Πολιτική ΑΡΘΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κορωνοϊός

Αν θέλετε το πιστεύετε, αν πάλι δεν θέλετε ... δεν υπάρχει γιατρειά.

Γράφει ο Σπύρος Καμπιώτης

Η παροιμία μας πληροφορεί πως, "κοντά στον νου κι γνώση".

Τα ερωτήματα όμως που προκύπτουν είναι:

α) Για ποιο νου και ποια γνώση μιλάμε τούτες τις εποχές?

β) Είναι δυνατόν να προκύψει γνώση όταν ο εγκέφαλος έχει υποστεί πλήρη μαλάκυνση και  ο νους έχει γίνει, ..."χυλός"?

Και ενώ γίνεται ο χαμός του κερατά ανά την υφήλιο με τις επιδερμικές και υποδόριες διακορεύσεις από τα «ακίνδυνα» εγχύματα, έχεις και όλους τους ξεπουλημένους και ακριβοπληρωμένους κερατάδες/νταβατζήδες/ντίλερ, ενός ακραίως φασιστικού –(διεθνώς)- σαπισμένου πολιτικο-ιατρικού συστήματος, μίξη πολιτικών, ιατρών, και επιστημόνων δια πάσα νόσον και πάσαν μαλακίαν , με την ¨ευγενικήν χορηγίαν¨ έναντι αντικαταβολής βεβαίως βεβαίως των ΜΜΕ, που Ευαγγελίζονται χωρίς να διαθέτουν …Πέτσα ντροπής και που χρησιμοποιούν τους πολίτες ως στόχους με βελάκια και όποιον πετύχει/πάρει ο χάρος, -σε τέτοιο βαθμό που σου Παγώνει το αίμα- θέλοντας παντοιοτρόπως να μετατρέψουν, την όπου γης ανθρώπινη ύπαρξη σε σουρωτήρι, …Και ενώ λοιπόν έχουμε όλους αυτούς τους ευαισθητούληδες, έχουμε συνάμα και τους ντόπιους αμετανόητους εφιάλτες 

–κληρονομικώ δικαίω βλέπεις- να «ψέλνουν» το ίδιο και το ίδιο «τροπάρι» ακάθεκτοι και ανελλιπώς, χαρακτηρίζοντας, τρομοκρατώντας, εκβιάζοντας, απειλώντας, μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού που αντιστέκεται στην λαίλαπα των Φαούτσιδων, των Π.Ο.Υ ..δων, των Μπουλάδων, και των απανταχού Κερατάδων … 

Και τελικά δεν μας φτάνει όλος αυτός ο συρφετός έχουμε και όοολους εκείνους που  «ἠκολούθουν οὗτοι τῷ ἡγουμένῳ», και  επαίρονται, διαλαλούν και  καυχώνται ως …Ρομά σκεπάρνια το …επίτευγμά της διάτρησής τους, τόσο της σωματικής 

όσο –κυρίως- της ψυχοδιανοητικής τους διακόρευσης, ωσάν να έχουν κερδίσει το Όσκαρ του …Ντουβαριού της Ανο(η)σίας και της Μαλακίας. 

Από αυτό το σημείο και έπειτα ότι και να πεις, όσα στοιχεία και να 

καταθέσεις/παραθέσεις, αυτοί πλέον είναι οχυρωμένοι πίσω  από το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ …ΝΤΟΥΒΑΡΙ της αμετροεπούς ανο(η)σίας τους και δεν σηκώνουν κουβέντα. Έτσι τους είπαν, έτσι και αυτοί λένε, ...και έτσι πράττουν.

ΝΤΟΥΒΑΡΙ, νόηση και γνώση, δεν συμβαδίζουν/συνάδουν, όσους πλαστικούς σωλήνες και αν τους χώσουν, ότι και αν υποστούν, όσες πλαστικές σακούλες και αν αντικρύσουν. 

Και βεβαίως δεν αναφερόμαστε σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που επέλεξαν να τρυπηθούν με δική τους επιλογή και για  τους όποιους δικούς τους λόγους, που όμως σέβονται τους άλλους. Μιλάμε για όλα τα υπόλοιπα ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ, που αποπατούν και απαιτούν, όλοι οι άλλοι να πράξουν ότι εκείνοι έπραξαν, γιατί λέει …κινδυνεύουν από τους αδιακόρευτους «ψεκασμένους». 

Σωπάτε ΡΕ κορέκτ υπο-κείμενοι και φαν της …παλινδρομούσης χειρός σας σύζευξη γεννητικού σας οργάνου.  …

Μα εσείς δεν είστε πλέον οι γαλαζιο-ελεύθεροι με πιστοποίηση και πασαπόρτι? το ξεχάσατε? 

Εσείς δεν είστε εκείνοι που πλέον θα απολαμβάνετε το αστραφτερό μπιχλιμπίδι που σας πλάσαραν, δηλ. του να γυμνάζεστε στα πολυτελέστατα γυμναστήριά σας χωρίς φίμωτρα? το ξεχάσατε? (μία έννοια που την  είχαμε ε!!!).

Α!!! μη ξεχάσετε βρε σεις, αν κατέβετε και για καμιά διαμαρτυριούλα στο Σύνταγμα να πάρετε μαζί σας και κανένα κρυστάλλινο κολονάτο ποτηράκι με σαμπάνια, έτσι για να δροσίζεστε. …

Λοιπόν

Τι και ποιον φοβάστε?  

Μήπως τον γιόκα? 

Μα εσείς δεν είστε Φρι και με την βούλα? Έτσι δεν σας είπαν? Άρα τι φοβάστε? 

Φοβάστε μήπως τον γιόκα του Δέλτα ..και μετά θα αλλάξεις? 

Επειδή κάποιοι «αμετανόητοι» «βλαμμένοι και άνοοι», είπαν πως ξανα-μεταδίδεται και …πως ξανα-κινδυνεύτε? 

Βρε μη πιστεύετε τους «ανόητους».

Εσείς να πιστεύετε τους μπισνεσμαν γιαλατζί διακορευμένους που σας βεβαιώνουν πως είστε άτρωτοι. 

Πως είσαι γαλαζο-ελεύθεροι. 

Πως είστε διαπιστευμένοι … 

Μήτε τους ψεύτες Άγγλους να εμπιστεύεστε, ούτε τους αλλοπαρμένους Γάλλους, ούτε κανέναν. 

Εσείς να εμπιστεύεστε μόνο τους ιεροψάλτες, τους μπασκετμπολίστες, τους τηλε-αστέρες και τους ντίλερ-δώρα φέροντας, διότι μόνο αυτοί θέλουν το καλό σας βρε σεις κουτά. 

Α!!! και να αποφεύγετε τους ασυνείδητους αδιακόρευτους, που κοιτάνε μόνο το τομάρι τους και δεν ενδιαφέρονται ούτε για τα παιδιά τους, ούτε για τους γονείς τους, ούτε ακόμα και για τον εαυτό τους.

Άκου εκεί να θέλουν σώνει και καλά να μείνουν …αδιακόρευτοι. Ρε δεν πάμε καλά. Δεν θα τους περάσει. Θα τους διακορεύσουμε θέλουν δεν θέλουν με το ζόρι.

Τι το κάναμε εδώ? Της ...αδιακόρευτης το κάγκελο? 

Εξάλλου γιατί να μας στεναχωριέστε? 

Οι ντόκτορ μπίσνες δεν σας διαβεβαιώνουν πως το 3? ή το 4ο ? ή το 5ο ή το 1000ο  … κύμα (χάσαμε και το μέτρημα των κυμάτων του σέρφερ γιοκα βρε καλοί μου), θα πλήξει τους αδιακόρευτους?

Επίσης ο καλός γιατρούλης ο Βατ ο φωτοδότης, δεν μας διαβεβαίωσε όλους πως μέχρι την αρχή του 22 θα αντιμετωπίζουμε τον γιόκα σαν 

γρι-πούλα? …πούλα, πούλα?

Μα τελικά και αν έτσι δεν είναι, και αν ακόμα ακόμα πλήξει –θεός φυλάξει- και τους διακορευμένους, εσείς γνωρίζετε πλέον πολύ καλά τον τρόπο «προφύλαξής σας» είτε πρόκειται για  Δ είτε για Ε είτε για Ζ, είτε για  …Ψ παραλλαγές.

(Η γνώμη μας πάντως είναι -και αν θέλετε την πιστεύετε, αν δεν θέλετε όχι-, πως ο μόνος γιοκας που είναι άκρως επικίνδυνος, ανίατος και αθεράπευτος,  είναι αυτός της μετάλλαξης του …ΚΜ και των ...κομματοακίδων του) .