Την προσφυγή του στη δικαιοσύνη κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Λακόπουλου, για κείμενο που έγραψε σε ιστοσελίδα για τον ίδιο, προανήγγειλε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κ. Μπογδάνος έγραψε: «Ο Γ. Λακόπουλος υπογράφει ένα κείμενο για μένα που με περιγράφει με όρους τους οποίους ο συντάκτης θα αναγκαστεί να υπερασπιστεί νομικά. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με ταυτίζει με τη μισαλλοδοξία και την ακροδεξιά, αγνοώντας δημόσια εκπεφρασμένες θέσεις μου και διαστρέφοντας άλλες».

Ο @glakopoulos υπογράφει ένα κείμενο για μένα που με περιγράφει με όρους τους οποίους ο συντάκτης θα αναγκαστεί να υπερασπιστεί νομικά. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με ταυτίζει με τη μισαλλοδοξία και την ακροδεξιά, αγνοώντας δημόσια εκπεφρασμένες θέσεις μου και διαστρέφοντας άλλες.

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) January 19, 2020

Στο επίμαχο κείμενο, με τίτλο: «Κ. Μπογδάνος: Kάτι άσχημο γεννιέται», ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «ο Μπογδάνος δεν είναι σε θέση να παράξει ο ίδιος ιδεολογία. Γι’ αυτό ψάχνει αφορμές για να αναδείξει την ταύτισή του με μια συγκεκριμένη ιδεολογία του ζόφου».