Άγιος Ελευθέριος: Χειροπέδες σε 35χρονο για τη δολοφονία στο σταθμό του ΗΣΑΠ

Στη σύλληψη ενός 35χρονου προχώρησαν οι Αρχές για την δολοφονία ενός 41χρονου στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Άγιος Ελευθέριος», στις 8 Δεκεμβρίου.

Καρέ – καρέ η δολοφονία

Όπως προέκυψε από την εξέταση του υλικού από κάμερες ασφαλείας από την περιοχή, περίπου στις 3, καταγράφεται το θύμα να βρίσκεται κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Στο διάστημα 03:13 - 03:17, καταγράφεται ο κατηγορούμενος να περπατάει προς τον τόπο του εγκλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 14.12.2024 15:17 Ναυάγιο στη Γαύδο: Τέσσερις ακόμη σορούς εντόπισε το Λιμενικό - Στους πέντε οι νεκροίΕλλάδα | 14.12.2024 15:25Νέα περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας η Αθηνά Αηδονά

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο κατηγορούμενος καταγράφεται να απομακρύνεται τρέχοντας από τον τόπο του εγκλήματος και να τοποθετεί επιμελώς μέσα σε κάδο απορριμμάτων, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ιωνίας ένα αντικείμενο.

Έπειτα απομακρύνεται κινούμενος προς την Ομόνοια, ενώ εντοπίζεται για τελευταία φορά στις 03:33 ώρα να περπατάει μαζί με τον πατέρα του κοντά στην οικία τους.

Τι ισχυρίστηκε ο δράστης

Ο φερόμενος δράστης περπατώντας επί της Λεωφόρου Ιωνίας, έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ «Άγιος Ελευθέριος», αντίκρισε το θύμα, ο οποίος τον έβρισε και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Τότε, ο κατηγορούμενος έβγαλε από την τσέπη του ένα κουζινομάχαιρο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς, και όταν το θύμα τον προσέγγισε, τον χτύπησε δύο φορές στη δεξιά πλευρά του σώματός του, στο ύψος των πλευρών.

Στη συνέχεια, έφυγε πεζός από το σημείο, πέταξε το μαχαίρι σε κάδο απορριμμάτων και κατευθύνθηκε προς την οικία του. Τέλος, ανέφερε πως γνώριζε το θύμα, γιατί σύχναζε στην ίδια περιοχή, ενώ τόνισε ότι κατά το παρελθόν είχαν διαπληκτιστεί ξανά.

Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο κατηγορούμενος αναγνώρισε τον εαυτό του στα βίντεο στα οποία καταγράφονται οι κινήσεις του, τόσο πριν όσο και μετά την τέλεση της δολοφονίας.

Διαβάστε ακόμη

«Φουντώνουν» τα κρούσματα γρίπης, covid, κοκκύτη - Πώς να καταλάβετε αν είστε ακόμα μεταδοτικός μετά την ασθένεια

0e702320-d211-47e3-9e96-67cce26503d6.jpg

Πανηγυρισμοί στη Νότια Κορέα: Η πρώτη αντίδραση του Γιουν και η επόμενη μέρα

9b5e3265-8921-4b7f-beda-47ead805bbbe.jpg

Ώρες αγωνίας για τον εντοπισμό αγνοουμένων του ναυαγίου ανοιχτά της Γαύδου

5bc35417-b6ea-4536-9847-2c9a96659455.jpg

15 ταινίες του Netflix για να απολαύσεις σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης

efc1ad7a-03d2-40ca-8784-77a1da405dc7.jpg