Αλλαγή πλάνου στην επίσκεψη Καιρίδη, πηγαίνει την Δευτέρα στη Γαύδο

Αλλαγή πλάνου στην επίσκεψη Καιρίδη, πηγαίνει την Δευτέρα στη Γαύδο

Η συμμετοχή του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρη Καιρίδη, στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου μετέθεσε χρονικά την επίσκεψή του στη Γαύδο.

Αντί της Παρασκευής, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, ο κ. Καιρίδης θα μεταβεί στη Γαύδο την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί, συνοδευόμενοι από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Γιώργο Αλεξανδράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το αεροδρόμιο Χανίων νωρίς το πρωί, ο κ. Καιρίδης θα μεταβεί οδικώς στη Χώρα Σφακίων, απ’ όπου θα μεταβεί στη Γαύδο, προκειμένου να συναντηθεί με την Δήμαρχο, Λίλιαν Στεφανάκη, για το μείζον ζήτημα των μεταναστευτικών ροών.

Ο κ. Καιρίδης, όπως έχει δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη, έρχεται στη Γαύδο με έτοιμο σχέδιο, ώστε να το παρουσιάσει αναλυτικά.

Θα παραμείνει στην Κρήτη για μία ακόμη ημέρα, προκειμένου να μεταβεί στο Ηράκλειο και να συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Επί του παρόντος δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Καιρίδη, και το αν θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες στα Χανιά.