Αμαλιάδα: Στο νοσοκομείο 12χρονος έπειτα από κατανάλωση τσίπουρου
Σε λιπόθυμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας 12χρονος μαθητής από Γυμνάσιο της Αμαλιάδας, έπειτα από κατανάλωση τσίπουρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 11.12.2024 12:31 Όργιο διαφθοράς σε πολεοδομίες της Χαλκιδικής: Πώς δρούσε το κύκλωμα - Τα «αυγά», οι «χήνες» και τα «στρέμματα»Οικονομία | 11.12.2024 12:41Πρεμιέρα για το Καλάθι των Χριστουγέννων: Τα προϊόντα που περιλαμβάνει
Το challenge στο σχολείο
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο 12χρονος μαθητής είχε πάρει από το σπίτι του, στο σχολείο ένα μπουκάλι με τσίπουρο προκειμένου να κάνει challenge με συμμαθητές του για το ποιος θα καταναλώσει μεγαλύτερη ποσότητα.
Ο 12χρονος κατανάλωσε περίπου 400ml τσίπουρου και μεταφέρθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.
Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο μαθητής μεταφέρθηκε στο «Ανδρέας Παπανδρέου», στον Πύργο.
Διαβάστε ακόμηΦρίκη στη δομή της Μαλακάσας: Μαστίγωσαν και κακοποίησαν σεξουαλικά ανήλικο – Αντίδραση Παναγιωτόπουλου

Φιντάν: Θετική ατζέντα με την Ελλάδα, αλλά και με βλέμμα στραμμένο στον εξοπλισμό της Κύπρου

Σχέδιο για γονεϊκό ελέγχο στα social media σε παιδιά κάτω των 15 ετών: Τι αποκάλυψε η Ζαχαράκη

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Τη δεύτερη μέρα που είχε πεθάνει ο πατέρας μου, είχα πάει στα μπουζούκια το βράδυ»
