

"Κάθομαι μερικές φορές και σκέφτομαι για τα μνημόνια και αναρωτιέμαι, αν δε μπορούμε εδώ να συνεννοηθούμε με τους Ολλανδούς για ένα γύρισμα ή για ένα ξενοδοχείο σκέψου να συνεννοούμαστε για το μνημόνιο με τον αντίστοιχο Ολλανδό ή τον αξιωματούχο από το Λουξεμβούργο ή τη Γερμανία και να λέει αυτός "α... δεν υπάρχει περίπτωση"... Και λες τώρα εντάξει, έτυχε. Δε σου είπα ότι όλοι οι Ολλανδοί ή οι Γερμανοί είναι έτσι, αλλά..."

Σχετικά με προορισμούς που του έκαναν εντύπωση ο κ. Θωμαδάκης είπε ότι τα πιο ωραία μέρη στο μεγάλο τους ταξίδι γύρω από την Ευρώπη ήταν στη Μεσόγειο.

"Τα Χανιά είναι σίγουρα στα τοπ μέρη. Άμα δεις όλα τα βίντεο, τα Χανιά είναι σίγουρα στα τοπ locations. Εντυπωσιακή είναι επίσης η Μαδέρα στην Ιταλία, στην Κύπρο η Πέτρα του Ρωμιού δε θεωρώ ότι ειναι κάτι το φοβερό, όμορφο ήταν το Πλεξ στη Σλοβενία, πολύ εντυπωσιακά φυσικά τοπία στην Κροατία".

Το μοντάζ του υλικού, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Θωμαδάκης, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Mετά, θα αποσταλεί στην Κίνα όπου θα αρχίσει η προώθηση του υλικού από την Κινέζικη κυβέρνηση μέσω κοινωνικών δικτύων και μέσων στους κατοίκους της αχανής αυτής χώρας.

Αυτή η τεράστια προβολή 27 διαφορετικών χωρών της Ευρώπης στην Κίνα θα έχει την υπογραφή μιας Χανιώτικης εταιρείας:

"Fixer in Crete"

[caption id="attachment_287064" align="alignnone" width="700"] O σκηνοθέτης Θοδωρής Θωμαδάκης[/caption]

To άρθρο Fixer in Crete: H Χανιώτικη κινηματογραφική εταιρεία που διέσχισε 27 χώρες της Ευρώπης μέσα σε 30 ημέρες για την τουριστική προβολή τους στην αχανή Κίνα | Φωτός εμφανίστηκε στον Αγώνας της Κρήτης.

Κατηγορίες: 

Άφησε το σχόλιο σου:

Τελευταία νέα Κρήτης

Συμμετείχε σε εκδηλώσεις της Κύπρου το Γεωπάρκο Σητείας
Αισιόδοξα μηνύματα για το δάκο και τη φετινή ελαιοπαραγωγή
ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ : ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΓΕΡΗ
«Καμπάνες» σε «3» για το θερμοκήπιο με τα 2600 χασισόδεντρα στην Ιεράπετρα!
Ανοιχτά το ΣΚ τα Γραφεία Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων για την εξυπηρέτηση πολιτών στις εκλογές
Μάχη Κρήτης: 2η μέρα της μεγάλης μάχης…21η Μαϊου… Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν το αεροδρόμιο του Μάλεμε.
Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο: Εγκαίνια με... παράπονα, παρουσία Γαβρόγλου
«Για την Σητεία»
Natura: Σχέδια διαχείρισης για Βάι, Χρυσή και Σαμαριά
«Χίτλερ να μην το καυχηθείς πως πάτησες στην Κρήτη» (βίντεο)
«Σήμα κινδύνου» για το ελαιόλαδο: Τεράστια πτώση στις εξαγωγές
Ποιους «δίνει» για την δολοφονία της γιαγιάς μάρτυρας - κλειδί
Σαν σήμερα 20 Μαΐου ξεκινά η..."unternehmen Merkur" κατά της Κρήτης! (βίντεο)
Μάχη της Κρήτης – Το «Νεκροταφείο των Γερμανών αλεξιπτωτιστών»
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά! Νήπια από την Κρήτη τίμησαν τον Ποντιακό Ελληνισμό και...βραβεύτηκαν
Κτηματολόγιο 2019: Οι νέες προθεσμίες μετά την παράταση
Εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου (βιντεο -φωτο)
Η Μάχη του Φραγκοκάστελλου και οι Δροσουλίτες
«Έρχονται» έξι Open Mall στην Κρήτη
Έλληνες ήρωες: Χατζημιχάλης Νταλιάνης
Αυτοψία μηχανικών στον ποταμό Παντέλη (βιντεο-φωτο)
Με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ συναντήθηκε οι Αστυνομικοί Ηρακλείου - Λασιθίου
Συγχαρητήρια επιστολή Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου για την υπόθεση της Ζήρου
«Η ποιότητα θα σώσει το λάδι μας»
Περιοδεία Σταύρου Αρναουτάκη και υποψηφίων περ. Συμβούλων στη Σητεία
Συλλήψεις για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στη Ζήρο - Πρωινή αστυνομική επιχείρηση
Και επισήμως ... Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο
Ο καιρός μας κάνει «νούμερα» - Σήμερα αστάθεια και από αύριο «θερμή εισβολή» με 32αρια
Νέα κατηγορία «Premium Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου»
Eπίσκεψη στην Σητεία του Περιφερειακού Διευθυντή Κρήτης του Πυροσβεστικού Σώματος κ.Λαγουδάκη(βιντεο-φωτο)
Η Κάτια Δανδουλάκη έχει γενέθλια!
Στο έλεος της Xylella οι ελαιοπαραγωγοί - Δεν υπάρχει λύση για το βακτήριο
Μήνυμα εκλογικής νίκης στην Παρουσίαση Συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά»
ΕΑΣ Σητείας - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ
O υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου στη Σητεία (βιντεο-φωτο)
Μπέρδεψαν τα… καλώδια τους για την ενεργειακή διασύνδεση της Κρήτης
Οι παραλίες Κρήτης που βραβεύτηκαν με Γαλάζια Σημαία για το 2019
Αυγενάκης: «Κωμωδία τα χρίσματα ΣΥΡΙΖΑ σε υποψηφίους δημάρχους»
Ντόρα Μπακογιάννη: «Η ΝΔ πρώτη δύναμη στο Λασίθι» (βίντεο)
ΣΥΡΙΖΑ: «Το κάλεσμα μας δεν δηλώνει κομματική εξάρτηση αλλά εκτίμηση στα πρόσωπα των υποψηφίων»
AΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.ΠΩΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ
Ενεργοποίηση δικαιωμάτων: Έρχεται παράταση στην ημερομηνία λήξης
3 εκ. ευρώ ενισχύσεις de minimis για τους κτηνοτρόφους Ηρακλείου & Λασιθίου
Στη Σητεία η υψηλότερη θερμοκρασία σήμερα!
Εξευτελιστικές τιμές για το λάδι - Αισιοδοξία για τη νέα ελαιοκομική περίοδο
Κρήτη: Μπλόκο σε 12.000 λίτρα ρακής
Μία «γροθιά» οι Κρητικοί: 10.000 ευρώ για το 8 μηνών βρέφος
Η μελέτη για το Καστέλλι, η γωνία...προσγείωσης των αεροσκαφών και το κόπι πάστε!
ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΙΝ 5,7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ - Ομιλία του Γ. Λεκάκη - βίντεο
Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης στην 78η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης
Κρήτη - Σάλος με τον άντρα που πήγε για εξέταση αίματος και βγήκε... έγκυος
Δολοφονία καρδιολόγου Σητεία: Τι λέει η απόφαση για την «μαύρη χήρα»
Σητεία: Ένοχος αλλά ατιμώρητος ο πατέρας που σκότωσε το παιδί του πετώντας το κινητό!
Διακρίσεις στους Παγκρήτιους Αγώνες Τραμπολίνο για τον Σύλλογο Γυμναστικής Σητείας
Τιμητική διάκριση στην Ιερά Μονή Τοπλού στο 10ο Διεθνές Συνέδριο «ΒΙΟΝΑΝΟΤΟΧ 2019»
Διαλέξεις στους αστυνομικούς του Λασιθίου για την προστασία των ζώων
Οι swingers βρίσκονται ήδη στην Κρήτη για να... ανταλλάξουν συντρόφους
Εκλογές στην Κρήτη: Η ακτινογραφία των υποψηφίων - Ξεπερνούν το 41% οι γυναίκες
Κρήτη: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε χωράφι
Εποχική η απασχόληση στην Κρήτη, καταγράφει σημαντική αύξηση, ιδιαίτερα για τις γυναίκες
Σε συνάντησεις για το Μεσογειακό Πανεπιστήμιο απόφοιτοι του ΑΤΕΙ Κρήτης
Κρητικοί τιμούν τη Μάχη της Κρήτης στην Αθήνα
Από… «το κακό στο χειρότερο» το Κρητικό ελαιόλαδο
Έτος Ερωτόκριτου και έτος Βιτσέντζου Κορνάρου
5.376 υποψήφιοι της Κρήτης - Γιατί δεν ανακοινώθηκαν όλα τα ονόματα;
Καταληκτικές ημερομηνίες για το Κτηματολόγιο στην Κρήτη
Οδηγίες...κυκλοφορίας στη νέα γέφυρα
Γέφυρα Χαμεζίου: Δείτε τη μεγαλύτερη γέφυρα της Κρήτης (Video)
Δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης, Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για την επίσκεψη Τσίπρα στη Κρήτη
Πλακιωτάκης: «Είναι ένα έργο που μας ενώνει»
Χρ. Σπίρτζης: «Ο ΒΟΑΚ πρέπει να φτάσει μέχρι τη Σητεία»
Εγκαινιάστηκε η γέφυρα Χαμεζίου (Video)
Χαμέζι: Παραδίδεται στην κυκλοφορία η μεγαλύτερη γέφυρα στην Κρήτη
Ηγετική εμφάνιση Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη. ΣΕΙΣΤΗΚΕ η Μεγαλόνησος στην ομιλία του. @atsipras
Μαντάμ Ορτάνς -Από ιερόδουλη, διπλωμάτης
Η τηλέμαχία των υποψήφιων δημάρχων Σητείας στο KPHTH TV (Video)
Αρχισε η αντιπυρική περίοδος, τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες
Αγροτικά… «μυστικά» για οπωροκηπευτικά, ελιές και αμπέλι
Τον Αποσελέμη θα επισκεφτεί ο πρωθυπουργός, δεν θα πάει στη Σητεία
Ο δίσκος της Φαιστού
Τρομάζουν οι εκτιμήσεις του ΔΕΔΔΗΕ - Εφιαλτικά τα σενάρια για την ηλεκτρική ενέργεια της Κρήτης
Ανακοίνωση Υποψηφιότητας του Κώστα Ξενικάκη
Κακά μαντάτα για τα αμπέλια - Χρονιά περονοσπόρου η φετινή
Στη ναυτική βάση στο Κάβο Σίδερο ο Αλέξης Τσίπρας
Πότε φτάνει το Άγιο Φως στην Κρήτη;
Έρχεται νέος «Καλλικράτης»; 5 δήμοι στην Κρήτη ζητούν αυτονόμηση
Πάσχα στο Λασίθι θα κάνει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας