Τις προτάσεις και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την επανεκκίνηση της οικονομίας μετά τισς επιπλοκές της πανδημίας παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Το σχέδιο εκπονήθηκε από μία ομάδα τεχνοκρατών, υπό την εποπτεία της πρώην υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου. Η κυρία Αχτσιόγλου έλαβε μέρος ενεργά στην εκδήλωση, αναλύοντας στην ομιλία της καίριους τομείς των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Στην εκδήλωση μίλησε και ο συναρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, για την Ανάπτυξη, Αλέξης Χαρίτσης.

Δείτε live την παρουσίαση του Αλέξη Τσίπρα και των συνεργατών του:

Η εκδήλωση

H εκδήλωση-συζήτηση έχει τίτλο «Οικονομία - Ανάπτυξη - Κοινωνική Συνοχή - Ο Δρόμος της Επανεκκίνησης». Πέρα από τον κ. Τσίπρα, την κυρία Αχτσιόγλου και τον κ. Χαρίτση μίλησαν εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων, Κώστας Μίχαλος (πρόεδρος της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ), Γιάννης Χατζηθεοδοσίου (πρόεδρος επιμελητηρίου Αθήνας), Γιώργος Καββαθάς (Πρόεδρος ΓΕΣΕΒΕ), η δημιουργός του πλαισίου για τηνπροστασία της πρώτης κατοικίας Λούκα Κατσέλη, ο καθηγητής, κάτοχος της έδρας Διεθνούς Τραπεζικού Δικαίου και Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, Αιμίλιος Αυγουλέας και ο καθηγητής Εμπορικού Δικαίου του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, Δημήτρης Αυγιτίδης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr