Αμπελόκηποι: Στον εισαγγελέα ο Νίκος Ρωμανός - Απολογείται για το αποτύπωμα σε σακούλα

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα (22/11) ο Νίκος Ρωμανός, προκειμένου να απολογηθεί για το αποτύπωμα που βρέθηκε στο διαμέρισμα των Αμπελοκήπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 01.11.2024 20:52 Αμπελόκηποι: Το προφίλ των ενοικιαστών του διαμερίσματος – Ετοίμαζαν και δεύτερη βόμβα;

Αρνείται τις κατηγορίες

Συγκεκριμένα, οι Αρχές ερευνούν αποτύπωμα που εντοπίστηκε σε σακούλα στο διαμέρισμα της οδού Αρκαδίας, το οποίο φέρερται να ανήκει στον Νίκο Ρωμανό. Ο ίδιος την περασμένη Τρίτη (19/11) ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ αρνείται τις κατηγορίες σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι δικηγόροι του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ρωμανός ήταν δίπλα στον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλου το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008, με τον οποίο ήταν πολύ καλοί φίλοι. Στη συνέχεια, το 2013 ενεπλάκη σε απόπειρα ένοπλης ληστείας στην Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ κατηγορήθηκε για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Σημειώνεται ότι αθωώθηκε για συμμετοχή στην οργάνωση, όμως καταδικάστηκε σε 11 χρόνια κάθειρξη, ενώ λίγους μήνες αργότερα έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στο Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας. Το συμβούλιο της φυλακής απέρριψε το αίτημά του για χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών και ο Ρωμανός ξεκίνησε απεργία πείνας, η οποία διήρκησε 31 ημέρες. Αποφυλακίστηκε το 2019 με περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Η απώλεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το τάιμινγκ και οι κινήσεις των στρατοπέδων

0ff47402-1f24-4089-aebe-1c95048c19fa.jpg

ΠΑΣΟΚ: Restart στην Αξιωματική Αντιπολίτευση - Το μεγάλο crash test

e80d497b-696a-47c1-9332-4e86da9779a0.jpg

Γιατί ο ΟΑΣΑ προσανατολίζεται σε περισσότερους ιδιώτες στις συγκοινωνίες - Οι γραμμές... ανά παραγγελία

26087cdb-7b11-4c1d-9aab-dcfe291eba91.jpg

Στεγαστικό επίδομα για τους σπουδαστές των ΙΕΚ: Οι προθεσμίες για τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά

bffcbd5c-1ce2-409c-91a7-a7d53f5b8cc1.jpg