Αγανάκτηση κατέκλεισε επιβάτες σε πτήση της EasyJet οι οποίοι ενώ περίμεναν να αναχωρήσουν, έμαθαν πως ακυρώθηκε, για τρίτη φορά επειδή κάποιος έκανε την ανάγκη του στο πάτωμα του μπάνιου.

Το βίντεο που εξασφάλισε η New York Post δείχνει τον πιλότο να λέει στους επιβάτες της πτήσης από το ισπανικό νησί της Τενερίφης το Σάββατο ότι κάποιος βρήκε «μάλλον διασκεδαστικό… να αφοδεύει στην μπροστινή τουαλέτα, οπότε τώρα θα μείνουμε εδώ τη νύχτα».

«Τώρα θα τους κατεβάσουμε όλους… και θα οργανώσουμε ξενοδοχεία, και μετά θα πετάξουμε πίσω αύριο το πρωί», λέει ο πιλότος στους επιβάτες, οι οποίοι φαίνονται να αγανακτούν καθώς σηκώνονται από τις θέσεις τους.

Η ανακοίνωση έγινε αφού η πτήση EZY8054 είχε ήδη αντιμετωπίσει αρκετές καθυστερήσεις, όπως δήλωσε ένας επιβάτης στην Daily Mail.

Ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από την Τενερίφη στις 8:05 μ.μ. στις 15 Οκτωβρίου και να φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 12:20 π.μ. της επόμενης ημέρας.

Αλλά πριν καν αναχωρήσει το αεροπλάνο, οι υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας προσέφεραν σε όσους επέβαιναν στην πτήση ένα κουπόνι αξίας σχεδόν 610 δολαρίων για να αλλάξουν πτήση, επειδή το αεροπλάνο ήταν πολύ μικρό για να φιλοξενήσει όλους όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια…

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη