Αγρίνιο: Άνδρας μπήκε στο δημαρχείο, επιτέθηκε στον δήμαρχο με ομπρέλα και δάγκωσε υπάλληλο
Επεισόδιο σημειώθηκε στο δημαρχείο Αγρινίου σήμερα, Πέμπτη (8/1), όταν ένας άνδρας μπήκε στο γραφείο του δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου, του επιτέθηκε με μια ομπρέλα και λίγο μετά δάγκωσε και έναν υπάλληλο.
Ο άνδρας μπήκε στο γραφείο του δημάρχου αφού προηγουμένως χτυπούσε με οργή τις πόρτες στα γραφεία των υπαλλήλων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 08.01.2026 16:13 Τραγωδία στην Κορινθία: Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο με τους δύο νεκρούς - «Έτρεχε με 300 χλμ»
Δάγκωσε και υπάλληλο
Λίγη ώρα μετά, ο Γιώργος Παπαναστασίου βρέθηκε αντιμέτωπος με τον άνδρα, που εκτός από φραστικά του επιτέθηκε με μια ομπρέλα. Τόσο ο δήμαρχος όσο και οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, αλλά μάταια. Μάλιστα ένας υπάλληλος φέρεται να δέχθηκε δαγκωματιά, όπως μεταδίδει το sinidisi.gr.
Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο άνδρας οδηγήθηκε με περιπολικό στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Μπλόκα αγροτών: Κομμένη στα δύο η Ελλάδα με χιλιάδες τρακτέρ - «Η κυβέρνηση θα είναι υπεύθυνη αν μας χτυπήσει η αστυνομία»

Τι θα συμβεί στον πλανήτη αν ο Τραμπ... βάλει χέρι στο «βρόμικο» πετρέλαιο της Βενεζουέλας;

Ο Μητροπολίτης Κοζάνης... ξέρει γιατί κάηκαν 47 παιδιά στο Κραν Μοντανά - «Όταν δεν επιλέγεις τον δρόμο της αρετής»

Θα κάνει ο Τραμπ Τρίτο Παγκόσμιο και δεν θα προλάβουμε το κόμμα Καρυστιανού - «Δεν θέλω ου!» (Ep14)