Αναβλήθηκε η δίκη του αστυνομικού της Βουλής - Όρος να μην πλησιάζει τη σύζυγό του

Την Πέμπτη θα γίνει η δίκη του αστυνομικού της Βουλής που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά την καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή απειλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 22.12.2024 14:29 Σε διαθεσιμότητα και ο δεύτερος αστυνομικός της Βουλής που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία: Αλληλομηνύθηκε με τη σύζυγό του

Το δικαστήριο αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος ο 35χρονος, επιβάλλοντάς του όρο να μην προσεγγίζει τη σύζυγό του και να μην έχει επικοινωνία μαζί της, με την ίδια να μην προσέρχεται στο δικαστήριο, από όπου απουσίαζε και ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, με αποτέλεσμα την αναβολή της δίκης.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του αστυνομικού της Βουλής ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και σήμερα. Από εκεί και πέρα, για τις υπόλοιπες καταγγελίες της συζύγου του, που χρονολογούνται πριν από τον Σεπτέμβριο του 2023, διενεργείται προκαταρκτική έρευνα από την εισαγγελία πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα, έρευνα διενεργείται και για τη μήνυση του αστυνομικού σε βάρος της συζύγου του για ψευδή καταμήνυση.

Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία διαρκείας τις ημέρες των Χριστουγέννων: Πού χτυπούν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες - Οι περιοχές που θα ντυθούν στα «λευκά»

00e0102c-7ddf-4e57-9759-e79a413eaf8e.jpg

Επίθεση στο Μαγδεμβούργο: Σε επιφυλακή οι Αρχές στην Αθήνα - Τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται

7fe8c992-e9fb-4dd4-b373-44880254a73a.jpg

ΕΦΕΤ: Συμβουλές και οδηγίες στους καταναλωτές για ασφαλή εορταστικά γεύματα

7b138d5e-df6c-4f1c-bb87-d8e4b569b102.jpg

Χρήστος Μάστορας: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το λάθος στην ελληνική ταυτότητα και οι αναμνήσεις με τη γιαγιά του

e25db8a7-3b96-4bf7-9244-d6335b7930e7.jpg