Κόσμος έρευνα

Αφου το γνωριζουν τοσα χρονια γιατι δεν….


..Το γνωριζεις οτι αν φτασει ο παπους στην ενταντικη δεν θα πεθανει ετσι;

Το γνωριζεις οτι οι Γιατροι σημερα στην Ιταλια ειναι στον ρολο θεου που αποφασιζουν ποιος θα ζησει και ποιος θα πεθανει ετσι; …

Η γενοκτονια των ηλικιωμενων εχει ηθικο αυτουργο και ειναι το ιδιο το συστημα μας , ειναι η ιδια η δημοκρατια μας !

Θες αποδειξη για να θυμωσεις ετσι δεν ειναι ;..



Ποιος νεος αγνωστος ιος και κουραφεξαλα ;..

Παμε να το θεσουμε ως ορο κατανοησης ..Δεν πεθαινουν απο τον ιο οι ασθενεις εκτος απο ενα απειροελαχιστο ποσοστο περιπτωσεων με βαρυ ιστορικα υγειας , ολοι οι αλλοι που πεθαινουν πεθαινουν γιατι δεν υπαροχουν αρκετες εντατικες στα νοσοκομεια !!!!>…..

Γιατι δεν υπαρχουν αφου ο φορολογουμενος πληρωνει δισεκατομυρια καθε χρονο ; Γιατι δεν υπαρχουν αφου το γνωριζαν οτι θα συμβει απο το 2007; …

Η πολιτικη αφηγηση του ιου που ειναι πανδημια υπαρχει μονο και μονο για να μην καταλαβεις οτι το προβλημα δεν ειναι ο ιος αλλα το συστημα υγειας σου που ενω επρεπε να ειναι ικανο σε ολες τις περιπτωσεις να μπορει να σε προστατεψει δεν μπορει !

Για να μην πεις που πηγαν τα λεφτα , για να μην ξεσηκωθεις απο την ανημπορια τους ..εισαι μεσα καραντινα οχι για να μην πεθανεις … απλα αν πεθανουν πολυ φοβουνται οτι θα θυμωσεις και θα δεις την αληθεια ..!

Τι σημαινει κρατος που δεν εχει αρκετες κλινες απο την στιγμη που το σεναριο αυτο ειναι κατι που το αναμεναν;… Τι ειναι το κρατος που δεν μπορει να εχει 50.000 κρεβατια μεθ ; ..Που ειναι το δυσκολο να κοψει απο αλλου και να βαλει αλλου ;..Που ειναι το δυσκολο ενα κρατος να κανει οτι γουσταρει; …Το δυσκολο ειναι οτι δεν υπαρχουν κρατοι πια , ειναι ολα εταιριες με ελεγχο και εντολη απο αορατα αφεντικα ..! Αν ηθελαν να ζεις θα ζουσες …δεν θελουν να ζεις γιατι ενοχλεις το χρηματοπιστωτικο τους συστημα …!

Η το καταλαβαινεις η πεθαινεις μαλακας !

Stranger…


katohika