Πρεμιέρα έκανε η δραµατική σειρά του Alpha «Αγγελική», σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου. Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Μαίρη Μηνά. Η ηθοποιός στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο ενσαρκώνει την ομώνυμη ηρωίδα, την Αγγελική. Η Μαίρη Μηνά έχει διαπρέψει σε πρωταγωνιστικούς, θεατρικούς ρόλους τα τελευταία 4 χρόνια. H Φιλαρέτη Κομνηνού κάνει τηλεοπτικό comeback 10 χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση και υποδύεται μια δυναμική και αυταρχική μητέρα, αρχηγό μιας ισχυρής οικογένειας.

Σύμφωνα με την υπόθεση της σειράς, η Αγγελική Γρηγορίου είναι μια νεαρή νοσοκόμα, η οποία μόλις ξεκίνησε να δουλεύει στο σπίτι της οικογένειας Αργυρού. Έχει έρθει για να βοηθήσει στην ανάρρωση της Αθηνάς Αργυρού, της κεφαλής της οικογένειας. Η Αθηνά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας τα οποία προσπαθεί να ξεπεράσει με την καθοδήγηση και την στήριξη της Αγγελικής. Με την γοητεία, τον επαγγελματισμό και την φαινομενική αθωότητά της, η Αγγελική κερδίζει γρήγορα την εμπιστοσύνη, αλλά και το ενδιαφέρον όλων των μελών της οικογένειας, χωρίς να κινήσει υποψίες για την πραγματική της ταυτότητα και τα κρυφά της σχέδια.

«Αγγελική» - Διαβάστε τι θα γίνει στα επεισόδια της Δευτέρας (21/9) και Τρίτης (22/9) στις 21:00

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραµατικής σειράς του Alpha. Στο διπλό επεισόδιο της Δευτέρας (21/9), η Σοφία αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Παύλο -εκείνος κατηγορεί την Τζένη πως τον παγίδεψε. Η Αγγελική ενημερώνει τον Μιχάλη πως η ίδια έστειλε την Σοφία στο ξενοδοχείο και εκείνος ανησυχεί για την ασφάλειά της, ο Παύλος μπορεί να γίνει πραγματικά επικίνδυνος. Η Κατερίνα αρχίζει να αμφιβάλλει για τα αισθήματά του Μιχάλη ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να την πείσει να μη φύγει απ’ το σπίτι. Η Αθηνά, επιχειρεί να αποτρέψει τη Σοφία απ’ το να εγκαταλείψει την οικογενειακή στέγη. Η Αγγελική έρχεται πιο κοντά με τον Νικόλα, πράγμα που κάνει τον Μιχάλη να ζηλεύει τόσο που στο τέλος ομολογεί στην Αγγελική τα αληθινά του αισθήματα προς αυτήν. Ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στην Αθηνά και στον Παύλο έχει τρομερές συνέπειες για την υγεία της Αθηνάς.

View this post on Instagram O Γιώργος Χρυσοστόμου και η Μαριέλλα Δουμπού στα διαλείμματα των γυρισμάτων. #aggeliki

A post shared by Αγγελική Alpha TV (@aggeliki_alphatv_official) on Sep 15, 2020 at 4:57am PDT

View this post on Instagram Η Δανάη, κόρη του Στέφανου αντιπαθεί την Τζένη, και όπως είδαμε, όχι άδικα. Φτάνει αυτό όμως για να σταματήσει το γάμο; Νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00 στον #alphatv. #aggeliki

A post shared by Αγγελική Alpha TV (@aggeliki_alphatv_official) on Sep 14, 2020 at 10:56am PDT

Στο διπλό επεισόδιο της Τρίτης (22/9), η Αγγελική φτάνει καθυστερημένα στην Αθηνά και σπεύδουν στο νοσοκομείο. Η Όλγα ρωτάει τον Μιχάλη τι έκανε με την Αγγελική στο θερμοκήπιο και προσπαθεί να αποκαλύψει στην Κατερίνα την κρυφή συνάντηση του Μιχάλη και της Αγγελικής. Η Τζένη αρχίζει να υποψιάζεται την Αγγελική για τα ανώνυμα μηνύματα, το εκμυστηρεύεται στον Παύλο και αποφασίζει να ψάξει για αποδείξεις. Η υγεία της Αθηνάς στο νοσοκομείο βελτιώνεται, όμως τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι τα αναμενόμενα. Οι τύψεις βαραίνουν τον Νικόλα, ο οποίος αποφασίζει να αποκαλύψει στον Στέφανο την αλήθεια για ό,τι έγινε πριν 17 χρόνια, αλλά ο Δημήτρης προσπαθεί να τον σταματήσει. H Κατερίνα ακούει για την σχέση του Μιχάλη με την Αγγελική και επιμένει να μάθει την αλήθεια.

View this post on Instagram Η #aggeliki ζητάει από τον Μιχάλη να κρατήσει καλά φυλαγμένο το μεγάλο της μυστικό. Οποιοδήποτε λάθος μπορεί να καταστρέψει ολοκληρωτικά το σχέδιό της για εκδίκηση. Νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00 στον #alphatv.

A post shared by Αγγελική Alpha TV (@aggeliki_alphatv_official) on Sep 14, 2020 at 8:44am PDT

View this post on Instagram Ο Στέφανος έχει ακόμα τις αμφιβολίες του για την αξιοπιστία της Αγγελικής. Θα καταφέρει να τον πείσει; Νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00 στον #alphatv. #aggeliki

A post shared by Αγγελική Alpha TV (@aggeliki_alphatv_official) on Sep 14, 2020 at 6:38am PDT