Εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 45o Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ πραγματοποιούνται και στα Χανιά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα το προσεχές διάστημα σε Παλαιόσωρα, Καλύβες και Καστέλι Κισσάμου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων όπως ανακοινώθηκε από την ΚΟ ΚΚΕ Χανίων

Το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ Χανίων απευθύνει κάλεσµα διεκδίκησης και αγώνα σε κάθε νέο και νέα που σήµερα προβληματίζεται µε όσα αντιμετωπίζει στις σπουδές, στη δουλειά, στη ζωή του. Καλούμε την νεολαία του Νομού μας να συμμετέχει μαζικά στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στις οποίες θέλουμε να συζητήσουμε για τον άλλο δρόμο που έχει να προτείνει το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, για το πως μπορούμε σήμερα να ζήσουμε σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας, σύμφωνα με τις δυνατότητες που προκύπτουν από την ανάπτυξη της τεχνολογίας και της επιστήμης.

Στο Νομό Χανίων το ταξίδι του Φεστιβάλ ξεκινάει το ταξίδι του από την Παλαιόχωρα στις 6-78 ,όπου διοργανώνεται τουρνουά ποδοσφαίρου με σύνθημα: «Βάλε γκολ στο φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά!». Θα συνεχιστούν με προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στο λιμάνι των Καλυβών, στις 138 και στο Καστέλι Κισσάμου, στις 238.

Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ στο Νομό Χανίων, θα κορυφωθούν στο San Salvatore στις 14-159 με τη συμμετοχή μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Παντελής Θαλασσινός και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Το πρόγραμμα του διήμερου τουρνουά στο Γήπεδο της Παλαιόχωρας θα περιλαμβάνει:

Τρίτη 68 έναρξη 5:30μμ

Τετάρτη 78 έναρξη 5:30μμ