Κόσμος ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24 μαζικοί θάνατοι μετα απο εμβολιασμο mRNA σε Γηροκομείο..Τι δεν καταλαβαίνεις;

Oλα ξεκίνησαν μετα τον εμβολιασμό ηλικιωμένων στο Γηροκομείο St.Anthony που βρίσκεται στο Loreto / Auburn της Νέας Υόρκης..Οπως δήλωσε  η Julie Sheedy αξιωματούχος του Loretto 24 τρόφιμοι του Γηροκομείου πέθαναν μετα τον εμβολιασμό.Οι ηλικιωμένοι εκαναν λήψη εμβολίων  mRNA για τον Κορωνοιό.

Το συγκεκριμένο Γηροκομείο εχει 300 κρεβάτια.Οι είκοσι τέσσερεις  τρόφιμοι πέθαναν μεσα στο Γηροκομείο και οι τρεις στο Νοσοκομείο της περιοχής.

Πριν τον εμβολιασμό δεν είχαμε θανάτους..Οι εμβολιασμοί ξεκινησαν στην περιοχή και στο Γηροκομείο στις 22/12/2020.Όπως αναφέρει το Ron Paul institute τα πράγματα πήγαιναν καλά στο γηροκομείο St. Anthony.Μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου δεν είχε αναφερθεί κανένας θάνατος από κορωνοϊό στους ένοικους του γηροκομείου. Αυτοί ξεκίνησαν μετά τις 29 Δεκεμβρίου και πιο συγκεκριμένα 7 ημέρες ακριβώς αφότου οι ηλικιωμένοι άρχισαν να κάνουν μαζικά εμβόλια mRNA.

Τα γερόντια είναι σίγουρα οτι θα τα ΞΕΚΑΝΟΥΝ πρώτα απο ολα..Ειτε στο πρώτο στάδιο ειτε οταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα εμβολιασμού…Αν στην αρχη έχουμε Μαζικούς θανάτους φανταστείτε τι θα ακολουθήσει με παρενέργειες και ξαφνικούς θανάτους με τον ελεγχο απο τους server τους οπου καθε πολίτης θα είναι ενας αριθμός…Το υγρο τσιπ που θα μεταδίδει ως κεραία το λαμβάνουν οι Παρανοϊκοί που έστησαν την Πανδημια και οσοι εμβολιαστούν θα μπορούν να αρρωστήσουν η να κόβεται το νημα της ζωής τους…Τα “δώρα” των Κυβερνήσεων που αγόρασαν απο τις Φαρμακευτικές δηθεν για να μας σώσουν και χωρις Ποινικές Ευθύνες δείχνουν τι θα ζήσουμε…Θα γίνεται Πειραματοζωα?

Εξη θάνατοι που εχουμε και 24 στο γηροκομείο Συνολο 30 και δεκάδες με παρενέργειες είναι τα  πρώτα σημάδια του προγράμματος ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ του πληθυσμού που εγιναν ορατά ….Και είμαστε στην αρχή!!!

https://www.syracuse.com/coronavirus/2021/01/covid-19-outbreak-at-auburn-nursing-home-infects-137-residents-kills-24.html


ΠΗΓΗ