Σοβαρά ανησυχούν πλέον στο Δήμο Ηρακλείου, σε σχέση με την παραχώρηση του καφέ Μαρίνα σε ιδιώτη, μετά από 35 χρόνια διαρκούς παραχώρησης στη Δημοτική Αρχή.

Οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου του Οργανισμού Γιώργου Μπαμιεδάκη στο Ράδιο Κρήτη, ότι με βάση το καταστατικό, το Μαρίνα παραχωρείται μετά από πλειοδοτικό διαγωνισμό, έχουν προκαλέσει εντονότατη ανησυχία. Η πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ μάλιστα Ευαγγελία Σχοιναράκη, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ηρακλείου, παρουσία του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Στέλιου Βοργιά για το θέμα.

Τόσο το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου όσο και το Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Νομού Ηρακλείου, που συμμετείχαν στη σύσκεψη, διαμήνυσαν σε όλους τους τόνους ότι δεν θα επιτρέψουν τυχόν αποφάσεις που εξυπηρετούν ιδιωτικά συμφέροντα σε βάρος των Δημοτών και των εργαζομένων στην επιχείρηση.

Αναφέρεται ότι στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, συμμετείχαν επίσης, ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Μιχάλης Ριζικιανάκης ,ο πρόεδρος Λιμενεργατών Ξενοφώντας Σφακιανάκης, ο πρόεδρος εργαζομένων στην καθαριότητα Μιχάλης Καρασάββας και ο πρόεδρος των διοικητικών υπαλλήλων Θοδωρής Συντυχάκης.