Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία – Η στιγμή που ο δολοφόνος τραβάει το μαχαίρι

Ακόμα ένα βίντεο ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας, συμπληρώνοντας το παζλ για την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από του αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 18.04.2024 18:40 Καρέ - καρέ το βίντεο που φέρεται να έφερε την ανατροπή στον θάνατο του 65χρονου στην Ιεράπετρα

Στο νέο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που φτάνει ο δολοφόνος της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα με το μηχανάκι του, αλλά και η στιγμή που η 28χρονη δέχεται την πισώπλατη επίθεση από τον ίδιο, με το μαχαίρι που βγάζει από την τσέπη του.

Στο νέο οπτικό υλικό φαίνεται η Κυριακή και ο φίλος της που κατέβηκαν τα σκαλιά του αστυνομικού τμήματος και πέρασαν μπροστά από τον φρουρό στο φυλάκιο. Άρχισαν να περπατούν απέναντι με την κοπέλα να προλαβαίνει μόνο μερικά βήματα.

Η στιγμή της γυναικοκτονίας

Εκείνη τη στιγμή έκανε την εμφάνισή του ο δολοφόνος με το μηχανάκι του. Αφού το πάρκαρε κατέβηκε και με γρήγορο βήμα κινήθηκε αποφασισμένος να σκοτώσει. Στη συνέχεια η Κυριακή προσπαθούσε πάνω στον πανικό της να επιστρέψει στο φυλάκιο και στο πάνω μέρος της οθόνης φαίνεται ο δολοφόνος της, που έχει ήδη το ένα χέρι του στην τσέπη. Σε αυτή που είχε κρύψει το κουζινομάχαιρο. Οι περαστικοί κοιτούν σαστισμένοι τα όσα συμβαίνουν ενώ από άλλη κάμερα καταγράφονται σοκαρισμένοι, τη στιγμή της δολοφονίας.

Οι τραγικές σκηνές μετά τη δολοφονία

Αμέσως μετά τη δολοφονία, φαίνονται οι πρώτοι αστυνομικοί που κατέβηκαν από το τμήμα όταν πλέον ήταν αργά. Ήταν τα πρώτα λεπτά που οι αστυνομικοί άρχισαν να συνειδητοποιούν το αποτέλεσμα της αναλγησίας τους.

«Ο σκοπός αποκλείεται να μην το βλέπει»

O Σταύρος Mπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, μίλησε στο Mega για το νέο βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας.

«Βλέπουμε πως ο δράστης είχε στη ζώνη το μαχαίρι, στρατιωτικά. Αυτό δείχνει πως το είχε προσχεδιασμένο. Τι δεν θυμάται; Ο σκοπός αποκλείεται να μην το βλέπει. Έστω με την περιφερειακή του όραση. Πώς δεν το είδε; Το είδε και δεν έδωσε καμία σημασία. Δεν νομίζω ότι το έκανε επίτηδες αλλά νομίζω πως ήταν παγερά αδιάφορος».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Τέμπη: Παραγγελία για πειθαρχική έρευνα σε βάρος της εισαγγελέως που απέρριψε μήνυση συγγενών θυμάτων

ccb6da0b-c293-45de-9155-3b5260c7a58f.jpg

Ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος είναι ο Κώστας Σιδηρόπουλος

69bec7c0-22ec-4677-9630-ffb8f52bedbb.jpg

Πώς υπολογίζεται το δώρο Πάσχα και πότε καταβάλλεται στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

41017e9e-e56f-4918-ad13-a8f258455785.jpg

Ελεονώρα Μελέτη: Αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της – «Η τηλεόραση θα μείνει στη ζωή μου»

b739ac19-cfb0-42d2-b38c-1904316a27d4.jpg