Πολιτική ΑΡΘΡΑ

ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Εντύπωση προκαλεί η απόφαση του γνωστού ηθοποιού, Αλέξη Γεωργούλη, που ενώ εκλέχτηκε ευρωβουλευτής του Σύριζα, έδειξε το πόσο τον απασχολούν τα σοβαρά θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με την Ελλάδα, όταν πήρε απόφαση να…γίνει κριτής σε τηλεοπτικό σόου.

Ποιος είναι : Μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» στο Παλλάς, την επιτυχημένη του συμμετοχή στη σειρά «The Durrels in Corfu» του BBC One και το YFSF στον AΝΤ1, ο Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται στις Βρυξέλλες. Περιττό να αναφέρουμε πόσες γυναικείες καρδιές έχει..»κάψει», μεγάλο προσόν για την πολιτική καριέρα.


Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Αφού παίρνει τον παχυλό μισθό του ευρωβουλευτή, αφού απολαμβάνει τα αξιοθέατα της Ευρώπης, σου λέει γιατί να ξεχάσω και τη παλιά μου δουλειά αφού είμαι τόσο εργατικός. Σε λίγο καιρό δεν αποκλείεται να ψηφίζουμε και Τούρκους τηλεαστέρες από τα σήριαλ της τουρκικής ηλιθιότητας.

Μάλιστα !

Όταν ψηφίζουμε τέτοιους για να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλή, αλλά και κάποιους παρόμοιους και στην ελληνική βουλή, τότε αλήθεια τι περιμένουμε ;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

nikosxeiladakis.gr