[
Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα από προσωπικό του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για κλοπές σε βάρος επιβατών του ΜΕΤΡΟ.
Ειδικότερα:

Πρόκειται για αλλοδαπούς, 45 και 33 ετών, οι οποίοι εντός συρμού στη διαδρομή από Ομόνοια προς Σύνταγμα, δημιουργώντας τεχνητό συνωστισμό είχαν αποπειραθεί να ανοίξουν σακίδιο μέσης αλλοδαπού επιβάτη. Όπως προέκυψε σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπές.

Πρόκειται για 21χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντός συρμού στη διαδρομή από Μεταξουργείο προς Ομόνοια αφαίρεσε πορτοφόλι από αλλοδαπή επιβάτιδα.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελίες, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής. Αφού οι συλληφθέντες είναι κακοποιά στοιχεία έχοντας κατηγορηθεί στο παρελθόν με τον ένα να έχει ήδη μια καταδική, για ποιο λόγο δεν επαναπατρίστηκαν και εξακολούθησαν να βρίσκονται στη χώρα;

freepen.gr](https://1.bp.blogspot.com/-JE44Mfn-3Cw/XUPWnjqWc3I/AAAAAAADJKc/Bbse1QJAazUQbt7kMAtxE6gIJjaDCdOzgCLcBGAs/s1600/paranomoi_la8rometanastes_metro.png)