Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την πορεία στη μνήμη του

Η τροχαία θα προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Παρασκευή (6/12) στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έχουν προγραμματιστεί για το μεσημέρι και το απόγευμα συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας για τη συμπλήρωση 16 ετών από το θανάσιμο τραυματισμό του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 04.12.2024 22:24 Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία κατά του 14χρονου γιου της είχε κάνει η σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής - Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενώ από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Τέλος, η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για τη αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Διαβάστε ακόμη

Τι έδειξε η συνάντηση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη- Για τη «μάχη» του προϋπολογισμού ετοιμάζονται στην κυβέρνηση

1c0ae0a7-4c6c-4e60-83c5-adfd54eed546.jpg

Λουκέτο σε τμήμα του ΑΠΘ: Καταρρέουν γυάλινα πάνελ και πλημμυρίζουν υπόγεια - Τι καταγγέλλουν φοιτητές και καθηγητές

9edf8939-ffd8-4390-8710-f3c235df1a0b.jpg

Ζωές μαθητών, γονέων και σχολικών τροχονόμων κινδυνεύουν καθημερινά έξω από σχολεία από ασυνείδητους οδηγούς

d6dedffb-7523-41c8-a549-d494fa2b28a3.jpg

Η «γέφυρα» που έριξε ο Ανδρουλάκης προς την κυβέρνηση, «χρυσή ευκαιρία» για την ανασυγκρότηση που θέλει ο Φάμελλος

8d739c95-928f-49b7-93a6-7082672b2936.jpg