38χρονος Ιρακινός πίσω από εμπρησμούς στο Ηράκλειο

38χρονος Ιρακινός πίσω από εμπρησμούς στο Ηράκλειο

Ένας 38χρονος αλλοδαπός,Ιρακινήςκαταγωγής, φέρεται να βρίσκεται πίσω από τουςεμπρησμούςσε πλαστικούς κάδους ανακύκλωσης, στο Εργατικό Κέντρο και σε επιχείρηση εστίασης στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με όσα έγινα γνωστά, ο 38χρονος φέρεται τον περασμένο Αύγουστο, να ενέργησε δύο φορές -στις 9 και 16 του μήνα- στην ευρύτερη περιοχή της Θερίσου αλλά και στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, με πολλαπλές εστίες φωτιάς, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Από τις φλόγες σύμφωνα με πληροφορίες κάηκαν συνολικά 6 πλαστικοί κάδοι ανακύκλωσης ενώ υλικές ζημιές προκλήθηκαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο. Επίσης ζημιές υπέστησαν το ΕΚΗ, αλλά και επιχείρηση εστίασης.

Να σημειωθεί ότι για όλα τα περιστατικά, ενέργησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, δύναμη της οποίας ρίχτηκε στη “μάχη” της κατάσβεσης.

Ο 38χρονος όπως έγινε γνωστό, οδηγήθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr