Αλόννησος: Στο νοσοκομείο 19χρονος από δάγκωμα οχιάς
Στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε το περασμένο Σάββατο ένας 19χρονος, ο οποίος δέχθηκε δάγκωμα από οχιά στο νησί της Αλοννήσου. Η κινητοποίηση ήταν άμεση, με τον νεαρό να μεταφέρεται αρχικά στο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 21.05.2025 12:52Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Χρήστο Μαυρίκη για την απόπειρα δωροδοκίας αρεοπαγίτη δικαστήΕλλάδα | 21.05.2025 13:19 Προφυλακίστηκε η 32χρονη για την κακοποίηση των δυο παιδιών της στη ΛάρισαΕλλάδα | 21.05.2025 14:04«Ενώνουμε τις φωνές μας κατά της σφαγής»: Μεγάλη συγκέντρωση σήμερα στο Σύνταγμα για τη Γάζα
Άμεση διακομιδή για αντιοφική αγωγή
Οι γιατροί έκριναν πως η κατάστασή του απαιτούσε νοσοκομειακή φροντίδα και εξειδικευμένη αντιμετώπιση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει γρήγορα η διακομιδή του στην πλησιέστερη μεγάλη μονάδα υγείας, στο Βόλο. Εκεί του χορηγήθηκε αντιοφικός ορός, ενώ τέθηκε υπό παρακολούθηση.
Εκτός κινδύνου ο 19χρονος
Σύμφωνα με το skiathoslife.gr, αλλά και τελευταίες πληροφορίες από ιατρικές πηγές, ο 19χρονος βρίσκεται πλέον σε καλή κατάσταση και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Η έγκαιρη αντίδραση των τοπικών αρχών και η γρήγορη μεταφορά του συνέβαλαν καθοριστικά στην αποφυγή σοβαρών επιπλοκών.
Διαβάστε ακόμηΑνάλυση Politico: Δεν θα υπάρξει ποτέ κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία - Το παράδειγμα του Μεγάλου Βόρειου Πολέμου

Μπορεί η «σωστή πλευρά της ιστορίας» να είναι με τον όλεθρο και τη φρίκη;

«Ενώνουμε τις φωνές μας κατά της σφαγής»: Μεγάλη συγκέντρωση σήμερα στο Σύνταγμα για τη Γάζα

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία για το 2025-2026 – Τα αποτελέσματα
