Δεν θα κρατάει άλλο μυστικό το τηλεοπτικό κοινό κάθε Παρασκευή, αφού ο Alpha αποφάσισε να ρίξει αυλαία στην κωμωδία του Alpha «Κρατάς μυστικό;». Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσαν, μεταξύ άλλων, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Μελέτης Ηλίας, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Βίκυ Παπαδοπούλου δεν κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές και έτσι κλείνει τον κύκλο της στις 21 Φεβρουαρίου με την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

Σημειωτέον, η σειρά επρόκειτο να ολοκληρωθεί στο 13ο επεισόδιο, δηλαδή πριν τα Χριστούγεννα, ωστόσο ο Alpha αποφάσισε να δώσει μια μικρή παράταση για ακόμη πέντε επεισόδια με το ενδεχόμενο ανοικτό για τη συνέχεια της σειράς μέχρι το Πάσχα.

Τελικά, οι υπεύθυνοι του σταθμού αναθεώρησαν την απόφαση τους λόγω των… χαμηλών πτήσεων στους πίνακες τηλεθέασης και έτσι ανακοίνωσαν στους συντελεστές ότι τελικά δεν θα υπάρξει συνέχεια στην ιστορία και έτσι στις 21/2 θα πέσουν τίτλοι τέλους.

Να τονιστεί ότι προ διμήνου η εκ των πρωταγωνιστριών, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν είχε κρύψει και τον εκνευρισμό της μπροστά στις κάμερες αναφορικά με την εν λόγω εξέλιξη: «Αφήστε με γιατί έχω νεύρα με τον Alpha. Η ιστορία αυτή ήταν να εξελιχθεί περισσότερο. Ήταν να γίνουν παραπάνω επεισόδια στη σειρά «Κρατάς Μυστικό;», η δικιά μου ιστορία δεν έχει εξελιχθεί καθόλου ακόμα», είχε δηλώσει τότε.