Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου, οι οποίοι είναι συνεργάτες και φίλοι εδώ και χρόνια, αποφάσισαν να κλείσουν για ένα διάστημα την εταιρία παραγωγής τους, προκειμένου να προστατευτούν όλοι από την μετάδοση του κορονοϊού.

«Αγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες, πρόκειται για μια κατάσταση δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας. Ωστόσο είναι η στιγμή που πρέπει άπαντες να δείξουμε ωριμότητα και υπευθυνότητα για να προστατεύσουμε τόσο τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, όσο τους ίδιους τους εαυτούς μας. Συμμετέχουμε στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του ιού με κλείσιμο της εταιρίας μέχρι την Κυριακή 23 Μαρτίου.

Αυτό από μόνο του όμως, δεν αρκεί. Κάνουμε θερμή παράκληση σε όλους να περιοριστούμε σπίτι μας, χωρίς μετακινήσεις, χωρίς ταξίδια, χωρίς ρίσκα που μπορεί να στοιχίσουν ζωές. Με την ελπίδα να είμαστε όλοι καλά και σε λίγο καιρό θα μπορούμε πάλι στις δημιουργικές μας μέρες, να κάνουμε αυτό όπου αγαπάμε χωρίς φόβο και ρίσκο! Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε περίπτωση» αναφέρει η ανάρτηση που έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου στο προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram.