Στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε συνέντευξη η Αλίνα Κωτσοβούλου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις καταγγελίες για απρεπή συμπεριφορά στον καλλιτεχνικό χώρο.

Φέτος, όμως, το θέατρο χτυπήθηκε και από τις σοβαρές καταγγελίες που έγιναν για συναδέλφους σας. Πείτε μου τη γνώμη σας.

Θεωρώ ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία να τεθούν κάποιοι όροι και όρια στον τρόπο που εργαζόμαστε οι ηθοποιοί. Δεν μπορώ να βάλω όλες τις καταγγελίες στο ίδιο τσουβάλι. Χαίρομαι, ωστόσο, που έχουν πάρει τη δικαστική οδό και θέλω να πιστεύω ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα αποδώσει το δίκαιο. Είμαι υπέρ του σασμού και όχι του τηλεκατινιάσματος. Παράλληλα, σέβομαι πάρα πολύ ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους, δίκαια ή άδικα δικάσιμοι, έχουν οικογένειες και παιδιά, τα οποία οφείλουμε σαν κοινωνία να τα πραστατέψουμε.

Αν δεν μπόρεσαν οι γονείς τους να το κάνουν, πρέπει να το κάνουμε εμείς. Αυτό που με κλονίζει και με κλόνιζε πάντα, είναι πως όταν συμβαίνει κάτι κακό σε έναν θίασο ή σε μία ομάδα, θα πρέπει να μπορούν να αντιδράσουν και οι υπόλοιποι. Δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών αυτοί που είμαστε καλά. Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι κακό σε εσάς και εγώ να σφυρίζω αδιάφορα. Είμαι συνένοχος, αν υπάρχει ένοχος. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανέναν, πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι περάσαν τα όρια, επειδή δεν φρεναρίστηκαν από το σύνολο.

**Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Νέες θεωρίες συνωμοσίας για την παρουσία των αμερικανικών F-15 στην Ελλάδα

Φρίκη στη Ρόδο: 8χρονη νοσηλεύεται μετά από καταγγελία για βιασμό

Τώρα ο Γρηγόρης Πετράκος θα τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους και δηλώνει: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής»**

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr