Αγρότες: Έκλεισαν τον κόμβο Μπράλου - «Πρώτος σταθμός πριν την κάθοδο στην Αθήνα»
Οι αγρότες από την Κεντρική Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στον κόμβο του Μπράλου στο 200ό χλμ Αθηνών - Λαμίας.
Εκεί έχουν μεταφερθεί τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα από το μπλόκο της Ανθήλης και σύμφωνα με τους αγρότες «είναι ένας πρώτος σταθμός πριν την κάθοδο προς Αθήνα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠολιτική | 18.02.2024 13:00«Πράσινο φως» Χρυσοχοΐδη για την κάθοδο τρακτέρ στο Σύνταγμα - Οι προϋποθέσεις και το σχέδιο της ΕΛΑΣ
Αυτή την ώρα στον κόμβο του Μπράλλου βρίσκονται αντιπροσωπείες αγροτών από την περιοχή του Δομοκού, της Βόρειας Εύβοιας, της Αταλάντης αλλά και της Φθιώτιδας.
Αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν
Εκατοντάδες αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στον παράδρομο της Εθνικής Οδού από τη Λαμία μέχρι τις Θερμοπύλες, καθώς η αστυνομία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας στους παράδρομους.
Οι αγρότες τότε τους έκλεισαν και στα δύο ρεύματα, είτε προς τη Λαμία είτε προς την Αθήνα, με συνέπεια εκατοντάδες αυτοκίνητα να είναι εγκλωβισμένα στον παράδρομο από τη Λαμία μέχρι τις Θερμοπύλες και στα δύο ρεύματα και να έχουν ακινητοποιηθεί, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Γίνονται διαβουλεύσεις με τους αγρότες για να επισπεύσουν την απελευθέρωση του δρόμου.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Προσήχθη ο 47χρονος που ζει με την οικογένειά του στα λαγούμια - Άφαντα τα παιδιά

Νέα ένταση στον ΣΥΡΙΖΑ: Η Γεροβασίλη αδειάζει Κασσελάκη και ζητά έκτακτη Πολιτική Γραμματεία

Ο Γέροντας Παρθένιος έφτιαξε ναό σε αποθήκη, έχει 170.000 followers και βραβεύτηκε για μοναστηριακές συνταγές

J2US: Η επιστροφή του Νίκου Κοκλώνη στον θρόνο του, τα δάκρυα της Δέσποινας Βανδή και τα ζευγάρια του σόου
