Άγριο έγκλημα στην Κυψέλη: Νεκρός 28χρονος μετά από χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο
Άγριο έγκλημα σημειώθηκε μετά τις 12 τα μεσάνυχτα στην Κυψέλη, όπου ένας 28χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής τραυματίστηκε θανάσιμα από αιχμηρό αντικείμενο.
Το θύμα διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν γίνει δύο συλλήψεις ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
Ειδικότερα, οι αστυνομικές Αρχές που έσπευσαν στο σημείο πραγματοποιούσαν έρευνες στην περιοχή για περίπου μια ώρα, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκαν στο ΑΤ Κυψέλης δύο αδέρφια επίσης αλβανικής καταγωγής. Ο 17χρονος αλλά και ο 19χρονος αδερφός του υποστήριξαν πως το θύμα τους κακοποιούσε και γι' αυτό προέβησαν στην αποτρόπαια πράξη.
Την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Σε νέα φάση ο πόλεμος: Το Ισραήλ χτυπά τη Βηρυτό - Εκκενώνονται περιοχές στον νότιο Λίβανο - Σειρήνες πολέμου στο Τελ Αβίβ

Έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι στο ΚΑΤ - Τι καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων

Στους δρόμους Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς για την Παλαιστίνη: Eικόνες από τις μαζικές πορείες αλληλεγγύης

Σάλος μετά τη νέα δήλωση Τραμπ: Οι μετανάστες έχουν τον φόνο στα γονίδιά τους
