Αχαΐα: Αποσωληνώθηκε η 14χρονη που είχε πέσει από βυτιοφόρο
Αποσωληνώθηκε η 14χρονη, η οποία είχε σκαρφαλώσει σε βυτιοφόρο χωρίς να τη δει ο οδηγός, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί βαριά, στην Αχαΐα.
Το περιστατικό έγινε 19 Ιανουαρίου στο χωριό Καλαμάκι στην περιοχή της Ωλενίας. Το κορίτσι είχε πέσει με το κεφάλι και είχε χτυπήσει στο οδόστρωμα πολύ σοβαρά, με αποτέλεσμα οι γιατροί να χρειαστεί να τη διασωληνώσουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 05.02.2025 11:20Ο Άγγελος δίνει ζωή: Με επιτυχία μεταμοσχεύτηκαν σε 37χρονο οι νεφροί του
Ήταν πολύ δύσκολη η κατάστασή της, όπως ανέφερε ο Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων και είχε χρειαστεί να γίνουν και δύο χειρουργεία από νευροχειρουργό τον Σωτήρη Ραυτοπούλου προκειμένου να αποκατασταθούν κάποιες ζημιές οι οποίες υπήρχαν στον εγκέφαλο του κοριτσιού, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και το απόγευμα της Τρίτης το κοριτσάκι αποσωληνώθηκε και πλέον μετράει αντίστροφα ο χρόνος μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι της.
Διαβάστε ακόμηΤέμπη: Αποκαλυπτικό το πόρισμα για τις εκρήξεις - Οι 4 τόνοι υδρογονανθράκων και οι στιγμές μετά τη σύγκρουση

Λέκκας: Αν και ακραίο, υπαρκτό το ενδεχόμενο σεισμού άνω των 6 Ρίχτερ - Είμαστε προετοιμασμένοι

Γιάννης Μάγγος: Άνοιξε μια ρωγμή στη δικαστική προστασία της αστυνομικής βίας

Το κρύο ήρθε για να μείνει: Ψύχος διαρκείας από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες
